Шановні мусульмани Сирії: Участь сирійського режиму у захисті злочинця Каддафі вказує на його намір – бути причетним до нанесення удару по своєму народу

Сирія
Друкарня

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَٰنِ الرَّحِيمِ

Кажучи про тему, яка в усіх на вустах, повстанці у Лівії 05/03/2011 року заявили про те, що ними було збито два літаки-винищувачі та один гелікоптер поблизу міст Рас-Лануф та Бен-Джавад.

Було заявлено, що в одному зі збитих літаків біло знайдено два тіла льотчиків, згідно за посвідченнями яких, один з них був лівійцем, а інший  сирійцем. Міжнародне французьке радіо (Radio France) розповсюдило звіт щодо збитого літака, як він падав, фотографії з уламками, інші – з тілами двох пілотів, де було сказано, що одна фотографія належить сирійському пілоту … У свою чергу, офіційне сирійське джерело, яке побажало залишитися невідомим, заперечило повідомлення щодо перебуванні двох сирійських льотчиків на боці лівійського полковника Муамара Каддафі. Він заявив, що подібні чутки не відповідають дійсності і що за ними стоїть прагнення підірвати позицію Сирії, яка відкидає іноземне втручання до будь-якої арабської країни.

Цей інцидент наглядно демонструє те, як сирійський режим бере участь у захисті лівійського злочинця проти свого мусульманського населення. Це прояснює те, як цей режим прийняв рішення протистояти і своєму народу, у випадку повстання проти нього, як це відбувається сьогодні з лівійським мусульманським народом, який повстав проти головного злочинця правителя Муамара Каддафі та його синів, які коять проти свого народу найбрутальніші та найганебніші злочини та вбивства. А стосовно того, що було повідомлено невідомим сирійським джерелом, то це не має ніякого важливого значення, оскільки неможливо було чекати чогось іншого, окрім подібної заяви-заперечення, де автором була брехня, яка стверджувала, що нібито сирійський режим заперечує іноземне втручання у будь-якій арабській країні. А втручання його хазяїв – американців, з метою переслідування особистих інтересів у Лівані, Іраку, до проблеми Палестини, здійснення захисту та покровительства окупантам –сіоністам на Голанах не береться до уваги.

Змова сирійського режиму сьогодні зі своїм братом-близнюком злочинним лівійським режимом має таке ж саме бачення, як і те, що і його народ завтра займе таку ж саму позицію, що і народ Лівії сьогодні по відношенню до свого злочинного правителя. З іншого боку, можна співставити іще і з наміром цього режиму зайняти таку ж саму позицію, що і полковник-злочинець проти свого народу…. Переслідуючи нав’язливу думку, що у випадку стійкості Каддафі і якщо йому вдасться покінчити з революцією, то це вплине і на сирійський народ, який утримується від революції. У протилежному випадку перемога лівійського народу над своїм правителем надихне його брата – сирійський народ, на повстання проти свого правителя, що виллється у певні події, складові чого почали збиратися разом в одне ціле та прокладати для себе шлях, щоб наздогнати та приєднатися до процесу змін.

Те, що трапилося, наглядно демонструє , що цей режим був утворений з єдиною метою – протистояти своєму народу, і це не дивно, бо правитель, який сьогодні перебуває при владі – нащадок свого батька, який свого часу коїв масові вбивства стосовно свого власного народу у Хамі, Тадморі (Пальміра) і на кожному кроку Сирії. І ось його син сьогодні, приведений до влади спецслужбами безпеки батька, використовуючи останніх, керує народом. Сьогодні він готується разом зі своєю бандою з  сил безпеки протистояти власному народу, з останніх сил намагаючись захистити себе від спалаху революції, яка здатна покінчити з ним.

В одній руці, у якості морквини він надає деякі фінансові подачки, які не здатні нагодувати навіть зголоднілого. Не кажучи вже про те приниження, яке понесе у собі ця подачка для того, хто бере її,метою якої є покращення його потворного іміджу. А в іншій же руці у нього палка у вигляді заходів, які вживає служба безпеки, чому стала свідком Сирія, починаючи з 80- років минулого сторіччя, коли його померлий батько чинив масові вбивства по відношенню до свого мусульманського народу. Подібні заходи скеровані на залякування та тероризування народу, що у свою чергу виявляє наміри сина прямувати шляхом батька у злочинах, які коїв останній.

Сирійський режим створено за принципом складу розуму служб безпеки, на чому побудовані усі його органи керування. Цей режим далекий від підходу захисту та турботи щодо інтересів своїх громадян. Мусульмани в цій країні на протязі часів правління,як батька,так і сина,у цілому більше сорока років,не бачили в ньому жодної підтримки,величі та гідності,окрім як піару з телеекранів,радіо та державних газетних видань. Він не стояв за визволенням жодної землі і відторгненням агресії,навпаки, він завжди за собою залишав право на відповідь. А вимога відновлення права на Голанські висоти постає лише задля здійснення інтересів хазяїв-американців, щоб останні були у змозі утворити величезну військову базу під назвою багатонаціональних сил з метою здійснення контролю, колонізації регіону, захисту власних інтересів, захисту окупаційного сіоністського утворення та території Палестини.

Сирійський режим повинен піти геть остаточно та дати людям спокій, у протилежному випадку, він копає собі могилу власноруч, він стане тим, кого прокляла історія, і його не благословить Аллах, ані у цьому світі, ані у наступному житті, і до нього можна буде застосувати слова Всевишнього Аллаха:

وَالَّذِينَ كَذَّبُوا بِآيَاتِنَا سَنَسْتَدْرِجُهُم مِّنْ حَيْثُ لَا يَعْلَمُونَ وَأُمْلِي لَهُمْ ۚ إِنَّ كَيْدِي مَتِينٌ

«А тих, хто вважає оманою Наші знаміння, Ми звабимо так, що вони навіть не дізнаються про це. Я дам їм відстрочку,бо хитрість Моя нездоланна» (7:182,183) 

Ми твердо обізнані у тому, що народ Сирії у своїй переважній більшості зорієнтований на Іслам. Ми віримо, що благо існує у землях Шама та прохаємо Аллаха здійняти буревій змін у цій благородній країні, серед її прихильного до своєї релігії населення, щоб серед нього здійснювалося пророцтво благородного Пророка (с.а.в.), а згодом повернувся другий обіцяний праведний Халіфат.

Хізб-ут-Тахрір із вас, його хвилюють ваші проблеми, він відомий вам у Сирії, так само як і в решті мусульманських країн, і не мусульманських у тому числі, де він проводить свою діяльність з усвідомленням, щирістю, відданістю та терплячістю. Його стійкість на шляху істини перед цим правителем, а до цього перед його батьком, відома серед людей, відома серед тих, хто має владу. Він закликає усіх до спільної діяльності, щоб допомогли йому у справі встановлення праведного Халіфату, тим самим розділивши разом з ним заслугу утворення цієї держави. Ті,хто нададуть йому допомогу, з дозволу Всевишнього Аллаха, заслужать на честь іменуватися ансарами другого праведного Халіфату, беручи приклад від ансарів Посланця Аллаха (с.а.в.). Всевишній Аллах каже:

إِنَّا لَنَنصُرُ رُسُلَنَا وَالَّذِينَ آمَنُوا فِي الْحَيَاةِ الدُّنْيَا وَيَوْمَ يَقُومُ الْأَشْهَادُ

 «Воістину, Ми допоможемо Нашим посланцям та віруючим у мирському житті і того дня,коли предстануть свідки» (40:51) 


Інформаційний офіс
Хизб-ут-Тахрір
Сирія
Субота 07 Рабі' Ас-Сані 1432 г.х.
12/03/2011

Головне меню