Хоусіти залишили під вартою одного із членів Хізб ут-Тахрір і забороняють родині відвідувати його

Ємен
Друкарня

Ополченці - хоусіти продовжують утримувати під вартою тридцятидев’ятирічного Абдуллаха Ахмада Наджі.

Який був заарештований на своєму робочому місці у районі Зілаі провінції Хадір мухафази Таіз біля чотирьох місяців назад після поширення прокламації під назвою «Сторони конфлікту ввергають народ Ємену із одного вогню протистояння в інший, щоб вислужитись перед колонізаторами. О люди Ємену, бійтесь вогню Господа світів».

Родина та родичі затриманого намагались простежити за його звільненням із в’язниці ополченців, але ті знов і знов брехали, говорячи, що незабаром випустять його на свободу, і, як зазвичай, відтягували час, не соромлячись Аллаха та людей. І це відбувалось, незважаючи нате, що вони підіймають коранічні гасла, що вказує на їх віддаленість від Ісламу.

Хізб ут-Тахрі не закликає до війни та заколоту, а, швидше, закликає зупинити їх та звернутись до Шаріату за допомогою думки, надаючи людям ідею. Він не озброює людей і не вдається до фізичних дій як до методу змінень, до яких закликає Хізб. Хізб ут-Тахрір не допускає родоплемінної, міжмазхабної або регіональної дискримінації між мусульманами в Ємені та інших мусульманських землях. Слідуючи шаріатському методу та прикладу Пророка Мухаммада ﷺ, він виявляє та викриває усіх, хто порушує Іслам. Хізб звертається до сторін конфлікту, посилаючись на закон Шаріату та на діяльність по встановленню Праведного Халіфату за методом пророцтва, який об’єднає їх. Незважаючи на це, конфліктуючі сторони арештовують носіїв заклику, які відносяться до Хізб ут-Тахрір, і утискають їх так, що діяльність по відродженню Ісламу та створенню Праведного Халіфату за методом пророцтва стала злочином, що карається з боку ополченців, які переслідують, арештовують і, що іще гірше, не дозволяють родичам відвідувати затриманих, залишають їх під вартою без суду і годують огидною їжею. У цих в’язницях поширюють хвороби і відсутні елементарні умови утримання.

Ці оточенці повинні розуміти, що часи мінливі, несправедливість швидкоплинна, а покарання за тиранію — тяжке. Вони повинні відпустити на свободу усіх несправедливо затриманих, особливо — носіїв ісламського заклику, у яких немає зброї, окрім думки та акиди у протистоянні їх зарозумілості. Думка — це зброя, яка порушила їх сон, адже раніше ополченці вже звільнили багатьох із тих, хто брав участь у бойових діях проти них, але вони не звільняють носіїв заклику, тому що зброя Хізба — найбільш успішна у викритті усіх конфліктуючих сторін в Ємені і у роз’ясненні їх фальшивих проектів, брехливо окрашених Ісламом.

У цю дев’яносточетверту річницю знищення держави Халіфат ми нагадуємо ополченцям, що Хізб ут-Тахрір буде залишатись непохитним у своїй ідеї згідно з методом Пророка Мухаммада ﷺ, і, незважаючи на труднощі, відсутність підтримки і усе більш зростаючий тиск та арешти гат його членів в усьому світі, він буде іти до своєї мети — до встановлення Праведного Халіфату за методом пророцтва.

Інформаційний офіс Хізб ут-Тахрір, Ємен
Неділя, 16 Джумадааль-ахіра 1437 р.х.
04.03.2017 р.

Головне меню