О мусульмани! Як довго буде надавати підтримку тому, хто «не володіє і не править»?

Туреччина
Друкарня

У той час, коли сіоністська держава у священний місяць Рамадан влаштовує криваву бійню в Газі під приводом вбивства трьох молодих людей, не соромлячись навіть вбивати дітей, які грали у футбол на пляжі.

Вчора на очах у всього світу і з мовчазної згоди усіх держав світу, у тому числі і правителів мусульман, почалася широкомасштабна наземна операція з вторгнення у Газу!

Всевишній Аллах пояснив нам, що іудеї є найбоягузливішими людьми у світі. Адже вони ніколи не відчували і не відчувають потужність та безпеку, окрім к тільки дякуючи Аллаху – чого немає сьогодні – і за допомоги інших людей. Єдиною причиною того, що вони сьогодні насмілилися вчинити бійні з таким безчинством, слугує їх прив’язаність до держав світу на чолі з Америкою та Європою. Однак проблема не у тому, що країни невір’я допомагають одне одному і вбивають мусульман, адже від них не варто очікувати іншого. У дійсності найбільш кричущою подією, яку відмовляється приймати здоровий глузд, є дві речі, а саме допомога правителів мусульман Ізраїлю та мовчанка ісламської умми, зокрема володарів сили, на ці бійні.

Тут виникає питання: «Хто може надати допомогу Палестині? Єгипетська влада, яка винищує власний народ на відкритих площах і засуджує до страти невинних мирних громадян, а світові хоче виставити себе у якості посередника? Королівський режим у Йорданії, який не в силах навіть захистити себе, і кидається в обійми сіоністського утворення з давніх часів, даруючи йому свої великі території? Деспотичний сирійський режим, який проголосив війну проти свого народу три роки тому і власноручно зруйнував свої міста, перевершивши у кровопролитті навіть це сіоністське утворення? Іранський мінливий режим, який вчора називав себе захисником мусульман, мечеті аль-Акса та підтримував палестинський опір, а сьогодні загруз у міжмазхабній трясовині і воює проти самих мусульман? Саудівський королівський режим, який далекий до крайньої межі від блага Ісламу, не дивлячись на те, що править священними землями, який грає роль у будь-якому змовницькому плані проти мусульман і допомагає невіруючим, коли погіршуються їх справи, щоб врятувати їх економіку? Або паперові міні-держави Перської затоки, які привласнили собі усі багатства мусульман, а до Ісламу і мусульман ставляться суто на рівні приватної доброчинності? Усі вони з радістю приймають усі ініціативи з «мирного урегулювання», які пропонують їм невіруючі?

Або думаєте, що допомога прийде від ООН, яка погодилася зі створенням загарбницької держави сіоністів у 1948 році і кинула боснійських мусульман у місті Сребрениця на поталу сербам? Хіба не видно, що ця організація завжди грає роль нотаріуса, який тільки підтверджує факти масових вбивств, скоєних проти мусульман? Або чекаєте допомоги від «ЛАД» (Ліги Арабських Держав), яка не у змозі вирішити хоча б одну банальну проблему арабів, а займається тільки тим, що проводить засідання? О якщо б ісламська умма поміркувала над цим! Або чекаєте допомоги від ОІС ( Організації Ісламської Співпраці), яка позбавлена навіть елементарних компонентів сили і влади, а скоріше слугує формальним органом, який не має жодного значення?

О мусульмани!

Знову у благословенний місяць Рамадан проливається невинна кров мусульман, знову глумляться над їх святинями і зазіхають на їх честь і гідність. Мусульмани, яких налічується у світі півтора мільярди, звіряче винищуються з боку сіоністського утворення, чисельність населення якого не перевищує 3-5 мільйони людей. П’ятдесят держав, встановлених в ісламських країнах, марні і позбавлені усілякої можливості захистити умму від цих масових розправ. Їм не дано рятувати пригноблених.

Мусульмани!

Ваші правителі – тирани і дурні! Їх тиранія полягає у тому, що вони вчинили несправедливо у відношенні самих себе і власних нардів тим, що правлять ними не тим, що ниспослав Аллах. Гірше за те, вони навіть не висловили свій сум перед цим гнітом. Їх дурість же полягає у тому, що вони стверджують про пошуки ними рішень усі ці роки, виступають посередниками, закликають до миру, вдаються до міжнародних резолюцій та санкцій, проводять конференції та засідання. Але не можуть зупинити сіоністське утворення і вести результативну політику. Вони не сміють навіть обривати свої відносини з ізраїльтянами, зачинити посольства Ізраїлю у своїх країнах, вигнати його агентів, а також розірвати військові та економічні угоди й домовленості, укладені з ним. Як і не наважуються привести свої війська у рух.

Мусульмани!

Хтось є співучасником у сьогоднішньому злочині. Хтось виказує цілковиту бездіяльність і сидить, склавши руки. Хтось не виконує покладений на нього борг (тобто задачу) і викликає лють в серцях мусульман, як сьогоднішні правителі мусульман. Так припиніть надавати їм допомогу. Адже вони присутні дякуючи вашій присутності і живуть там, де ви живете. Ми стали свідками того, як на хвилі Арабської весни вони були усунуті через те, що ви відреклися від них. Сьогодні ми бачимо, як вони потребують ваших голосів, щоб зберегти свої портфелі та крісла.

Надайте допомогу і підтримку Хізб ут-Тахрір, який працює над встановленням Другого Праведного Халіфату, який зітре ізраїльську державу з земель Палестини і зруйнує тирана своїм безстрашним військом, замість порожнього невдоволення і обурення. Саме ця держава виведе не лише мусульман, але й усе людство з темряв тиранії у світло Ісламу. Знайте, якщо ви здійсните цей благий вчинок, рішення Аллаха втілиться в життя.

Всевишній Аллах каже:

قَاتِلُوهُمْ يُعَذِّبْهُمُ اللَّهُ بِأَيْدِيكُمْ وَيُخْزِهِمْ وَيَنْصُرْكُمْ عَلَيْهِمْ وَيَشْفِ صُدُورَ قَوْمٍ مُؤْمِنِينَ

«Бийтеся з ними. Аллах покарає їх вашими руками, зганьбить їх і обрадує вас перемогою над ними. Він зцілить груди віруючих людей» (09:14).


Хізб ут-Тахрір
Туреччина
20 Рамадан 1435 рік
18/07/2014

Головне меню