Зустріч ворогів сирійського народу у Каїрі: наполягання на спробі відібрати революцію у народу Мовчати на це є харамом по шаріату

Сирія
Друкарня

 بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ

07.04.2013 у штаб-квартирі міністерства закордонних справ у Каїрі відбулася зустріч представників 11 країн змови проти революції у Сирії, у тому числі 5 із них західні країни, які є причиною усіх трагедій мусульман в усіх куточках світу, у досягненні своїх інтересів, а саме: США, Великобританія, Франція, Німеччина та Італія. Та 6 регіональних маріонеткових  держав: Катар, Саудівська Аравія, ОАЄ, Йорданія, Туреччина, Єгипет. Метою цих переговорів є дослідження шляхів збільшення підтримки міжнародною спільнотою на користь революції у Сирії, щоб вчинити вплив і домогтися політичного урегулювання із злочинним сирійським режимом, шляхом переговорів з тими, чиї руки заплямовані кров'ю сирійського народу. Учасники зустрічі підкреслили необхідність збереження єдності Національної коаліції, (яка у своїй основі розділена) також рада привітала рішення назвати коаліцію Гассана Хіто тимчасовим головою коаліційного уряду.

Ця зустріч відбувається у межах серії зустрічей, що тривають у столиці Заходу і того, хто передався у маріонеткову регіональну столицю, щоб охопити революцію і оминути її ісламізацію і вимогу шаріатського правління у Шамі. Ця зустріч просувається шляхом політичного рішення, яке Америка прагне нав'язати через членів злочинного сирійського режиму і через коаліцію, висуваючи із-за лаштунків членів Національної  коаліції, які будуть іще більш відданими Америці. Подібно до того, як нав'язали Гассана Хіто, американця сирійського походження, про якого ніхто раніше нічого не чув.
 
Що ж стосується національної коаліції, яка  взяла хибну легітимність у Заходу, то вона страждає від розбрату, розділень і звільнень у результаті конкуренції і боротьби за владу. Що штовхає їх на змагання у лояльності і відданості західним країнам, щоб Захід вибрав його, зокрема Америка і встановив над іншими.  Що ж стосується так  званих поміркованих мусульман, то їх ситуація відображає реальність слів Аллаха у Корані:

فَتَرَى الَّذِينَ فِي قُلُوبِهِمْ مَرَضٌ يُسَارِعُونَ فِيهِمْ يَقُولُونَ نَخْشَى أَنْ تُصِيبَنَا دَائِرَةٌ فَعَسَى اللَّهُ أَنْ يَأْتِيَ بِالْفَتْحِ أَوْ أَمْرٍ مِنْ عِنْدِهِ فَيُصْبِحُوا عَلَى مَا أَسَرُّوا فِي أَنْفُسِهِمْ نَادِمِينَ
 «Ти бачиш що ті, чиї серця вражені недугою, поспішають серед них і говорять: «Ми боїмося, що нас спіткає біда». Але, може бути Аллах з'явиться з перемогою або своїм велінням, і тоді вони стануть жалкувати про те, що приховували у собі» (5:52).

О, віруючі мусульмани у Сирії у Шамі:

Цими зустрічами планується викрадення сирійської революції у народу Сирії. І заборонено шаріатом мовчати на те, що вдень і вночі, приховано і явно готується зі змов проти революції. І якщо ті, які заявили про брехню своєю ворожістю у відношенні до релігії і наполегливо працювати, щоб віддалити вас від правління тим, що ниспослане Аллахом, то ви у свою чергу зобов'язані проголосити про ваше право на встановлення правління тим, що ниспослав Аллах. А також зобов'язані проголосити про ваш опір втручанню Заходу у керуванні вашою революцією і вважати кожного, хто разом з ними з опозиції, вашим ворогом і ворогом вашої революції. Стережіться правителів арабських країн, які видають себе так, ніби вони з вами. Адже ці правителі є найбільш небезпечними для вас, і найбільш ясний доказ це те, що вони не озброюють вас, а навпаки забороняють озброювати і допомагати вам, і навіть більше цього, вони застерігають від озброєних груп, які хочуть створити державу Халіфат для вас. Реальна боротьба у Сирії, яку у справжній час веде Захід на чолі з США, це боротьба за віддалення Ісламу від влади. Вони використовують для цього свої інструменти із правителів регіону, які є злочинцями, бунтівниками і гнобителями, які борються проти повернення Ісламу у владі, так само і їх повелителі їх західних країн. А також працюють заради приготування правителів агентів для них із зовнішньої світської опозиції для того, щоб потім встановити їх правителями всередині країни, подібних до правителів регіону, що є зрадниками і агентами. І створити військові ради, які безпосередньо підкорюються їм для того, щоб ця рада вдарила по озброєним ісламським групам після того, як ці групи звинуватять у тероризмі. І усе це буде відбуватися у межах міжнародного права, міжнародної інтервенції і розгортання міжнародних сил.... Усе це під приводом збереження миру і боротьби з міжнародним тероризмом, тобто Ісламом, згідно з західною концепцією... Це одна війна, яку веде безбожний капіталістичний Захід всюди проти Ісламу і щирих мусульман, які працюють для встановлення проекту ісламської культури, частиною якої і Сирія.

О, віруючі мусульмани у Сирії у Шамі:

Воістину, Аллах власний вершити Свої справи, і воістину той, хто допоможе Аллаху і піде за Його наказами, то жоден не переможе його! І якщо у безбожного капіталістичного Заходу і його агентів зрадників Аллаха, Його релігії і мусульман є гроші, зброя, засоби масової інформації і інтриги, то Аллах сильніше їх разом узятих, а їх хитрощі є приреченими на загибель та зникнення.  Так будьте ж з Аллахом і лише з Ним, і йдіть за життєписом Його Пророка — мир йому і благословення Аллаха — у зміненні, особливо після того, як ви проголосили, що ваш пан Мухаммад ﷺ назавжди є вашим ватажком. Ваш Пророк Мухаммад ﷺ встановив першу Ісламську державу за допомогою володарів сили. І ці володарі сили сьогодні - це озброєні групи, які пропонують їх програми пануванню Ісламу і володарям сили з армії офіцерів, що відкололися від режиму і працюючих для цього. Вони повинні допомогти носіям заклику, які вже півсторіччя тому назад приготували усе для побудови держави Халіфат, в усьому ісламському світі, вони підготували проект конституції майбутньої держави Халіфат, яким буде задоволений Аллах Всемогутній і будуть задоволені жителі небес та землі. Це те, до чого закликає вас Хізб ут-Тахрір, наставляючи заради Аллаха, Його Посланця, Його релігії та мусульман, сподіваючись на те, що перемога тільки від Аллаха. Всевишній сказав:

قُلْ إِنْ كُنْتُمْ تُحِبُّونَ اللَّهَ فَاتَّبِعُونِي يُحْبِبْكُمُ اللَّهُ وَيَغْفِرْ لَكُمْ ذُنُوبَكُمْ وَاللَّهُ غَفُورٌ رَحِيمٌ (٣١) قُلْ أَطِيعُوا اللَّهَ وَالرَّسُولَ فَإِنْ تَوَلَّوْا فَإِنَّ اللَّهَ لا يُحِبُّ الْكَافِرِينَ
 «Скажи: «Якщо ви любите Аллаха, то прямуйте за мною, і тоді Аллах полюбить вас та пробачить вам ваші гріхи, бо Аллах Прощаючий, Милосердний». Скажи: «Підкоряйтеся Аллаху та Посланцю». Якщо ж вони відвернуться, то адже Аллах не любить невіруючих» (3:31,32).


Хізб ут-Тахрір                        
Сирія
27 Джумада аль-Уля 1434 г.х.
08.04.2013

Головне меню