У той час, коли Халіфат був зруйнований руками грішників, він ,поза сумнівів, буде відновлений руками праведників

Туреччина
Друкарня

بِسْـــمِ اللهِ الرَّحْمٰـــنِ الرَّحِيـــم

Коли Халіфат був зруйнований підняттям рук 300 осіб 3 березня 1924 року, тоді був скасований не застарілий державний устрій, а ісламська система правління.

Був усунений геть щит, який захищав ісламську Умму та її політичне лідерство. Був скасований геть центр, який був струсом для геополітичної рівноваги.

Халіфат є системою правління в Ісламі, отож за відсутністю такої державної структури як Халіфат, є неможливим донесення світла Ісламського заклику шляхом джихаду,скерованого проти ворогів людства. Без Халіфату неможливим є проявлення політико-ідеологічного характеру Ісламу, неможливим є також виправлення зіпсованого та усунення скрізь розпосюдженого пороку, приниження та ганьби. Сьогодення, в якому ми живемо, стан суспільства та держави, є найкращими прикладами цього. Усе скрізь просякнуто невір´ям, гріхом та порочністю. Хіба є якийсь інший метод усунення геть цієї брутальної ганьби та повстання проти Аллаха?

Халіфат є захисним щитом ісламської Умми та політичним лідерством, бо Іслам зобов´язав мусульман об´єднатися під одним єдиним політичним лідерством, віддати байат одному Халіфу та об´єднати свої землі під одним головуванням. Провідні політичні структури сьогодення, такі як США, ЄС та Росія, виникли внаслідок об´єднання декількох країн. Тому що у єдності – сила, а у роз´єднанні – слабкість. На противагу цьому, не зважаючи на наказ Ісламу, сьогодні мусульмани роз´єдналися більне аніж на 50 шматків, внаслідок чого послабшали та опинились без захисту та оборони. Саме через це сьогодні вороги у змозі окупувати мусульманські території та грабувати і колонізувати наші багатства, здійснювати нападки на наші вірування та цінності, мучити тортурами дітей мусульман, кидаючи їх до в´язниць та проливаючи їх безневинну кров. Історя геть наповнена епізодами того, як Халіфат хоробро охороняв житя, майно, землі, святині та цінності мусульман від тиранічних сил та деспотичних королів.

Халіфат є центром, який немов струс для геополітичної рівноваги,тому що землі, на яких він виникне, несут користь через своє геополітичне розташування, містять у собі найбагатіші джерела корисних копалин, а також є перетинанням торгівельних та транзитних шляхів. Повторне встановлення Халіфату означає народження нової сверхдержави, яка здатна у найкоротші строки стати провідною державою,втіленою провідною економікою світу, завдяки величезним економічним багатствам.

Встановлення Халіфату означає виникнення найблагополучнішої держави, яка має високі ісламські цінності, з ідеальними людськими та громадськими стосунками, позбавленими бруду та ганьби. Також це означає кінец гегемонії глобального капіталістичного колоніалізму з подальшим відправленням його геть на звалище чорних сторінок історії, після чого тиран не зможе так нахабно утискати пригніченого. Халіфат не дозволить затуляти очі на виснаження бідного голодомором, у той час коли багаті примножують свої багатства. Встановлення Халіфату буде означати життя людства у безпечній та спокійній атмосфері та влаштованість життя у напрямі довольства Аллаха, що є метою створення людства.

Так ось, Халіфат, який був зруйнований 3 березня  1924 року, набагато чудовіший та повніший величі, аніж його уявляли собі купка людей, які прийняли рішення щодо його скасування. Сьогодні ісламська Умма за милостю Аллаха та Його волею прокинулася, усвідомила місце та цінність Халіфату та чекає на нього з пристрасним бажанням. Нещодавні зміни та зрушення в арабських країнах, свідками яких ми є сьогодні, є живими прикладами того, наскільки Умма готова до докорінних змін і наскільки невірні їх бояться. За волею Аллаха докорінні зміни не так далеко, як вважає дехто, а Праведний Халіфат за методом пророцтва вже у процесі свого виникнення.

وَمَا ذَلِكَ عَلَى اللَّهِ بِعَزِيزٍ

 «Воістину, це для Аллаха легко» [Ібрахім 20] 

О, мусульманський народ Туреччини!

Хізб-ут-Тахрір працює серед вас та разом з вами вдень та вночі для виконання цього обов´язку, після виконання якого, добро понесуть на захід та схід. Хізб продовжує вести заклик та заявляти про цю велику істину, не зважаючи на навети, дискредитацію та загрози на свою адресу. Прийшов час, щоб і ви прислухалися до істини, про яку заявляє ця партія.

Прийшов час, щоб і ви відповіли на цей заклик, який дасть вам життя.

يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُواْ اسْتَجِيبُواْ لِلّهِ وَلِلرَّسُولِ إِذَا دَعَاكُم لِمَا يُحْيِيكُمْ وَاعْلَمُواْ أَنَّ اللّهَ يَحُولُ بَيْنَ الْمَرْءِ وَقَلْبِهِ وَأَنَّهُ إِلَيْهِ تُحْشَرُونَ

 О ті, які увірували! Відповідайте Аллаху та Посланцю,коли він вас закликає до того, що вас оживляє. І знайте, що Аллах стоїть поміж людиною та її серцем і що до Нього ви будете зібрані! [Аль Анфаль 24]


Хізб ут-Тахрір                                  .
Вілаят Туреччина                                            
27 Рабі уль-Авваль 1432 Х
03 Mart 2011

Головне меню