Резолюції правителів мусульманських країн, ухвалені на самміті у Мецці – зрада у відношенні крові мусульман

Сирія
Друкарня

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَٰنِ الرَّحِيمِ

Резолюції правителів мусульманських країн, ухвалені на самміті у Мецці – зрада у відношенні крові мусульман, яка проливається у Сирії, яка величніше перед Аллахом, ніж святість Священного Дому, біля якого вони зібралися.

Організація Ісламської Співпраці, до складу якої входить 57 мусульманських країн, провела 26-27 Рамадану 1433р.х. (14-15.08.2012р.) у Мецці, у ніч Ляйлят уль Кадр, коли вирішуються усі мудрі справи, екстрене засідання «Самміту Ісламської Співпраці». Як повідомляється у заключній заяві самміту: «Призупинити членство Сирійської Арабської Республіки в Організації Ісламської Співпраці» з причини «непримиренності сирійської влади та непохитної прихильності до позиції застосування військового рішення». Самміт поклав на сирійську владу відповідальність за триваючі  акти насилля, знищення майна, зростання вбивств, що спричинило тисячі смертей невинних громадянських осіб, скоєнню масових вбивств та різанини у містах та селах руками сирійської влади. 

Свідком чому у першу чергу може стати будь який мусульманин відносно цієї організації, так це те, що вона уособлює собою – самміт «Організації Ісламської Немочі». Її члени почувають відразу один до одного, виказують лояльність до різних сторін, страждають від нестачі ваги та значущості у міжнародній та регіональній політиці.  Ось такі лідери зібралися проводити самміт після того, як їм на це вказали  їх пани, а після чого вони знов повертаються до своєї сплячки на довгі роки подібно до «людей Печери».

Останній самміт, який відбувся до цього, був проведений у 2005 році, тоді вони прийняли «сповіщення Мекки», від якого мусульмани нічого доброго так і не побачили. Тепер вони проводять цей самміт, де приймається «документ Мекки», від якого жоден нічого не очікує, навіть вони самі. Тому ми звертаємося до мусульман, від яких ми завжди очікуємо відповідної реакції, тому що благо в них не скінчилося і потенціал залишається великим, чому свідком є як шаріат, так і сама реальність.

Ці правителі є причиною існування проблем мусульман через їх відчуженість від Ісламу та служіння Заходу, зрада у відношенні свого Господа, релігії та мусульман. Один від іншого правителі, що зібралися на саміті, нічим не відрізняються від сирійського м’ясника. Будь який із них, та само  як і Башар, протистояв би своєму народу, якщо б останній вийшов проти свого правителя, вимагаючи від нього реформ. Тому не очікуйте від них блага, тому що воно їм не властиве.
 
Якщо б лідери, які зібралися на самміті були щирими, тоді б вони підтримали вас фінансами та озброєнням, але вони бояться, так само як боїться Захід від вашого Ісламу, що ви можете повстати проти них. Більше того, вони мають такі ж умови, як і їх пани – щоб ви віддалилися від політичного Ісламу і щоб прийняли світську  громадянську форму  правління. Саме ці умови висуває Саудівська Аравія та Катар. Про яку відповідь від Всевишнього Аллаха може йти мова, на адресу подібних цим правителям, які демонструють, що вони проводять свій саміт у цій священній землі, у цьому чудовому місяці, у цю благословенну ніч Предопредеління, коли приймалися рішення усіх мудрих справ?!

Воістину, вони лише хитрують проти Аллаха та проти вас, але усі їх хитрощі скеровані проти самих себе. Якщо б вони хоча б щось розуміли, то знали б із Шаріату, що заборона  крові одного мусульманина більш священна та велична перед Аллахом, ніж святість Забороненої Мечеті, біля якої вони зібралися.

 Першою справою згідно з шаріатом, до якого без зволікання повинні приступити лідери, що зібралися на цьому самміті – це зібратися силами та зважитися приступити до виконання Шаріату Аллаха, тим самим віддавши Уммі її право на вибрання свого правителя – праведного Халіфа, який буде правити нею згідно з Ісламом, а потім відбудеться зібрання мусульман в одну державу з однією метою – поклоніння Всевишньому Аллаху. Тоді-то будуть мобілізовані війська мусульман, щоб визволити землі від Палестини до Кашміру, Чечні, Афганістану, Бірми та ін. А шляхом проведення подібних цьому саммітів і за наявності подібних цим правителям неможливо виконати веління Аллаха!

Подібного роду слова та пропозиція,  далекі від свідомості цих правителів, щоб вони пішли на подібний крок. Але сама Умма набагато ближче до всього вищесказаного, вона скучила по цьому та по присязі Халіфу. Вона остаточно впевнилася у тому, що позбавлення лежить лише у релігії, і у встановленні Халіфату зокрема. Це саме те, від чого застерігає Захід та його агенти подібно до цих правителів, які зібралися на цьому самміті, пристрасті та бажання яких зійшлися в тому, щоб віддалити мусульман від правління згідно з Ісламом.  

О, щирі мусульмани Шаму, оплоту Ісламу!

Ми в Хізб-ут-Тахрір повідомляємо мусульман, які скучили за присягою Халіфу доброю звісткою про те, що Умма знаходиться на порозі встановлення праведного Халіфату на території Шаму, оплоту Ісламу. Стійкість і іще раз стійкість, о героїчне населення Шаму! Ми ж зі свого боку закликаємо вас та кожного мусульманина в усіх кінцях мусульманських країн повстати та проголосити свою незгоду з тим, що пропонують вам правителі-зрадники, знаходячись у безпосередній близькості від Священного місця, що варто сприймати як танок на пораненому тілі Умми. Ви повинні відкинути слабкодухість та почати діяти, щоб їх усунути та позбавити мусульман від їх зла.

Також ми закликаємо мусульманські армії в ісламському світі, щоб вони були віддані лише Аллаху, а не цим правителям, кінець яких став очевидним для кожного, тим самим, щоб вони надали підтримку мусульманам-революціонерам у Шамі, виконавши свій обов’язок перед ними та перед релігією Аллаха, щоб вони усунули будь-яку перешкоду на своєму шляху, яка заважає їм виконати свій обов’язок. Нехай для них це стане початком здійснення перемоги, про яку повідомляв Всевишній Аллах мусульманам:

إِنَّا لَنَنصُرُ رُسُلَنَا وَالَّذِينَ آمَنُوا فِي الْحَيَاةِ الدُّنْيَا وَيَوْمَ يَقُومُ الْأَشْهَادُ

 «Воістину, Ми надамо допомогу Нашим посланцям та віруючим в цьому житті, і того дня, коли з’являться свідки» (40:51).

Хізб ут-Тахрір Сирія    
28 Рамадан 1433 р.х.
16.08.2012

 

Головне меню