Абсурдно просити людей виступити проти аморальності, яку ви ж поширюєте!

Туреччина
Друкарня

Президент Туреччини Реджеп Тайіп Ердоган зробив заяву 29 липня по геїв-збоченців та організації ЛГБТ:

«Хтось підступно б’є по нашим національним і духовним цінностям. Вони намагаються отруїти молоді розуми. Ті, хто підтримує так маргінальні течії, є співучасниками тієї ж розпусти в наших очах. Звідси я запрошую наших громадян уважно ставитись до тих, хто підтримує будь-яку розпусту, заборонену нашим Господом».

Дивлячись на це пояснення, здається, що президент Ердоган покладає відповідальність за розпусту у суспільстві на громадськість, забувши, що сам сидить у виконавчому кріслі. Проте нещодавня політична історія свідчить про те, що саме держава і влада відкривають шляхи усім порочним ідеям, що ведуть до хараму, злу і збоченням, руйнуючи цінності суспільства, послаблюючи їх зв’язки і руйнуючи єдність! Це саме Ердоган, щоб прийти до влади і заручитись підтримкою західних країн, «підморгуючи» геям у період виборів під приводом «голос є голос», говорив: «Гомосексуалістам також повинні бути гарантовані їх права і свободи на законному рівні»! Щорічний гей-парад «Парад гордості» почав проводитись у правлячий період «ПСР» («Партія справедливості і розвитку», «AdaletveKalkınmaPartisi»)!

«Стамбульська конвенція»(İstanbulSözleşmesi), яка відстоює права усіх видів сексуальної орієнтації і захищає подібні тенденції, була підписана у 2011 році також під час правління ПСР! Голову Центру вимірювання, відбору і розміщення (Ölçme, SeçmeveYerleştirmeMerkezi, ÖSYM), який задавав під час університетського іспиту питання з хвалебними фразами про геїв-збоченців, на даний пост призначив особисто президент країни! Тому, якщо і є необхідність виступити проти розпусти та ЛГБТ- асоціацій, то це повинен зробити Ердоган, який входить у правлячу партію та у найбільш авторитетний орган виконавчої влади держави.

О, керівники! Чого ви чекаєте від громадськості, приймаючи подібні збочення під правовий захист? Яка ж недалекоглядність і суперечливість! Держава повинна приймати і забезпечувати дотримання законів, щоб захистити громадян від зла. До того ж, вона повинна карати тих, хто не дотримується законів, і тим самим забезпечувати громадський порядок. Це запобігає усьому, що шкодить соціальним цінностям. Таким чином, держава повинна захищати своїх громадян від збочених ідей і поведінки. Хоча захист свого народу від усілякого зла є першим обов’язком держави, як можна пояснити адресовані народу слова: «Будь-ласка, захистіть себе від розпусти»? Як народ може захистити себе, якщо держава не у змозі цього зробити?

О, президенте! Оскільки гомосексуалізм, розпуста і порочність суперечать цінностям цього суспільства, у першу чергу влада і держава повинні відреагувати на ці явища. Тому негайно гей-асоціації повинні бути зачинені, а їх діяльність повинна бути заборонена. Усе, що робиться для похвали, підтримки,спонукання чи узаконення гомосексуальності, повинно бути заборонено, а той, хто робить це, повинен бути суворо покараний. Усі закони, які захищають гомосексуалізм, особливо — Стамбульська конвенція, повинні бути скасовані. І тоді вже Ви можете звернутись до громадян і сказати: «Ми зробили свою справу, решта за вами»! Нещиро вимагати що-небудь від народу, не роблячи самому нічого із вищесказаного. Те, що робите ви — це лицемірство!

О, мусульмани! І, нарешті, ми заявляємо, що джерелом усього зла є світська, демократична, капіталістична система безбожності. Поки не паде ця система, поширення даного зла серед суспільства неминуче!

 

Інформаційний офіс Хізб ут-Тахрір Туреччина
№ T.R/B.S/2020/008
Четвер, 11 Зуль-када 1441 р.х.
02.07.2020 р.

Головне меню