Башар йде по слідах свого померлого батька: підрив країни та знищення населення з метою придушення благословенної революції, вдалої з дозволу Аллаха

Сирія
Друкарня

Декілька днів назад відбувся витік інформації. Деякі небайдужі та щирі люди попередили про наміри злочинного режиму у Сирії організувати великі та криваві вибухи, які повинні були приголомшити Дамаск, що і сталося насправді.

О четвер 10.05.2012 року кровожерливий режим у деяких містах Сирії, включаючи Алеппо та Ідліб, влаштував вибухи. Найстрашніший вибух прогримів у Дамаску. Дані вибухи були описані як найжорстокіші акти насилля із самого початку цього кровопролитного спектаклю, за яким ховається боягузливий режим, який бачить власне існування лише за рахунок життів населення, їх розрізненості. Подібна картина нагадує восьмидесяті, часи померлого батька!!!

 

Щоб з’ясувати правду та обставини цих вибухів, а також мету їх проведення, нам варто звернути увагу на наступні факти:

1.Дані вибухи відбулися після активізації революційного руху у Дамаску та його околицях, який розширився до президентського палацу.

2.Дані вибухи мали повторне місце, у тому ж вигляді, при аналогічних та схожих обставинах. Вони пролунали практично одразу ж після прибуття арабських спостерігачів і продовжуються і по сьогодні.

3.Як це зазвичай відбувається, лицемірні ЗМІ у Сирії опинилися у потрібному місці та потрібного часу до початку шоу із вибухами, передаючи живу картинку того, що відбувається, у момент після вибуху у Дамаску неподалік від південного роздоріжжя аль-Казаз, як деякі найняті за гроші особи палкими промовами закликали до Башара. Ці дурнуваті ЗМІ в прямому ефірі спромоглися показати кадри з прикованими у наручники руками деяких ув’язнених за підголівники задніх сидінь, що підтверджує причетність цього режиму до подібних низьких злочинів, чого не знала історія раніше.

4.Сирійські служби безпеки, готуючи підґрунтя для подібного злочину, за декілька днів до цього перекрили певно визначені дороги поблизу південного роздоріжжя аль-Казаз у Дамаску, примушуючи автомобілі та пішоходів рухатися виключно по визначеним шляхам.

5.Сила двох вибухів у Дамаску, які пролунали майже одночасно, масштаби та збитки, які вони нанесли, утворивши стометрову яму, доводять, що на таке здатна лише держава, і це не знаходиться у можливостях окремих осіб, які незаконно перебралися через замінований кордон. Обдуривши з метою введення в оману, режим навмисне вибрав місця, де пролунали вибухи, поблизу огорожі штаб-квартири спецслужб, щоб мати вигляд в очах світової спільноти, яка увійшла з ним у змову, у якості жертви, а не ката!

6.Ці вибухи пролунали по усій країні, щоб дати зрозуміти усьому населенню, що написані башарівською бандою, його службами безпеки та перевертнями у погонах на стінах та дверях магазинів слова «Асад або ми знищимо країну» реальні і не є просто словами.

7.Дані вибухи чиняться на тлі знаходження виправдання та надання легітимності наданню міжнародній спільноті, яка змовилася, можливості та часу злочинному режиму Башара розібратися з проблемою. У цьому відношенні примітна заява міністра оборони США Леона Панетта з приводу вибухів у Дамаску, де він каже, що: «За вибухами спостерігається почерк аль-Каїди». У свою чергу це показує ступінь координації і наскільки вони погрузли у злочинній політиці, яку реалізує

Башар і прикриваючі його жахливі злочини боки.

О ті, хто проявляє терпіння мусульмани Шаму, зрадійте ж перемозі та успіху з дозволу Аллаха:

Та ситуація, в якій ви опинилися, ті випробування, які вам судилося було пройти, можуть бути подолані лише за допомогою Великого і Всемогутнього Аллаха.  

Так будьте ж терплячими і запасайтеся терпінням. Сподівайтеся на винагороду лише від Всевишнього. Перемога близька з дозволу Аллаха, її передвістя стали очевидними для віруючих, а їх вороги вже почали відчувати страх.  Полегшення настане лише у тому випадку, якщо наміри стануть щирими заради Аллаха і будуть супроводжуватися правильною діяльністю. Полегшення приходить лише після скрутності, а перемога здійснюється лише при наявності терпіння.

О Аллах, надай нам тих, хто надасть підтримку релігії у Сирії, так само як Ти надав Своєму благородному Пророку ансарів, які підтримали Твою релігію у Медіні. О Аллах, надай для цієї Умми звільнення, яке почнеться з Шаму, удостой нас встановленням праведного Халіфату, який заполонить всю землю справедливістю, після того, як на ній розповсюдилося насилля та тиранія.

Всевишній Аллах говорить:

يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا اصْبِرُوا وَصَابِرُوا وَرَابِطُوا وَاتَّقُوا اللَّهَ لَعَلَّكُمْ تُفْلِحُونَ

«О ті, які увірували! Будьте терплячими, запасайтеся терпінням, несіть службу на заставах та бійтеся Аллаха, - можливо, ви досягнете успіху» (3:200).

Інформаційний офіс
Хізб-ут-Тахрір
Сирія

П’ятниця, 20 Джумада ас-Санія 1433 р.х.
11/05/2012

Головне меню