Женева-2 – це зрада, оскільки є проектом Америки

Туреччина
Друкарня

Хізб ут-Тахрір/Туреччина провів заходи у низці міст Туреччини з метою протесту і розкриття політичного закулісся проекту США – конференції «Женева-2», запланованої на 22 січня 2014 року.

О п’ятниці 17 січня, вслід за п’ятничною молитвою було зачитано прес-реліз у наступних мечетях: Фатіх м.Стамбул, Хаджи-байрам Велі м.Анкара, Сабанджи м.Адана, Улу м.Діярбакир, Лала Паша м.Ерзурзум та Нур м.Мерсін. також у місті Бурса відбулася конференція на тему «Женева-2 – це зрада» за участі близько 1000 осіб. Знову ж у таких містах як Стамбул, Анкара та Ван відбулися семінари на тему «Женева-2 – це зрада».

Хізб ут-Тахрір/Туреччина надавав якомога більшу підтримку ісламській революції в Сирії з дню її початку і до сьогодення. Викрив усі брудні і зловісні плани західних країн та їх союзників у відношенні сирійської революції серед суспільства Туреччини, для чого провів цілу низку політичних заходів. І нарешті, у прес-релізах, зачитаних у великій кількості міст, Хізб розкрив закулісся конференції «Женева-2» і рішень, які ухвалять на цій конференції. Конференції, яку США приготували на своїй кухні і зібралися піднести руками ООН, щоби вкрасти революцію Сирії. Хізб зробив наступні важливі нагадування у своїх прес-релізах стосовно інформації Женева-2 ісламським групам, Туреччині зокрема, країнам-сусідам Сирії загалом, й усім мусульманам:

«Ми стверджуємо, що:

  • Женева-2 –це зрада, оскільки є спланованим проектом Америки задля перемоги над мусульманами, які не скорилися їй.
  • Женева-2 – це зрада, оскільки є спробою змінити режим, оточення і повернути легітимність злочинця Асада, зло якого торкнулося кожного міста, села і родини.
  • Женева-2 – це зрада, оскільки є спробою Америки сформувати тимчасовий уряд, що складається з режиму Асада, опозиції і груп опору, і тим самим їх обдурити.

Цей зловісний план, приготований на кухні США і піднесений під спостереженням ООН (посередником у тому, що мусульмани зраджені в усіх ініціативах) є прихованою отрутою. Після чого безбожна Америка розпочне практичні кроки по усуненню груп, які б’ються заради ісламської революції і захоче знищити їх поодинці. І можливо, тимчасовий уряд, який з’явився в обіймах Америки, дозволить миротворцям увійти задля виконання цього мерзенного плану».

Просимо Всевишнього Аллаха, щоб ці добрі справи Хізб ут-Тахрір/Туреччина викрили мерзенні плани невірних по сирійській ісламській революції і розкрили зраду маріонеткових урядів. Також просимо Аллаха увінчати ісламську революцію у Сирії побудуванням держави Праведний Халіфат руками Хізб ут-Тахрір і возз’єднанням її з іншими мусульманськими територіями.


Інформаційний офіс Хізб ут-Тахрір в Туреччині
No: TR–BA–2014–MB–TR–002
19 Рабиъ уль-авваль 1435 г.х.
20.01.2014

Головне меню