O народ Ємену! ООН залишається тим самим ООН-ом, як би не змінювалися обличчя його посланців

Ємен
Друкарня

До Сани у вівторок 12.05.2015 прибув новий емісар ООН з Ємену – Ісмаїл Ульд Шейх, який замінив колишнього посла Джамаля ібн Умара, який зіграв важливу роль у просуванні американського впливу у Ємені.

Також Джамаль гарно послугував політиці США у регіоні, допоміг розширенню впливу Хоусітів і мовчки спостерігав за їх злочинами, що посилило конфлікти і боротьбу у Ємені і привело Ємен до остаточного розпаду введенням його під VII розділ санкцій ООН. І тепер той самий ООН, який став слухняним інструментом в руках Америки, спрямував свого нового посланця Ісмаїла Ульда Шейха, який продовжить роль минулого посланця, хоча й різними методами, оскільки політика ООН рухається відповідно до інтересів впливових країн у ній, особливо Америки, яка є першою світовою державою.

О народ Ємену! О люди віри і мудрощів! ООН ще ніколи не надавала підтримку пригнобленим та вразливим народам, а особливо – ісламським народам, і на це явно вказує її позиція з питань мусульман Палестини, яку окупували євреї, сіючи там хаос, вбиваючи та принижуючи людей. Євреї спаплюжили святиню, першу Киблу мусульман, звідки Посланець Аллаха ﷺ здійснив нічну подорож. Тепер ООН працює, щоб узаконити їх присутність та злочини, визнавши їх державу на священній та благословенній мусульманській землі. Також дії ООН в Іраку, Сирії та Судані є явним показником цього. Однак багато людей у Ємені потрапили під владу омани, повірили ООН минулому послу Джамалю ібн Умару і пішли за ними, не дивлячись на те, що Хізб ут-Тахрір попереджав у своїх заявах про реальність цих шкідливих організацій, пояснивши, що вони залишаються інструментом колоніалістів, як би вони не приховували і не змінювали свою шкіру. І ось деякі з мешканців Ємену знову наступають на ті самі граблі, оскільки їх знову обдурюють деякі політичні сили, зрада та продажність яких вже явна. Вони не в перше зраджують беззаконникам та колонізаторам народ Ємену, який досі довіряє та сподівається на нового посланця та рішення ООН.

О люди віри та мудрощів! ООН залишився тим самим ООН-ом, незалежно від того, як часто змінюються обличчя емісарів. І будь-яке рішення, яке надходить від ООН або через неї, є отрутою та загибеллю, які ведуть вас до страждань у цьому світі та до гніву Великого Аллаха. Як же інакше, адже Всемогутній Аллах категорично заборонив нам покладатися на гнобителів. Він заборонив те, щоб невіруючі мали владу над мусульманами, а також заборонив мусульманам і їх імамам брати невірних у друзі! Так поверніться же щиро до Шаріату Аллаха, і тоді ви одержите успіх в усіх сферах. Не обмежуйтеся лише поклонінням і деякими молитвами, а прийміть шаріат рішенням в усіх сферах життя: на індивідуальному, груповому та державному рівнях. Працюйте для встановлення держави, яка володіє праведним законом, про який повідомив вам ваш Пророк ﷺ у хадісі: «… і потім буде Халіфат на основі методу пророкування…». Також Посланець Аллаха ﷺ назвав вас володарями віри і мудрощів. Ваша віра і мудрість, якщо ви будете щирими перед Аллахом, буде достатньою для вас, і ви не будете потребувати втручання Заходу, у його ООН і у його банді правителів-агентів. І не може бути такого, що володарі таких якостей будуть не у змозі вирішити свої розбіжності та суперечки, тим паче що їх розпалюють міжнародні сили, використовуючи регіональні та місцеві засоби. І якщо припинити у Ємені вплив Заходу, його інструментів, культури та просвіти, то вогонь чвар буде загашений.

Положення жителів Ємену і положення Умми викликає біль у серці кожного вірного своїй релігії та щирого мусульманина, так поспішайте ж, о щирі мусульмани, до спільної праці, до усвідомлення та розуміння, щоб змінити цю ситуацію та повернути її до того, що краще і що вічне. І ми сподіваємося на народ Ємену, що після того, як він спробував шляхи для вирішення, які виходять з обмежених людських розумів, він прокинеться від цієї глибокої сплячки у середині цих потрясінь та криз, які торкаються його, і звернеться до голосу віри та мудрощів, який зберігається глибоко у його серці. І в цьому полягає рішення їх проблем та криз, і ось він, Хізб ут-Тахрір у Ємені, намагається пробудити у них ці основи і показати їм те, що вони повинні робити, і намагається повести їх прямим та безпечним шляхом до Халіфату на основі методу пророкування.

يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا اسْتَجِيبُوا لِلَّهِ وَلِلرَّسُولِ إِذَا دَعَاكُمْ لِمَا يُحْيِيكُمْ وَاعْلَمُوا أَنَّ اللَّهَ يَحُولُ بَيْنَ الْمَرْءِ وَقَلْبِهِ وَأَنَّهُ إِلَيْهِ تُحْشَرُونَ ٢٤

«О ті, які увірували! Відповідайте Аллаху і Посланцю, коли він закликає вас до того, що дарує вам життя. Знайте, що Аллах опиняється між людиною та її серцем (може завадити людині добитися того, що вона бажає) і що ви будете зібрані до Нього» (08:24).


Керівник прес-служби Хізб ут-Тахрір Ємен
23 Раджабу 1436 р.х.
12.05.2015
№ H.T.Y. 194

Головне меню