Формування громадянських рад – військових: проект, який фінансується Заходом з метою охопити революцію, утворити громадянську державу та нанести удар по проекту ісламського Халіфату

Сирія
Друкарня

ЗМІ цитує, о п’ятниці 28.09.2012 щодо формування так званого «Об’єднаного командування військово-революційними радами».

Голова координаційного бюро Махер аль-Наімі сказав у своїй заяві для аль-Джазіри, що об’єднане командування скеровано на утворення повноцінних інститутів, які охоплюють увесь спектр сирійського народу,  для утворення вільної громадянської держави …

 

 Ведеться обговорення вже місяць тому назад щодо контактів та переговорів по формуванню громадянського керівництва – військового – у Сирії, яка буде всередині керувати перехідним періодом. За даними газети «Близький Схід», яка була оприлюднена  06.08.2012, «ідея проекту заснована на формуванні цього органу зсередини, яка буде включати до себе 28 незалежних громадянських осіб та 28 військових офіцерів». І що цей орган «обере від 6 до 8 осіб, половина з яких будуть громадянські особи, а інша половина військові, щоб бути послами цього органа у ході зустрічей з державами та урядами, регіональними та міжнародними організаціями, а також для безпосереднього отримання усіх видів підтримки для революції». Також газета «Життя» заявила  14.09.2012, що «Париж працює з країнами-друзями, з них Сполучені Штати, Саудівська Аравія, Катар та Туреччина, щоб допомогти сирійським повстанцям». І додала, сказавши що «бажано, щоб опозиція сформувала групу командуючих, які складали б біля десяти членів, які представляють усі компоненти сирійського суспільства, але це треба зробити швидко, щоб перехід був легальним».

Цей «громадянський керівний орган (військовий) є володарем двох рук: рука громадянських осіб, яка керує процесом політичних змін в інтересах Заходу на чолі з Америкою, яка допомагає йому грошима, засобами масової інформації та політичною підтримкою, щоб добитися утворення плюралістичної демократичної країни. Військова рука повинна очолити та охопити озброєні групи бунтівників, які представляють силу революції, більшість яких є із Ісламського толку, які сьогодні стали тривогою, що бентежить Захід, особливо США, особливо ті, хто пропонує їх політичний проект по утворенню Халіфату, Захід розглядає як загрозу, що вирішується усуненням при неможливості їх підкорення. Ця рука «військова» буде підтримуватися Заходом, грошима, зброєю та політичною підтримкою, для виконання місії та ліквідації усіх, хто відхилився від порядку денного, після кваліфікації їх радикалами та гучною масою.
 
Те, що пропонується з політичних ініціатив, або формування військових та громадянських рад, і те, що відбувається скерованими міжнародними та регіональними посланцями, то це під егідою Заходу, особливо Америки, які прикривається діяльністю по пошуку виходу із стану та рішень. Але ці їх рішення небезпечні для мусульман у Сирії своїми результатами та наслідками. Ззовні ця діяльність виглядає таким чином, нібито вона рятує народ Сирії, і що вони хочуть об’єднати опозицію, у той час як це підозрілі проекти, за допомогою яких Америка прагне зберегти крапку опори ніг у Сирії, для того щоб зберегти свої інтереси, знаючи, що це не буде можливим, доки не буде знищений проект утворення Халіфату, який є очевидним у цій революції. А встановлення громадянської конституції та проведення виборів згідно до цієї конституції – усе це з метою досягнення демократичної громадянської країни, яку буде контролювати Америка.
 
О, повсталі мусульмани у центрі дому Ісламу:

Ми у Хізб ут-Тахрір попереджаємо вас від потрапляння до тенет цих підозрілих проектів , та закликаємо вас повстати проти них та зачинити двері перед обличчям  західних держав та їх агентів, які працюють для осади щирих революціонерів, намагаючись сховати їх героїчні вчинки та приписати їх до інших. Знайте, що Аллах наказує вам покладатися тільки на Нього одного, бо Він Сильний, Великий, так не прохайте ж допомоги у Заходу. Він, Всемогутній, багатий, так не прохайте ж нічого у агентів Заходу. Він Всевишній, Той, Хто допомагає та дає перемогу, тому не дивіться ані праворуч та ані ліворуч, інакше заблукаєте та втратите правильний шлях. Знайте, що перемога в руках у Всевишнього Аллаха, і якщо ви ослухаєтесь Його наказу або залишите щось із Його наказу або промовчите та не об’явите істину, ви програєте та не побачите допомоги Господа небес.
      
Знайте, що це пов’язано з вашою вірою в Аллаха та з вашою терплячістю на лиха, якими Він випробовує вас, щоб очистити серця ваші. Нехай ваші пращури, сподвижники Пророка (с.а.в.), які вийшли, щоб відкрити Шам, будуть гарним прикладом для вас. Ібн аль-Касір каже у тафсірі наступного айату:

لَقَدْ تَابَ اللَّهُ عَلَى النَّبِيِّ وَالْمُهَاجِرِينَ وَالأنْصَارِ الَّذِينَ اتَّبَعُوهُ فِي سَاعَةِ الْعُسْرَةِ مِنْ بَعْدِ مَا كَادَ يَزِيغُ قُلُوبُ فَرِيقٍ مِنْهُمْ ثُمَّ تَابَ عَلَيْهِمْ إِنَّهُ بِهِمْ رَءُوفٌ رَحِيمٌ (١١٧)

 «Аллах  прийняв покаяння Пророка, мухаджірів та ансарів, які пішли за ним у скрутний час , після того, як серця деяких з них майже не ухилилися у бік. Він прийняв їх покаяння, бо Він Співчутливий, Милосердний». (9:117). 

Муджтахід сказав, що цей айат був ниспосланий про «битву Табук, тому що вони вийшли до Табуку під час тяжкого, дуже засушливого безплідного та спекотного року, а також під час труднощів від нестачі провіанту та води». Катада сказав: «вони пішли на Шам у рік Табука у найспекотніший час спеки, Аллах Всезнаючий про їх зусилля, нам розповіли, що їх спіткали там труднощі, так що двоє, а іноді і більше двох ділили поміж собою один фінік, обсмоктував фінік один, потім передавав іншому, той запивав ним, потім передавав далі і той так само». Аллах сказав: 

لَقَدْ كَانَ لَكُمْ فِي رَسُولِ اللَّهِ أُسْوَةٌ حَسَنَةٌ لِمَنْ كَانَ يَرْجُو اللَّهَ وَالْيَوْمَ الآخِرَ وَذَكَرَ اللَّهَ كَثِيرًا

  «У Посланці Аллаха був чудовий приклад для вас, для тих, хто сподівається на Аллаха та Останній день та пребагато поминає Аллаха». (33:21).


Хізб ут-Тахрір                                    
Сирія
14 Зу аль Каада 1433 р.х.
30.09.2012

 

Головне меню