Хізб-ут-Тахрір Вілаят Туреччини повідомляє про смерть одного зі своїх видатних членів Екрема Ягмура

Туреччина
Друкарня

 Будучи правдивим та щирим імамом, який просвічував людей ісламськими поглядами, вшанований вчений, цінна людина та зразковий носій заклику Екрем Ягмур помер 24 лютого 2012 р. зранку о п’ятниці у лікарні після недовгого лікування.

إِنَّا لِلَّهِ وَإِنَّا إِلَيْهِ رَاجِعُونَ

 «Воістину, ми належимо Аллаху і до Нього повернемося» (2:156).

Вчитель Екрем Ягмур (нехай змилується над ним Аллах) був щирим носієм заклику, який працював над виконанням законів Аллаха у світі шляхом відновлення Халіфату за методом пророцтва. Він отримав ісламські знання з малого віку, а також навчився арабської мови. У юному віці він також став хафізом і керувався цими знаннями на протязі усього свого життя. Нехай нагородить його Аллах добром і освітить світлом книгу його діянь у день звіту з волі Аллаха.

Екрем-оджа, який навіть у лікарні лише за декілька годин до своєї смерті був стурбований тим, щоб пояснити хоч що-небудь людям, які знаходилися коло нього, у такій же сумлінності він провів усе своє життя. Так само як  Аллахﷻ є свідком цьому, ми також підтверджуємо це.

Ми прохаємо про те, щоб Аллах змилостивився над дорогим вчителем, а також виражаючи співчуття його родині, близьким, людям, які його любили, а також його братам по заклику, і прохаємо Аллаха, щоб Він надав їм терпіння.

مِّنَ الْمُؤْمِنِينَ رِجَالٌ صَدَقُوا مَا عَاهَدُوا اللَّهَ عَلَيْهِ ۖ فَمِنْهُم مَّن قَضَىٰ نَحْبَهُ وَمِنْهُم مَّن يَنتَظِرُ ۖ وَمَا بَدَّلُوا تَبْدِيلًا

 «Серед віруючих є мужі, які вірні завіту, який вони уклали з Аллахом. Серед них є такі, які вже виконали свої зобов’язання, і такі, які ще очікують, але ніяк не зраджують своєму завіту». (33:23).

Інформаційний офіс
Хізб ут-Тахрір Вілаят Туреччини 
№: TR–BA–2012–MB–TR–003
2 Рабу уль-Ахір 1433
2012/02/24

Головне меню