Заклик до міжнародного захисту – зрада Аллаху, Його Посланцю та віруючим революціонерам у Сирії

Сирія
Друкарня

Шість місяців потому, як почалася революція, стійкість неозброєних людей та їх величезні жертви перед пригнобленням, злочинами та переслідуванням жорстокого, до ліктя у крові омитого боягузливого режиму, стали головними подіями цієї революції.

До цього часу міжнародна спільнота продовжує вичікувати, як і інша – регіональна, якій малює плани Америка, надаючи достатньо часу режиму покінчити з революцією, у той самий час, сама продовжує займатися введенням в оману та виправленням ситуації на свою користь. Що іноді відбувається через прийняття законів, пов’язаних із реформами, а іншого разу, агітацією за початок діалогу. Але усе це не втримує людей від вимог усунення режиму, який використав усю військову міць проти них, починаючи від використання снайперської стрілянини, і до зносу танками будівель, використання військових кораблів,та літаків-винищувачів, ніби народ - це їх справжній ворог.

 

Після того, як аль-Асад зазнав поразки у військовому та політичному плані,а також  у плані сфери безпеки, і його становище погіршилось, відведений йому час з боку нашого головного ворога в особі західного світу вичерпано, тому що він вирішив покінчити з повноваженнями ще одного вашого ворога – аль-Асада. Захід вирішив та вистрелив по революції двома смертоносними  кулями – однією вразивши людей, іншою – опозицію:

Він навіяв людям вимагати міжнародного захисту, серед яких знайшлися такі, хто звертається до зрадницьких арабських режимів, інші до невірних західних країн, щоб усі вони врятували Сирію за прикладом Лівії, що відбувається свідомо та боягузливо з метою змови від одних, або проявом байдужості, яка потягне страждання від інших.

Опозиційним силам було запропоновано об’єднатися, щоб утворити для них новий парламент, який повинен буде нам підкоритися, а ми, у свою чергу, поквапимо події, щоб передати йому владу за прикладом Лівії …

Стосовно ж нас,Хізб-ут-Тахрір, то ми прямо заявляємо Америці та її світовому порядку, Європі та її спробам втрутитися, що наш народ-революціонер у Шамі продовжить своєю стійкістю руйнувати ваші плани та змови. Ті,хто поклялися не поклонятися нікому, окрім Аллаха, не підуть на приводі ваших змов та планів. У зв’язку з цим, ми хочемо звернутися з наступними благорозумними словами, продовжуючи прохати Аллаха, щоб Він доніс їх від нашого імені, їх почули та усвідомили усі люди зі здоровим глуздом, що розмірковують:

По-перше: ми звертаємось до нашого народу, революціонерів у Сирії: Своєю революцією ви оживили спосіб життя благородних сподвижників, які стійко витримували та несли жертви перед жорстокістю ватажків племені Курайша. Ми чудово розуміємо про чисті наміри тих з вас, хто вийшов з гаслами «Це заради Аллаха, це заради Аллаха». Ми знаємо, що щирі з вас не довіряють Заходу та не підтримують його. Ми знаємо, що ви відчуваєте біль, як ви страждаєте та бажаєте якомога швидше покінчити з цим бандитським угрупуванням. Але ми зараз звертаємось до тих з вас, кого збивають з пантелику, розбещують слова західних шпигунів та його рупорів, кого спокушають військові операції НАТО у Лівії та позбавлення від влади аль-Каддафі. Будьте-но вкрай пильними та обережними стосовно того, що вам пропонують ваші вороги. У цьому поховане прагнення відняти ініціативу вашої революції та скерувати її у бік укорінення свого впливу, тим самим зберігши вашу підлеглість. Молодь цієї революції, будьте вкрай уважними, щоб обіцянки підступного невірного Заходу не спокусили вас. Бо саме він стоїть за тортурами над нашою Уммою, наживається на її крові у Палестині, Іраку, Афганістані …, саме він встанови ці злочинні режими, з числа яких сирійський, та підтримував їх протягом усіх цих довгих років. Бо якщо ви схилите свою голову перед Заходом, це зруйнує геть усе те, що ви будували, завдяки вашій революції, бо Всевишній Аллах каже:

وَلَا تَكُونُوا كَالَّتِي نَقَضَتْ غَزْلَهَا مِن بَعْدِ قُوَّةٍ أَنكَاثًا تَتَّخِذُونَ أَيْمَانَكُمْ

 «Не будьте схожими на ту жінку, яка розпустила своє прядиво після того, як скріпила нитки» (16:92) 

По-друге: ми звертаємось до наших братів, які перебувають в опозиціях, як до особистостей, так і до груп: свідомий, турботливий про справи Умми політик повинен орієнтуватися на основний погляд на життя (акиду) своєї Умми, її прагнення та інтереси. Той,хто розумний та розуміється на витівках Заходу, враховуючи попередній досвід, хто добре бачить, що саме Захід встановив своїх правителів-агентів у нашому світі, який підтримував  їх своїми програмами, планами та агентурою, а зараз він хоче здихатися від них та викинути до смітника, призначеного для цієї мети, обравши задля цієї ролі вже інших агентів,  … повинен відректися та вести боротьбу з його агентами, як з колишніми, та і з сучасними. Бійтеся ж Аллаха, та бійтеся за себе, щоб вас не спіткала доля інших народів. Згрупуйтесь навколо вашої Умми та дайте слово їй ані кому не поклонятися, окрім Аллаха, та ані на кого не покладатися, окрім на Аллаха, і не робити нічого з того, що може викликати гнів Аллаха. Хіба до вас не дійшла звістка про Захід, який зруйнував Халіфат та розділив мусульманські країни , зробивши їх своїми колоніями?!  Хіба ви не були свідками розділення Судану та знищення усього живого та мертвого на Сомалі?! Хіба усе це не робилось руками невірних західних армій та місцевих змовників–царьків з ними, які позбавили даху над головою мусульман на їх же землях та розповсюдили на ній багато нечестя?!

Ми у Хізб-ут-Тахрір пропонуємо вам справжній проект змін, який врятує Умму та витягне її з жалюгідного становища, поверне її втрачену суть та відродить ісламський спосіб життя шляхом встановлення Халіфату за методом пророцтва , засобом керування над людьми, їх опіки та керуванням якого є істина та справедливість.

По-третє ми звертаємося до наших братів в ісконно мусульманських землях Шаму: Більш за все треба  стерегтися того, щоб рішення наших проблем знаходилось в руках злочинних маріонеткових урядів. Поразка та загибель настане у тому випадку,якщо Америка та Європа перехоплять ініціативу, стануть на чолі нашої боротьби з  цими режимами. Відкиньте від себе будь- яке звернення до ООН, до Ради безпеки, Ліги арабських держав, до Організації Ісламської Конференції. Відмовтесь від них, у випадку, якщо вони почнуть втручатися до вашої благословенної революції. Немає порятунку для вас, виходу із ситуації, що склалася крім випадку, коли ви візьмете ініціативу у свої руки, і щоб вашою вимогою було заснування держави Корану, а не Шайтану, держави Ісламу, а не держави ганьби та приниження – Халіфату заснованого на методі пророкування.

Повстаньте проти правителів та їх режимів, що змовилися проти вас , доводіть до своїх дітей у мусульманських військах, щоб вони із глибокою вірою , покладаючись на Аллаха та виганяючи Шайтана та його прибічників, виповнили своє велике призначення. Якщо ви почнете просити про допомогу, то нехай же вашим зверненням буде прохання до ваших братів, народів та військ у сусідніх країнах, бо це ваше право та їх обов’язок. Нехай ваше звернення буде скероване у бік Наджда та Хіджаза, а не до їх грішних та деспотичних королів. Нехай ваше звернення буде скероване до народів Туреччини, Йорданії, Іраку, Лівану, а не до зрадницьких маріонеткових режимів, які нічим не відрізняються від вашого злочинного режиму, вони усі підтримують один одного. Нехай ваше звернення буде до Ісламської Умми у цілому, благо знаходиться у ній і у вас до Судного дня. Воістину, це об’єднує навколо Ісламу народи, надає сили та підтримку революції, примушує боятися Захід та його агентів із числа правителів. Таким чином, протистояння буде відбуватися поміж двома частинами: з одного боку невірний Захід та його приспішники, з іншого боку, віруюча у свого Господа,  зібрана навколо своєї релігії Умма, яка хоче покінчити з ним.

Наприкінці ми звертаємось до мусульман у країнах Шаму та на інших територіях: Аллах влаштував таким чином, що землі Шама є ісконно ісламськими землями.  Жителі цих земель, сирійці – стійкі та міцні. Вони поклялися Аллахом, не поклонятися нікому, окрім Аллаха. Злочинний режим аль-Асада та маріонеткові уряди, разом із Америкою та Європою, оточили їх з усіх боків. Стережіться того, щоб зрадити їх та віддати до рук ворога, бо якщо ви допустите це, то один із вас буде у праві сказати, що був з’їдений того дня, коли з’їли білого вола. Знайте, що ваша проблема та їх проблема одна – це звільнення мусульманських країн від ворожих тиранічних режимів, що слугують невірному Заходу. Рятуйте їх, врятуєте себе. Зверніться за допомогою до ваших мужніх військ, у яких знаходяться ваші діти та брати, щоб вони позбавили вас та їх від цих режимів. Знайте, що порятунок вашої Умми не є можливим, якщо ви не звернетесь до Аллаха, і не зміцните з ним зв'язок,  і не почнете просити тільки у Нього допомоги, і не почнете тільки на Нього справжнім чином  покладатися. Хізб-ут-Тахрір, у свою чергу, щиро надав вам свої настанови, він разом із вами знаходиться в одному ряді, чинячи сильний опір, за допомогою осяйної думки, заснованої на Книзі Аллаха та шляху Пророка Мухамада ﷺ. Поспішайте до діяльності разом із ним, його підтримці та наданні йому допомоги заради піднесення слова Аллаха. Немає сили та могутності , окрім як у Аллаха, і нема на кого опертися, окрім Нього. Тільки Аллах надає допомогу. Який прекрасний цей покровитель! Який прекрасний цей помічник! Всевишній Аллах каже:

يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا اسْتَجِيبُوا لِلَّهِ وَلِلرَّسُولِ إِذَا دَعَاكُمْ لِمَا يُحْيِيكُمْ ۖ وَاعْلَمُوا أَنَّ اللَّهَ يَحُولُ بَيْنَ الْمَرْءِ وَقَلْبِهِ وَأَنَّهُ إِلَيْهِ تُحْشَرُونَ

 «О ті, які увірували! Відповідайте Аллаху та Посланцю, коли він закликає вас до того, що дарує вам життя. Знайте, що Аллах опиняється поміж людиною та її серцем (у змозі завадити досягти людині того, що їй треба) і що ви будете зібрані до Нього» (8:24)  


Інформаційний офіс
Хизб ут-Тахрір Сирія
Вівторок, 8 шавваля 1432 г.х.
06/09/2011