Різанина, влаштована Башаром у провінції Хомс (Хула) – пляма ганьби на лобі міжнародної спільноти, і заклик щодо порятунку до прибічників релігії Аллаха

Сирія
Друкарня

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَٰنِ الرَّحِيمِ

У п’ятницю 25.05.2012 силами Башара Асада був скоєний черговий звірський масовий злочин. Режим випустив свою чорну ненависть на беззахисний, віруючий сирійський народ у Хомсі, у місті Хула.

Було застосовано усі види зброї, як важкі, так і легкі. Операція розпочалась з Військової академії у Хомсі. Жертвами стали біля 100 шахідів та сотні отримали поранення, в основному жінки та діти, які натовпами стояли у польових шпиталів, влаштованих на дому, після того як їх різали перевертні у погонах та навіжені собаки башарівського режиму, які зазвичай розпочали викрадання поранених з лікарень, колі ті стікали кров’ю. Усе це наочно демонструє справжнє обличчя цього режиму, наскільки він представляє собою відкритого  ворога Аллаха, Його релігії та віруючого сирійського народу …, так нехай же знає цей порочний режим, що він знищить себе перш аніж уб’є інших, що його чорний день вже близький, завтрашній день не за горами.

Це масове вбивство людей усе у більшій мірі виявило, наскільки злочинним є цей режим та ті, хто за ним стоять з числа міжнародної спільноти: Америка та її інструменти – пагубні режими, які керують мусульманськими країнами; її міжнародні та регіональні провідники як ООН та ЛАГ, які ніколи раніше і надалі не поворушаться без її вказівки. Усе це доволі ясно вказує на існування деякої змови та координуванні дій у тому, що відбувається поміж міжнародною спільнотою та цим злочинним режимом…

Цей злочинний режим знає, що міжнародна спільнота знаходиться на його боці, бо останні, у свою чергу, бояться сходження нового світанку Ісламу у Сирії, ознаки якого почали бентежити Захід, що і примушує його мовчати, спостерігаючи за подібного роду злочинами цього режиму… Цей режим почав відчувати, що чаша важелів стала переважувати на користь революції, особливо після того, як революційні настрої охопили Дамаск та Алеппо, і  після останньої операції, за якою стояла так звана «група по керуванню кризового стану», яка представляє собою обличчя усіх цих злочинів, тим самим бажаючи показати, що усе як і раніше знаходиться під їх контролем.       

Шановні мусульмани Сирії, пульсуючі від болю у тілі Умми сини, місце встановлення Халіфату
     
Ця бійня повинна стати для вас імпульсом та мотивом до іще більшої та щирої прихильності до вашої релігії, яку варто розцінювати як єдине джерело  позбавлення від ваших проблем, щоб ви іще більше стали вживати слова – невірний Захід, його інструменти та прохвости. Війна, яка розпочалася проти вас з усіх боків, насправді ведеться через виникнення ісламських настроїв у вашому оточенні, які охопили ваш революційний рух, щоб воно велося щиро лише заради Всевишнього Аллаха.
 
О, щирі офіцери! Ансари Аллаха та носії стягу Посланця Аллаха (с.а.в.)

Слабкі з числа чоловіків, жінок та дітей вашого ж народу, які не знаходять шляху та не мають можливостей, ведуть заклик до вас заради релігії, прохають допомогу Аллаха, щоб Він допоміг їм, здійснив підтримку щирими ансарами, які покінчать з цим жалюгідним станом. Ми у Хізб-ут-Тахрір знаємо, що серед сирійського народу та усієї Ісламської Умми є група віруючих ансарів, які дадуть відповідь на заклик щодо допомоги, який підкорився велінню Всевишнього Аллаха встановити другий праведний Халіфат. Бо Всевишній Аллах каже: 

إِلَّا تَنصُرُوهُ فَقَدْ نَصَرَهُ اللَّهُ إِذْ أَخْرَجَهُ الَّذِينَ كَفَرُوا ثَانِيَ اثْنَيْنِ إِذْ هُمَا فِي الْغَارِ إِذْ يَقُولُ لِصَاحِبِهِ لَا تَحْزَنْ إِنَّ اللَّهَ مَعَنَا ۖ فَأَنزَلَ اللَّهُ سَكِينَتَهُ عَلَيْهِ وَأَيَّدَهُ بِجُنُودٍ لَّمْ تَرَوْهَا وَجَعَلَ كَلِمَةَ الَّذِينَ كَفَرُوا السُّفْلَىٰ ۗ وَكَلِمَةُ اللَّهِ هِيَ الْعُلْيَا ۗ وَاللَّهُ عَزِيزٌ حَكِيمٌ

«Якщо ви не надасте йому (Мухаммаду) підтримки, то ж бо Аллах вже надав йому підтримку, коли невірні вигнали його. Він був одним з тих двох, які перебували у печері, і сказав своєму супутнику (Абу Бакру):  «Не сумуй, бо Аллах – з нами». Тоді Аллах дав йому спокій та підтримав його воїнами, яких ви не бачили. Аллах зробив слово невірних нижчим за все, тоді як Слово Аллаха вище за все. Аллах – Могутній, Мудрий».  (9:40).

Хізб ут-Тахрір Сирія
05 Раджаб 1433 р.х.
26.05.2012

Головне меню