Так і закінчив своє життя у власній мечеті

Сирія
Друкарня

Так і закінчив своє життя у власній мечеті, підтримуючи режим, Шейх аль-Буті...
І режим не далекий від цього, так почуйте ж, о володарі зору!

21.03.2013 загинув Шейх Саїд Рамадан аль-Буті й іще близько сорока людей, не кажучи вже про поранених, як стверджують про це брехливі порочні сирійські новини. Це сталося в мечеті аль-Іман у районі Мазраа старого Дамаску, коли він проводив там щотижневий урок. І як це вже увійшло у звичку, офіційні сирійські телеканали тут же опинилися на місці події, а сили безпеки перешкодили іншим ЗМІ робити зйомку, щоб самовільно не розпоряджатися новинами і звинуваченнями. Але разом із тим, що показали канали новин, усі звинувачення обертаються проти самої ж держави, а саме: місце, де сидів Шейх, наразилося на невеликі ушкодження, так само як велике крісло залишилося непошкодженим. Потім, кров і частини тіл були зосереджені ближче до центру мечеті, а не біля крісла шейха. Також серед крові було розкидане взуття, а всім відомо, що мусульмани не входять у мечеть у взутті, і як може лежати у безладі взуття присутніх, які є студентами, що сидять у мечеті навколо шейха? Достатньо очевидної чистоти у цьому вибуху!  Чистота стін, колон, мінбару й решти меблів, а також відсутність будь-якого бруду, уламків або навіть поламаної люстри або ламп свідчить про це! Потім, тіло шейха аль-Буті не було показне і його не бачив ніхто, у той час як це “найважливіша деталь новин” у кожній передачі. І очевидно, якщо він загинув там у мечеті, то його тіло не сильно постраждало, адже крісло і усе що навколо не ушкодилися. Однак камери не показали ані тіла Шейха, ані слідів його загибелі. Ми вже звикли до злочинів режиму і його розповідей, а тому ми звинувачуємо режим, щоб він довів нам зворотнє, особливо до його здатності вбивати своїх соратників. Певне м'ясник Башар перегортає сторінки зошиту свого похованого батька, щоб повчитися у нього.

О мусульмани Сирії, Шаму: Ви добре знаєте мерзоти цього режиму, більш того ви кращі свідки усіх його ганебних рухів, які перевищують подібні цій сфабриковані операції. І усі ці лякаючі вибухи і машини-пастки навколо вас знайомі вам. Цей режим — актор-невдаха і викритий злочинець, якого Аллах викриває кожного разу, як тільки він робить щось по своїй тупості над творіннями Аллаха. Він з легкістю вбиває усіх своїх синів, адже злочин не вагомий перед ним, і він не залишить ані жодного з них, доки не знищить їх перед своїм падінням, або ж затопче їх під час падіння, адже він зобов'язує цьому, як тільки випаде така можливість, так чи усвідомлюють вони це і чи правильний зробили вибір?

 О, мусульмани Переможної Сирії, з волі Аллаха: Ми прийняли смерть шейха аль-Буті з великим співчуттям про такий кінець, адже він підтримував режим родини Асада, батька перед сином. Він упирався у підтримці злочинного м'ясника Башара і його дії над революціонерами, що аж доводив нас до подиву своїми вчинками: як же він міг суміщати між своєю роботою і своїми вчинками! Вашим бажанням для нього було, коли йому вже йшов восьмий десяток, щоб він відкрито проголосив про свою минулу позицію, щоб набув смерті шахіда, проголосивши опір цьому тиранові, у звірствах якого немає суперечок. Можливо, це стерло б йому його минуле, однак, о наш Господь,:

إِنْ هِيَ إِلا فِتْنَتُكَ تُضِلُّ بِهَا مَنْ تَشَاءُ وَتَهْدِي مَنْ تَشَاءُ أَنْتَ وَلِيُّنَا فَاغْفِرْ لَنَا وَارْحَمْنَا وَأَنْتَ خَيْرُ الْغَافِرِينَ
 «Воістину, є це всього лише Твоєю спокусою, за допомогою якої Ти вводиш в оману кого побажаєш, і ведеш прямим шляхом кого побажаєш. Ти наш Покровитель, пробач же нас і помилуй, адже Ти Кращий з тих, хто прощає!» (7:155).

О революційний народ Шаму, рідний дім Ісламу: Немає прихистку і немає притулку від Аллаха, окрім як до Нього, і присягаюся Аллахом, на скільки ж мусульманин відчуває спокій віри, відчуває силу і велич, коли він знаходиться разом зі своїм Господом! І як же підтримує мусульманина його віра в те, що перемога в руках Аллаха, і що якщо прийшов час перемоги, Аллах створить необхідні для цього причини, і що найважливіша з причин — щоб ми були лише з Ним Одним. Так виконайте ж те, що Аллах наказав вам зі старанності на шляху встановлення Ісламського Халіфату і присяги Халіфу мусульман, адже лише за допомогою нього звеличується релігія і підноситься Його слово. Так старайтеся ж для Халіфату і його допомоги, щоб Аллах виправив вами людей, каміння і дерева. Так поспішайте ж до допомоги і присяги, адже ви, присягаюся Аллахом, більше всіх потребуєте їх, чим ви могли б зайнятися. Лише коли ви удостоїтеся бути Помічниками Аллаха в Останній Час, яка ж пошана вас очікує?!  Всевишній сказав:

قُلِ اللَّهُمَّ مَالِكَ الْمُلْكِ تُؤْتِي الْمُلْكَ مَنْ تَشَاءُ وَتَنْزِعُ الْمُلْكَ مِمَّنْ تَشَاءُ وَتُعِزُّ مَنْ تَشَاءُ وَتُذِلُّ مَنْ تَشَاءُ بِيَدِكَ الْخَيْرُ إِنَّكَ عَلَى كُلِّ شَيْءٍ قَدِيرٌ
 «Скажи: «О Аллах, Володар царства! Ти даруєш владу кому побажаєш, і відбираєш владу у кого побажаєш. Ти підносиш кого побажаєш і принижуєш кого побажаєш. Усе благо в Твоїй руці. Воістину, Ти здатен на всіляку річ» (3:26).

Голова медіа офісу ХТ, Сирія
Хішам аль-Баба
Інформаційний офіс
Хізб ут-Тахрір
Сирія
№ I-SY-108-06-026
П´ятниця, 10 Джумада аль-Уля 1434 р.х.
22/03/2013

Головне меню