45 років з часу продажу Хафеза Асада Голанських височин сіоністському утворенню Ми повідомляємо мусульманам Сирії про скоре падіння продажного асадівського режиму

Сирія
Друкарня

Цими днями у червні місяці 1967 року арабські правителі скоїли жахливий злочин по відношенню до Ісламської Умми. Протягом шести днів вони надали сіоністам можливість отримати перемогу, які нанесли поразки арміям Ісламської Умми у Єгипті, Йорданії, Сирії.

Усі ці армії на той час знаходились під командуванням найголовнішого злочинця – Хафеза Асада у Сирії, який іще за день до вступу сіоністів на Голанські височини об’явив  про падіння та здачу Кєнітри, а це місто у тилу сирійської армії, яка вела бойові дії на Голанських височинах, що призвело до хвилювань у лавах цієї армії та відступу. Цього ж злощасного дня агент Заходу Хафез Асад взяв владу у Дамаску замість здачі Голанських височин.       

 

Явним чином Сирія декілька разів знаходилась під владою цієї злочинної родини: дня, коли Хафез Асад продав Голанські височини; дня, коли він гарантував безпеку кордонів сіоністського утворення; дня, коли ним була скоєна масова різанина у Хамі; дня, коли успадкував владу вбивця Башар після того, як згинув його м’ясник батько. І ось тепер сам Башар руками своїх бандитських угруповань, щоденно перевертаючи Сирію, при наявності змови зі світовою спільнотою проти благородної революції, продовжує іти злочинним шляхом свого батька, несучи за собою смерть та масові вбивства.  Бо і досі ще висять заплачені за продаж Голанських височин гроші на решті банківських рахунків.  

Ми Хізб ут-Тахрір у Сирії хочемо нагадати людям, особливо тим, хто вважає себе супротивниками колоніалізму і у той же час харчується , підтримуючи цей злочинний режим, що Хафез Асад, який продав Голанські височини, і після нього успадкувавший владу Башар – обидва вони є слугами сіоністського утворення та його союзником. Буквально вчора Башар зробив заяву перед новою Радою маріонеток, що ворог не знаходиться на боці євреїв, а він є всередині країни у серці Хомсу, який вдень та вночі підпадає під руйнування, у Даръа, Ідлібі, Алеппо, Дамаску, де ведуться обстріли мирного населення, гинуть люди та зникають у в’язницях  режиму. Ми хочемо нагадати людям, що башарівські ракети вбили у десятки разів більше невинних громадян мусульманського населення Сирії, аніж ті ж сіоністи в усіх разом взятих здійснених війнах з Сирією. Хіба після цього вони не схаменуться, якщо, навіть, у них збереглась можливість іще думати, щоб вони усвідомили, що підтримують жалюгідний, деспотичний, злочинний та маріонеточний режим, який старанно захищає безпеку сіоністської країни, найзаклятішого ворога Умми, який виступає проти її релігії, земель та честі. Всевишній Аллах каже: 

أَفَلَمْ يَسِيرُوا فِي الْأَرْضِ فَتَكُونَ لَهُمْ قُلُوبٌ يَعْقِلُونَ بِهَا أَوْ آذَانٌ يَسْمَعُونَ بِهَا ۖ فَإِنَّهَا لَا تَعْمَى الْأَبْصَارُ وَلَٰكِن تَعْمَى الْقُلُوبُ الَّتِي فِي الصُّدُورِ

 «Хіба вони не подорожували по землі, маючи серця, за допомогою яких вони могли розуміти, і вуха, за допомогою яких вони могли слухати? Воістину, стають сліпими не очі, а стають сліпими серця, які у грудях». (22:46).

Наприкінці ми хотіли б звернутися до віруючого народу, що повстав проти тиранії, в улюбленій та дорогій Сирії:

У революції ви змогли розгледіти шлях свого позбавлення від цього злочинного режиму, так само і як побачити позиції Америки та Заходу, скеровані проти вас, надаючи режиму відстрочку за відстрочкою та час, щоб вийти зі стану, який склався проти нього. Останньою ж подібною відстрочкою став план Аннана, з часу об’яви якого кількість вже померлих смертю шахіда досягло більше ніж 2286 осіб, із них 206 дітей та 214 жінок. Так заявіть же про свою рішучу незгоду з будь-яким із втручань Заходу до ваших внутрішніх справ, відірвіть зміюці голову, очистивши країну від банди асадівського клану та їх покровителів. Нехай пам’ятний червневий день зрадництва та змови 1967 року стане іще одним приводом для помсти за порушення заборон Аллаха, які мали місце як до цього, так і після. Знов, звертаючись до вас, віддайте важелі правління щирим людям із вашого числа – Хізб ут-Тахрір, щоб встановити Ісламську державу, праведний Халіфат. Тоді армії мусульман вирушать на чолі Халіфу мусульман до довгоочікуваної перемоги, щоб нанести ворогу поразку  та повернути кожен клаптик відібраної, окупованої або проданої мусульманської землі. Навіть більше цього, завоювати усі країни Земної кулі та розповсюдити благо в усьому світі, щоб ваша країна знов набула статусу лідера у цьому світі, а ваша Умма знов стала найкращою Уммою, виведеною серед людей.

Стійкість і іще раз стійкість. Наскільки б зло не набувало сили, спираючись одне на одного, все одно вони жалюгідні перед Аллахом. Згадайте про наступне життя, бо воно у Аллаха, і воно краще та вічне, аніж ближнє земне життя. Бо лише Всевишній Аллах – Той, хто здатний надати допомогу, і саме Він пообіцяв вам надати її. А обіцянка Аллаха – істина! Всевишній Аллах каже:

وَاذْكُرُوا إِذْ أَنتُمْ قَلِيلٌ مُّسْتَضْعَفُونَ فِي الْأَرْضِ تَخَافُونَ أَن يَتَخَطَّفَكُمُ النَّاسُ فَآوَاكُمْ وَأَيَّدَكُم بِنَصْرِهِ وَرَزَقَكُم مِّنَ الطَّيِّبَاتِ لَعَلَّكُمْ تَشْكُرُونَ

 «Пам’ятайте, що вас було мало і ви вважались із слабих на землі. Ви побоювалися, що люди схоплять вас, але Він надав вам притулок, підкріпив вас Своєю допомогою та нагородив вас благами, щоб ви були вдячними». (8:26).

Інформаційний офіс
Хізб-ут-Тахрір
Сирія
Середа, 16 Раджаб 1433 р.х.
06/06/2012

 

Головне меню