На тлі всебічної війни проти сирійського народу

Сирія
Друкарня

Башар видає закон про припинення пенсійних виплат особам, яких підозрюють в участі у революційному русі проти його тиранії

У понеділок, 02.07.2012 року, Башар видає три накази, про які сам говорить, що вони закликані та пов’язані з профілактикою насильницьких дій та тероризму. У свою чергу, парламент їх схвалив іще на минулому тижні. Один із наказів повідомляє, що «Із державної служби буде звільнено того, чия провина у судовому порядку буде доведена відносно причетності до будь-якого роду терористичній діяльності. Чи приймав він безпосередню участь у цьому, або був всього лише ініціатором, був співучасником або одним із членів формування, або надавав будь-якого роду матеріальну чи моральну допомогу терористичним угрупуванням». Що ж стосується парламенту-маріонеток, то його члени вирішили у своїх виступах в ході слухань з питання затвердження даного наказу, що «Цей закон необхідно прийняти на даному етапі розвитку подій, тому що терористи залишили після себе негативні наслідки та поганий вплив на безпеку країни та громадян». До всього іншого даний закон не оминув боком і пенсіонерів, звертаючись на їх адресу з погрозами та залякуванням.

 

Цей режим, вважаючи, що вимоги людей своїх прав на гідне життя, є невибачний злочин; їх гасла «Аллаху акбар» та « Ми не вклонимося ні перед ким, окрім Аллаха» - екстремізм; режим, який живе та харчується за рахунок несправедливості та тиранії, спирається, і це те, через що його важко усунути, на несправедливі та замасковані держави, такі як Америка, деякі країни Європи та на тих, які обертаються навколо їх орбіти, а також на незамасковані країни, такі як Росія, Китай, Іран та ті, хто за ними попрямував …, забуває що за віруючим сирійським народом зберігається остаточне рішення та його наполегливість у досягненні змін, якими буде вдоволений Всевишній Аллах. Таким чином, Башар та його банда будуть лише купою наджасу ( гидоти), від якої повинна буде очиститися благородна земля Сирії.

Шановні та улюблені брати в Сирії:

Цей злочинний режим вдався до такого кроку після того, як йому не вдалося придушити вашу благословенну революцію, тінь якої торкнулася його палацу. І після того, як він побачив вашу терплячку, стійкість та силу вашої віри, у зв’язку з цим він вдався до залякування вас у матеріальному плані, знаходженні щоденного прожитку, і немов би він є ар-Раззаком ( Тим, хто дає долю), аль-Мунъімом (Тим, хто дає блага), аль-Муфадділем (заступником), після того, як він перестав бути адекватною людиною, і його серце покрилося ненависною чорнотою! Так нехай же Аллах  спотворить його!!

Подібні накази, демонструють собою степінь деспотизму цього режиму, вбраного у шати страху перед вашою силою та відчаю у питанні змусити вас зійти зі шляху, по якому ви йдете. Цей режим не вдався би до такого дешевого кроку, якщо б ви не поставили питання його усунення та викоренення питанням життя та смерті. Про неможливість вашого з ним співіснування на одній території – благословенній землі Шаму. Так не звертайте ж уваги на його дурниці, загрози та марення. Адже режим дивиться на вас поглядом тих, хто знепритомнів перед смертю, і його скора загибель наближається великими кроками с дозволу Аллаха. Так підійміться ж та дайте йому таку відповідь, після якої він не оклепається і його тіло паралізує. Підтримайте старання ваших братів-революціонерів у Сирії, і будьте стійкими. Адже допомога Аллаха та перемога стали дуже близькими з дозволу Всевишнього Аллаха. Ви самі це підтвердили, назвавши день благородної п’ятниці днем «Впевнених  у перемозі Аллаха», і наскільки ж чудова ця назва. Всевишній Аллах сказав:

إِن يَمْسَسْكُمْ قَرْحٌ فَقَدْ مَسَّ الْقَوْمَ قَرْحٌ مِّثْلُهُ ۚ وَتِلْكَ الْأَيَّامُ نُدَاوِلُهَا بَيْنَ النَّاسِ وَلِيَعْلَمَ اللَّهُ الَّذِينَ آمَنُوا وَيَتَّخِذَ مِنكُمْ شُهَدَاءَ ۗ وَاللَّهُ لَا يُحِبُّ الظَّالِمِينَ

 «Якщо вам нанесено рану, то адже подібна рана вже була заподіяна і тим людям. Ми чергуємо дні (щастя та нещастя) для людей, щоб Аллах впізнав віруючих і вибрав серед вас павших мучеників, адже Аллах не любить беззаконників» (3:140). 

Вивів Ахмад у своєму збірнику аль-Муснад від Абу Саіда аль-Худрій, який сказав: Посланець Аллаха ﷺ сказав: «Воістину, страх перед людьми не повинен заважати людині казати істину, якщо вона знає її. І воістину, вимовляння (людиною) слова істини та її повчання про важливе, не наближують терміну і не видаляють спадку».

Інформаційний офіс
Хізб-ут-Тахрір
Сирія
Вівторок, 13 Шаъбан 1433 р.х.
03/07/2012

Головне меню