Правильною реакцією буде вийти із НАТО та зачинити бази

Туреччина
Друкарня

Президент Туреччини Ердоган на партійних зустрічах з головами провінцій 8–17 листопада 2017 року, коментуючи скандал, який мав місце під час навчань НАТО у Норвегії, заявив:

«Учора у Норвегії стався інцидент. Під час навчань були встановлені ворожі мішені. Серед них були присутні фото Ататюрка та особисто моє фото. Про це мені повідомили начальник Генштабу Туреччини та міністр по справам ЄС Туреччини, які на цю мить були на шляху у Канаду. Набравши нас по телефону, вони сказали: «Так, мовляв, і так. Є така ситуація. Це вчення НАТО, на яких присутні 40 наших солдатів. Ми вирішили відкликати цих солдатів звідти».

Нащо ми відповіли:

«Звичайно, навіть не зволікайте. Навіть якщо ці мішені будуть зняті, відкликайте наших 40 солдатів. Такий союз немислимий».

Після чого Генеральний секретар НАТО Йенс Столтенберг заявив:

«Людина, яка стали причиною цього скандалу, тут же була звільнена і зараз ведеться розслідування. Туреччина є цінною союзницею для НАТО та робить значний внесок у безпеку альянсу».

Потім міністр оборони Норвегії приніс вибачення Туреччині за скандал.

НАТО — це альянс, заснований після Другої світової війни. Туреччину прийняли у цей альянс у 1952 році, щоб вона грала роль форпосту проти загрози СРСР. З того часу відносини між НАТО та Туреччиною будуються на захисті інтересів Заходу та використанні турецьких військ у брудних операціях безбожних колоніалістів аж до сьогоднішнього дня. Оскільки ані Туреччина, ані інші країни, де проживають мусульмани, ніколи не вважались союзниками НАТО,ці країни розглядались лише у якості форпостів та постачальників солдатів, які будуть використовуватись НАТО для власних інтересів. Історія дій НАТО є цьому найяскравішим прикладом.

O правителі! НАТО, будучи вашим союзником, на протязі багатьох років сіяло хаос у Боснії та Герцеговині, Косово, Афганістані, Лівії та інших мусульманських країнах, і воно досі продовжує робити це. Ви тільки зараз зрозуміли, що такий союз немислимий?! Ви зрозуміли, що НАТО — ваш ворог, лише по «помилковому» включенню вашого імені у список ворожих мішеней? Чому реакцію на виставлені у якості мішеней ваші фотографії ви не проявляли на протязі довгих років, коли НАТО робило мішенями живих мусульман? Чи життя та майно мусульман для вас не цінніше ваших імен? Хіба не ви відправили військове судно у Лівію на підтримку НАТО одразу після слів «Що робить НАТО у Лівії»?

Ви увесь час не помічали, що НАТО є альянсом зла та коаліцією хрестоносців, оскільки ви не є лідерами, які мають політичну свідомість. Вбиті мусульмани, зруйновані міста, плач невинних дітей та жінок не розбудили вас! Ну а зараз ви побачили істинне обличчя НАТО? І ви усе одно будете залишатись у цьому альянсі? Ви дозволите базам НАТО далі існувати на турецьких землях?Ви збираєтесь далі витрачатись на витрати НАТО із засобів, зібраних з народу у якості податку ? Якщо б ви кожне питання, у тому числі і політичне, розглядали згідно зі світлом Аллаха, то наступного аяту було б достатньо, щоб зрозуміти, що НАТО — це альянс зла та коаліція хрестоносців:

وَلَن تَرۡضَىٰ عَنكَ ٱلۡيَهُودُ وَلَا ٱلنَّصَٰرَىٰ حَتَّىٰ تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمۡ

«Іудеї та християни не будуть задоволені тобою, доки ти не станеш дотримуватись їх релігії» (2:120).

O правителі! Якщо ви хоч трохи щирі у відношенні НАТО, яке не принесло мусульманам нічого, окрім лих, то ви негайно вчините так, як необхідно,оскільки відкликання 40 солдатів є лише символічною реакцією. Вийдіть із НАТО, що виконує роль жандарма США, і зачиніть усі військові бази НАТО на вашій території. Покайтесь перед Аллахом за підтримку, надану вами безбожним тиранам, і задумайтесь про слова Всевишнього:

وَلَا تَرۡكَنُوٓاْ إِلَى ٱلَّذِينَ ظَلَمُواْ فَتَمَسَّكُمُ ٱلنَّارُ وَمَا لَكُم مِّن دُونِ ٱللَّهِ مِنۡ أَوۡلِيَآءَ ثُمَّ لَا تُنصَرُونَ ١١٣

«Не схиляйтесь на сторону беззаконників, щоб вас не торкнувся Вогонь. Немає у вас покровителів та помічників, окрім Аллаха, і тоді ніхто вам не надасть підтримки» (11:113).

Інформаційний офіс Хізб ут-Тахрір у Туреччині
Понеділок, 2 Рабиъ уль-авваля1439р.х.
20.11.2017 р.

Головне меню