О хоусіти! Залиште політичне лицемірство та відпустіть братів Хізб ут-Тахрір

Ємен
Друкарня

Ополченці аль-Хоусі не припиняють затримувати братів Хізб ут-Тахрір. Так, за останні два тижні вони заарештували чотирьох членів Хізб ут-Тахрір у провінції Ібб, і це: Мухаммад Масад аль-Варафі, Муаз Баадані, Нуман Баадані та Шафік Хаміс Юслім.

І усе це сталося без будь-яких правопорушень, а лише через те, що ці брати працюють серед Умми для її ідейного відродження з метою відновлення ісламського образу життя шляхом встановлення держави Халіфат за методом пророкування на основі Шаріату.

Делегація з Хізб ут-Тахрір вирушила з візитом до відповідальних осіб цього руху у провінції Ібб для розтлумачення їм ідеї партії, її методу та мети. І отримала обіцянку відпустити ані в чому не повинних братів, які були заарештовані з причини деяких неясностей. Однак рух не виконав своїх обіцянок, і делегації не залишалося нічого іншого, як знову відвідати відповідальних осіб групи аль-Хоусі. Їх зустрів шейх Абдул Вахід аль-Марваій, який і обіцяв звільнити братів. Шейх сказав, що він зустрічався з лідерами хоусітів у провінції Ібб з питання затриманих і їх звільнення, і пообіцяв, що вони будуть звільнені у ніч того самого дню. Йшли дні і ночі, однак обіцянки випарилися, що спонукало деяких відповідальних осіб Хізбу у Сані спробувати зв’язатися з політрадою руху аль-Хоусі у столиці Сані, однак ті стали приховуватися та уникати зустрічей з ними, наче на них здійснюється тиск з метою того, щоб хоусіти не йшли на контакт з відповідальними особами Хізбу і не розмовляли з ними!

Те, що роблять хоусіти з розділу несправедливих актів та жорстоких арештів, ясно вказує на безлад та суперечливість у їх ідеях, на відсутність поінформованості серед їх послідовників, оскільки вони божевільно та сліпо втягнулися у війну проти «тероризму» разом з американцями, що змусило їх боятися кожного свідомого, щирого та правдивого голосу, який вони одразу ж готові звинуватити у тероризмі. Проте, Хізб ут-Тахрір і його брати продовжать наставляти кожного мусульманина, розкриваючи усі небезпеки, які оточують мусульман, та їх проблеми, у тому числі – і найголовнішу їх доленосну проблему.

Арешти братів Хізб ут-Тахрір з боку міліції аль-Хоусі у кількох місцях вказують на розвідувальну роботу, яка курується місцевими та міжнародними органами безпеки, які проникли у ряди міліції, яка використовується хоусітами у якості інструменту для реалізації своїх планів та змов проти ідеї Праведного Халіфату і її щирих та свідомих носіїв. Кращим доказом цього є характер їх розслідувань, які вони проводять з приводу «злочинів» братів Хізб ут-Тахрір, які більше схожі (або, скоріше, є) на продовження місцевих та міжнародних програм із придушення незгодних з політикою Заходу. У справжній час їх не турбує ідея та метод Хізбу, навпаки, сьогодні вони зацікавлені у записі кількості членів Хізб ут-Тахрір і їх лідерів по місцю мешкання.

О хоусіти! Ви несете відповідальність перед вашим Господом у той день, коли кожен з вас зустріне Його один на один, і тоді вам нічим не допоможе навіть найближча для вас людина. А що тоді казати про керівників, які наказують вам робити огидні вчинки, а потім відмовляються від вас, коли ви ще живі?!

Ви повинні знати реальність міжнародного конфлікту в ісламських землях, включаючи Ємен. І вчинки, які скоюєте ви, є нічим іншим, як послугою для однієї зі сторін цього конфлікту, і неважливо, знаєте ви це чи ні. Ці військові протистояння між мусульманами не зупинить і не вирве коріння невірних колоністів жоден, окрім держави Халіфат, встановленої за методом пророкування. Так будьте ж з нами і не будьте проти нас!

وَسَيَعْلَمُ الَّذِينَ ظَلَمُوا أَيَّ مُنْقَلَبٍ يَنْقَلِبُونَ

«А ті, які чинять несправедливо, скоро дізнаються, куди вони повернуться» (26:227).


Інформаційний офіс Хізб ут-Тахрір Ємен
П’ятниця, 10 Рабі ус-сані 1436 р.х.
30.01.2015
№ H.T.Y. 188

Головне меню