Випробування у Сирії збільшуються та підсилюються, а повстанці терплячі та стійкі, і рішуче мають намір збудувати праведну державу Халіфат

Сирія
Друкарня

Не зважаючи на те, що боягузливий режим Башара за усіма стандартами став вигорілим та чекає проголошення про свою смерть та поховання, він усе іще болюче проливає руйнівну лаву на обложені міста.

Він чинить усі ці злочини та очах усього світу, тому що він знає, наскільки ворожо ставиться невірний Захід на чолі з Америкою до цього гордовитого мусульманського народу. Цей Башар бажає отримати пенсійний комфорт від свого господаря у білому домі у якості нагороди з руйнування країни та знищення її жителів, які повстали, для того, щоб були згодні з будь-яким рішенням, яке надане Америкою для них. Але, на жаль, ані він, ані його хазяї та усі вороги Умми ніколи не дочекаються цього від наших героїв, віруючих благословенних жителів Шаму, які завжди, як збільшуються їх страждання та бідування від жорстокого режиму та неквапливого Заходу та його змов, звертаються до Аллаха та знаходять Його тим, хто піклується про їх революцію та влаштовує їй видиме та невидиме благо. Чого не може очікувати ані жоден спостерігач за етапами революції з моменту її початку і по сьогоднішній день, немовби ця революція ж перекладачем слів Всевишнього Аллаха: 

وَقَدْ مَكَرُوا مَكْرَهُمْ وَعِنْدَ اللَّهِ مَكْرُهُمْ وَإِنْ كَانَ مَكْرُهُمْ لِتَزُولَ مِنْهُ الْجِبَالُ ٤٦)فَلا تَحْسَبَنَّ اللَّهَ مُخْلِفَ وَعْدِهِ رُسُلَهُ إِنَّ اللَّهَ عَزِيزٌ ذُو انْتِقَا)

"Вони плели свої підступи, але їх підступи були у Аллаха. Адже підступи ці могли зсунути гори. Не думай, що Аллах порушує обіцянки, дані Своїм посланцям. Воістину, Аллах Могутній , Здатний на помсту " (47-14:46). 

Так, ця революція відродила у серцях усіх мусульман у Сирії та за її межами тексти Корану і Сунни, які казали про постійну боротьбу між невір’ям  та вірою, про її характер, напрям, інтенсивність, наслідки, про її біль, кінець та уроків, які витягаються з неї. Де говориться , що початком буде зарозумілість невірних проти мусульман та вбивство, різанина, катування, вигнання, позбавлення даху над головою. Але кінець буде перемогою, зміцненням від Аллаха та відплатою. Всемогутній Аллах розповів нам про положення минулих народів, таких як народ Ноя, Адитами, Самудітами, Фараоном та тими, хто зібрався коло рову...що дуже схоже на те, що ми бачимо сьогодні у Сирії, Всевишній Аллах сказав:

قُتِلَ أَصْحَابُ الأخْدُودِ (٤)النَّارِ ذَاتِ الْوَقُودِ (٥)إِذْ هُمْ عَلَيْهَا قُعُودٌ (٦)وَهُمْ عَلَى مَا يَفْعَلُونَ بِالْمُؤْمِنِينَ شُهُودٌ (٧)وَمَا نَقَمُوا مِنْهُمْ إِلا أَنْ يُؤْمِنُوا بِاللَّهِ الْعَزِيزِ الْحَمِيدِ (٨)

"Нехай згинуть ті, хто зібрався коло рову полум’яного , який підтримується розпалюванням, ось вони повсідалися коло нього, будучи свідками того, що чинять з віруючими. Вони мстилися їм лише за те, що ті увірували в Аллаха Могутнього, Достохвального" (85:4-8).

أَلَمْ تَرَ كَيْفَ فَعَلَ رَبُّكَ بِعَادٍ (٦)إِرَمَ ذَاتِ الْعِمَادِ (٧)الَّتِي لَمْ يُخْلَقْ مِثْلُهَا فِي الْبِلادِ (٨)وَثَمُودَ الَّذِينَ جَابُوا الصَّخْرَ بِالْوَادِ (٩)وَفِرْعَوْنَ ذِي الأوْتَادِ (١٠)الَّذِينَ طَغَوْا فِي الْبِلادِ (١١)فَأَكْثَرُوا فِيهَا الْفَسَادَ (١٢)فَصَبَّ عَلَيْهِمْ رَبُّكَ سَوْطَ عَذَابٍ (١٣)

"Невже ти не бачив, як твій Господь вчинив з адітами, народом Іраму, який був подібний до колон, подібних якому не було створено на землі? З самудянами, які розсікали скелі у лощині? З Фараоном, володарем колів? Вони переступали межі дозволеного на землі та розповсюджували на ній безліч нечестя. Тоді твій Господь пролив на них удар мук" (89:6-13).

فَكُلا أَخَذْنَا بِذَنْبِهِ فَمِنْهُمْ مَنْ أَرْسَلْنَا عَلَيْهِ حَاصِبًا وَمِنْهُمْ مَنْ أَخَذَتْهُ الصَّيْحَةُ وَمِنْهُمْ مَنْ خَسَفْنَا بِهِ الأرْضَ وَمِنْهُمْ مَنْ أَغْرَقْنَا وَمَا كَانَ اللَّهُ لِيَظْلِمَهُمْ وَلَكِنْ كَانُوا أَنْفُسَهُمْ يَظْلِمُونَ (٤٠)

"Кожного ми схопили за його гріх. На деяких із них Ми наслали буревій з камінням, деяких із них вразив жахливий крик, деяких із них за Нашим велінням поглинула земля, а деяких із них Ми втопили. Аллах не був несправедливим до них, вони самі чинили несправедливо по відношенню до себе" (29:40).  

وَنُرِيدُ أَنْ نَمُنَّ عَلَى الَّذِينَ اسْتُضْعِفُوا فِي الأرْضِ وَنَجْعَلَهُمْ أَئِمَّةً وَنَجْعَلَهُمُ الْوَارِثِينَ (٥)وَنُمَكِّنَ لَهُمْ فِي الأرْضِ وَنُرِيَ فِرْعَوْنَ وَهَامَانَ وَجُنُودَهُمَا مِنْهُمْ مَا كَانُوا يَحْذَرُونَ (٦)

"Ми побажали надати милість тим, хто був приниженим на землі, зробити їх ватажками та спадкоємцями, дарувати їм владу н землі та показати Фараону, Хаману та їх воїнам те, чого вони боялися" (28:5-6).

Усі ці аяти відповідають та підходять Башару, тим хто з ним та до нього подібних.
 
Окрім того, Пророк (мир йому та благословення) розповів нам хадіси, які розкривають природу боротьби, інтенсивність протистояння та благі наслідки. Повідомляється, що Абу Абдуллах Хаббаб бін аль-Аратт, нехай буде задоволений ним Аллах, сказав: "(Одного разу) коли Посланець Аллаха, нехай благословить його Аллах та нехай привітає, знаходився в затінку Кааби, поклавши собі під голову свій плащ, ми стали скаржитися йому, кажучи: "Чи не попрохаєш ти допомогу для нас? Чи не звернешся до Аллаха з мольбою за нас?" (У відповідь на це) він сказав: "Серед тих, хто жив до вас, бувало так, що людину хапали, виривали для нього в землі яму, саджали туди, а потім приносили пилу, клали йому на голову та розпиляли його на дві частини, а його плоть роздирали залізними гребнями, які проникали глибше кісток, (але) це не (могло змусити) його зректися своєї релігії! Клянуся Аллахом, Аллах обов’язково  приведе це діло до завершення, і (буде так, що) вершник, який прямує з Сани до Хадрамауту, не стане боятися нікого, окрім Аллаха,  і вовка для своїх овець, але ви (дуже) поспішаєте!" Привів Ахмад.  Так ось, становище мусульман у Сирії, схоже на положення їх попередників, людей віри, а стан їх фараону схожий на стан фараонів того часу. А закон, встановлений Аллахом Всемогутнім, залишається таким, який він є, "і добрий кінець приготований для богобоязливих".

Шановні мусульмани, вільні революціонери:

Усі людські жертви, які ви віддали і не перестаєте віддавати, це буде легко для вас заради перемоги, яка піднесе Іслам та його народ та принизить невір’я  та його народ. Адже жертвувати собою та майном стає просто, заради дорогого товару Аллаха, заради Раю. І, воістину, перемога Ісламу та мусульман, їх слава та захист в установленні ісламської держави Халіфат, це обов’язок , яким зобов’язав  нас Аллах, це джерело нашої слави та приниження нашого ворога. Це Халіфат, який буде правити істиною та справедливістю, у затінку якого люди заживуть гідним життям і здійсняться вищі моральні якості  людства, на шляху його встановлення дешевим стає дороге та цінне, і людина готова жертвувати усім дорогим. А усе, що окрім цього із того, до чого закликають наші вороги, це громадянська, демократична та світська держава, є знищенням та стражданням, і не варте у Аллаха і нігтя дитини, яку вбив цей грішний режим. Терпіння, о мусульмани, до того, що вас спіткало, і нехай посилення бід та випробувань не усунуть вас від вашої мети, про яку ви проголосили "не вклонимося ні перед ким, окрім Аллаха". А правління не за законом шаріату є поклонінням іншому, Аллах не буде вдоволений тим, щоб йому чинили співтоваришів у правлінні, Він, Всевишній Аллах каже:

إِنِ الْحُكْمُ إِلا لِلَّهِ أَمَرَ أَلا تَعْبُدُوا إِلا إِيَّاهُ ذَلِكَ الدِّينُ الْقَيِّمُ وَلَكِنَّ أَكْثَرَ النَّاسِ لا يَعْلَمُونَ (٤٠)

"Рішення приймає лише Аллах. Він звелів, щоб ви не поклонялися нікому, окрім Нього. Це і є права віра, але більшість людей не знає про це" (12:40).

О, мусульмани у  благородному Шамі:

Воістину, Всемогутній  Аллах побажав надати вам пошану і вибрати із вас шахідів. І для вас у висловлюваннях Пророка, мир йому та благословення Аллаха,  якими він виділив народ Шаму, яка гарна ця звістка, перша звістка, слова Посланця Аллаха, мир йому та благословення Аллаха: "Дім Ісламу у Шамі" скільки у цьому хадісі підтримки Аллаха для жителів Шаму, перемоги та поразки їх ворогів.  Друга блага звістка, у словах Посланця Аллаха ﷺ: "...і потім настане Халіфат за методом пророкування..." Той, хто спостерігає за тим, що відбувається у Сирії , бачить, що ситуація просувається у бік встановлення другого обіцяного праведного Халіфату з допомогою Аллаха. І за цими двома благими звістками автоматично послідує третя, про яку Пророк, мир йому та благословення, сказав: "З вами будуть битися євреї, і ви їх поб’єте ". У цьому хадісі говориться про ліквідацію тиранічного правління, яке зміцнювало євреїв, захищало їх та запобігало будь-якому щирому акту, який загрожував їх існуванню. За цими трьома благими звістками іще послідує дуже багато інших, дасть Аллах, у тому числі відкриття Риму, оплоту християнства, і Іслам охопить усю землю з її сходом та заходом... Так дивіться ж , о жителі Шаму, яке незначне те, що ви сплачуєте в обмін на те, що ви отримаєте, Всевишній сказав:

فَاسْتَبْشِرُوا بِبَيْعِكُمُ الَّذِي بَايَعْتُمْ بِهِ وَذَلِكَ هُوَ الْفَوْزُ الْعَظِيمُ (١١١)

"Зрадійте ж угоді, яку ви уклали. Це і є велике досягнення успіху" (9:111). 

Ми у Хізб ут-Тахрір натхнені та поспішаємо повідомити вам добру звістку про перемогу Аллаха та відкриття у найближчий час, і ось вже є ознаки перемоги на горизонті, обіцянка Аллаха для терплячих, на його шляху. Ми просимо Аллаха Всевишнього, щоб Шам став центром Ісламу. 

О Аллах, ми не бачимо іншого блага для мусульман і всього світу, окрім цієї релігії, так дай же перемогу Твою, о Аллах, для мусульман скоріше та раніше, ніж пізніше. Воістину, Ти Хазяїн цього і Ти Могутній та здатний на це.

Хізб ут-Тахрір                        
Сирія    
01  Зу Зу аль-Каада 1433 р.х.
17.09.2012

 

Головне меню