Правителі арабів, ті, які були присутніми на саміті у Багдаді, і ті, хто був відсутній, є лихом цієї Умми

Сирія
Друкарня

Через день після відкриття в іракській столиці саміту ЛАГ 29/03 був названий п’ятничний день 30/03 у Сирії: «Нас залишили без допомоги мусульмани і араби, але Аллах разом з нами».

Правда ж полягає у тому, що правителі арабів вже давно перетнули межі зрадництва і стали співучасниками злочинів. Змовники, а не учасники саміту, заявили на цьому саміті про свою повну підтримку американського плану, за здійснення якого взявся Кофі Аннан. У своїй остаточній заяві вони закликали «Сирійський уряд та усі опозиційні сили прийти до конструктивного взаєморозуміння та почати співпрацювати зі спецпосланцем ООН (Кофі Аннаном) заради початку серйозного діалогу, побудованого на плані рішення, запропонованого ЛАГ, та постанови Генеральної Асамблеї ООН» … Насправді, подібні саміти, резолюції та ініціативи надають нелюдяному сирійському режиму додаткову можливість, окрім вже існуючої, розібратися з проблемою революції, покінчити та знищити щирих людей, покінчити з бажанням людей досягти змін, тиснути у великій мірі стосовно прийняття майбутнього американського бачення вирішення проблеми … Це надає Америці усе більше і більше шансів для пошуку найбільш доречної альтернативної фігури замість свого агента, порочного Башара, час правління якого дійшов кінця.

 

Обов’язком мусульман у Сирії є те, щоб вони орієнтувались та дивились у своїй основі лише на сторону Аллаха, і хай не бентежить їх зрадництво та змова проти них правителів , від яких ані на що інше годі було чекати. Бо правителі арабів, так само як і мусульман у цілому, ті, хто приймав участь у цьому саміті, і ті ,хто був відсутній, усі вони є лихом цієї Умми.  Саме вони підштовхнули мусульман Сирії під машину вбивства, ненависті та злочинів, яку запустив Хулагу Сирії – Башар. Саме вони вас зрадили, а не сини вашої Умми, які переживають за вас і палають гнівом через стримання цих правителів, подільників Башара Асада, підтримати вас.
 
Звернення до мусульман Сирії і до решти інших, що проживають у мусульманських країнах:
 
Мусульмани в усіх куточках світу отримують звістку, і настирливо, щоб надали допомогу сирійському народу, який і так прохає їх про це, до такого ступеня, що, навіть, глухий та бездушний камінь можна було б примусити пролити сльозу …  Мусульман скрізь у їх країнах закликають виходити та заповнювати площі, гучно піднімати голоси із закликом про  викорінення невірного західного впливу, та усунення цих жалюгідних правителів, які скрізь пригнічують мусульман. Закликають звернуться до володарів сили із числа наших щирих синів у мусульманських арміях, щоб вони піднялися та поквапились виконати свій обов’язок, а саме здійснення підтримки мусульманина іншому мусульманину. Щоб вони остаточно приборкали кожного  агента і найманця, який буде стояти на їх шляху. Всевишній Аллах каже: 

وَإِنِ اسْتَنصَرُوكُمْ فِي الدِّينِ فَعَلَيْكُمُ النَّصْرُ إِلَّا عَلَىٰ قَوْمٍ بَيْنَكُمْ وَبَيْنَهُم مِّيثَاقٌ

 «Якщо вони попрохають про допомогу у справах релігії, то ви повинні допомогти» (8:72).

Тим самим, щоб вони встановили другий обіцяний праведний Халіфат, який здійснить велич та надасть захист кожному мусульманину. Де праведний Халіф кінцю часу відізветься на крик кожного пригнобленого, як колись відізвався Пророк Аллаха (с.а.в.) на крик Амра ібн Салім аль-Хузаіъ, який прохав його по допомогу, до завоювання Мекки:

«Надай допомогу проти агресії!

Закликаю рабів Аллаха, щоб прийшли на допомогу»!

Влаштували проти нас засідку у містечку Када

І стверджували, що я не змогу позвати нікого по допомогу.
 
Вони напали на нас, сплячих, в аль-Ватірі,

І вбивали нас, коли ми робили молитву».

На що Пророк Аллаха (с.а.в.) відповів: «Тобі буде надана допомога, о Амр ібн Салім», що стало передвісником близької перемоги від Аллаха.

Саме до цього вас закликає Хізб-ут-Тахрір, так будь те ж ви і він, у тому числі разом з Аллахом Всевишнім у справі його заклику.

Інформаційний офіс
Хізб-ут-Тахрір
Сирія

П’ятниця, 07 Джумада аль-Уля 1433 р.х.
30/03/2012

 

Головне меню