Перехідний уряд Гассана Хіто: черговий епізод змови Америки проти революції Сирії

Сирія
Друкарня

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ

Перехідний уряд Гассана Хіто: черговий епізод змови Америки проти революції Сирії з метою утримати правління у своїх руках, також це проект смути для того, щоб вдарити по ісламським повстанцям у Сирії, і рятівна шлюпка для вбивці Башара

 

На тлі протиріч серед членів «Національної коаліції» деякі її члени покинули засідання перед голосуванням на знак протесту на промовлене, що це було квапливим зусиллям, підкріпленим із-за кордону для вибору Хіто. Ця коаліція засідала два дні 18 та 19.03.2013, у готелі Retaj Royal у гавані Стамбулу, де американець сирійського походження Гассан Хіто був обраний президентом перехідного уряду. І об’явила, що він буде керувати «звільненими районами» всередині країни, і заповнить велику адміністративну порожнину у цих областях, де не можуть управляти ані бойовики, ані громадські діячі, ані релігійні чи військові люди. Його обрання схвалювалось Америкою, це виразила прес-секретар Держдепартаменту США Вікторія Нуланд, сказавши журналістам: Офіційні особи США «знають та поважають» Гассана Хіто. І вихваляючи його, вона додала: «Цей чоловік заради сирійського народу залишив дуже успішне життя у Техасі та уїхав, щоб працювати у гуманітарній допомозі  заради своїх співвітчизників». Американська газета «Нью-Йорк Таймс»  описала його, оприлюднивши, що він «громадянин США, був обраний у якості голови тимчасового уряду Сирійської революції». Це безпосередньо нагадує нам те, що сказав тиждень тому назад Джон Керрі  03/13/2013: «Ми хочемо бачити Асада та сирійську опозицію за столом переговорів, для утворення перехідного уряду, на підґрунті меж, встановлених у Женеві».

Також він сказав: «Необхідно також сирійській опозиції співпрацювати та сісти за стіл переговорів, ми працюємо над цим, і будемо продовжувати працювати». Отож, Хіто це і є вибір США, який буде слугувати Америці. З одного боку, можна вважати, що цей вибір за американськими розрахунками, є підготовчим кроком до діалогу зі злочинцем епохи Башаром Асадом, з іншого боку, це проект, який повинен поглинути революцію та знищити її ісламський орієнтир, побоювання від якого зростає у західних країн. Внаслідок чого, для них одним із найважливіших питань стало знищення та ліквідація цього орієнтира та необхідною умовою у допомозі цих паразитів із членів Національної коаліції. У цій сфері Хіто і буде працювати, буде намагатися знайти спільників, якій приймають його західний проект, йому всіляко допоможуть ЗМІ, і працювати для того, щоб вдарити по повстанцям з ісламським орієнтиром, виправдовуючись екстремізмом та тероризмом. Тому, цей уряд принесе проект смути для країни, і це є черговим епізодом міжнародної змови проти благословенної революції у Сирії, і рятівною шлюпкою для вбивці Башара та його злочинної команди, що є мотузком від шибениці. Варто згадати, що цей вибір супроводжується питанням застосування хімічної зброї проти невинних, для відволікання людей і щоб поглинути очікувану відмову. У той же час, щоб примусити людей прийняти цей вибір, за допомогою тиску на них цією злочинністю, і можливо незабаром вони зможуть використати питання зі зброєю як виправдання для міжнародного втручання, і у протистоянні руху істинного Ісламу у Сирії.

    
О, віруючі, терплячі та щирі  мусульмани у Сирії Шаму:  Ось так от, з усією легковажністю та неповагою національна коаліція на чолі з головою Ахмедом Муазом Хатібом зраджує кров мучеників, зраджує живих раніше аніж мертвих. І, перш за все, зраджує Аллаха, Його Посланця, Його релігію та віруючих. Не зважаючи на недовге існування цієї коаліції та її лідера, збільшилась кількість їх зрад та гріхів, і ми не знаємо,на яку підтримку народу подібні до цих людей сподіваються. Бо вони не мають своїх концепцій, понять, не представляють інтереси людей, їх становлення було штучним у коридорах розвідки і за лаштунками посольств. Більшість членів цієї коаліції неясні, такі як Хіто, який був виконавчим директором протягом 11 років в американській комунікаційній технологічній кампанії «Інуфар» у Техасі. Проте раптово він залишив свою посаду у листопаді, для того «щоб приєднатися до сирійської революції», як говорить він сам. Окрім того, більшість із них є світськими, згадується також про нього, що він був одним із засновників «Союзу Вільних Сирії» у США та слугував у якості віце-президента з 2011 року. Метою цього союзу є «підтримати прагнення сирійського народу до свободи та справедливості, громадянських свобод та поваги закону». Навіть ті, про яких говориться, що вони ісламісти, такі як Ахмад Муаз Хатіб, або говориться, що нібито за цим вибором стоїть він, як деякі групи, які називаються ісламськими, у них усіх їх Іслам є Ісламом у західному стилі. Підтримує та залишає систему невір’я і у руках Заходу, замінюючи лише людей. Це те, що ми бачили та бачимо в Єгипті, і у Тунісі, і стало так, що боятися за Іслам від них треба більше, аніж від інших.
     
Шановні повстанці у землях Шаму, у центрі дому Ісламу: формування Національної ради, потім Національної коаліції, а зараз перехідний уряд – усе це відбувається далеко від вас. Захід працює для того, щоб нав’язати їх на вас усілякими огидними, брутальними шляхами, щоб потім через них нав’язати свої рішення, які будуть лише несуттєво відрізнятися від режиму Башара. Вони не представляють вас, вони представляють тих, хто утворив їх, ви повинні повністю відкинути їх. Вони розмахують прапорами Сайкса-Піко та відмовляються підняти стяг Посланця Аллаха ﷺ. Вони хочуть побудувати світську та громадянську країну, відмовляючись від побудови держави Халіфат, побудова якої наказана шаріатом. Вони ті, хто просять та використовують допомогу невірних капіталістичних країн Заходу, у той час як Іслам забороняє це та зобов’язує усіх мусульман об’єднатися та бути однією рукою. Дуже дивно те, що мусульмани у Сирії приймають їх лише через присутність цих паразитів, не кажучи вже про те, що слухають їх. Нехай знають мусульмани, що прийняття їх та співпраця з ними – це зміцнення Америки у Сирії, і допомога їм знищити революцію, надати їм можливість посіяти розбрат у країні … І нехай знають мусульмани, що Аллах Всевишній – Чуючий та Знаючий усе, Він спитає за справу, яка була на вагу порошинки, і результатом спитання буде або Рай, або Пекло. Якщо ви хочете порятунку, то нема порятунку, окрім як у побудові праведної держави Халіфат, яка буде у змозі чинити опір міжнародним змовам. Якщо ви хочете перемоги та допомоги, то це можливо лише через цю державу Халіфат.  Якщо ви хочете слави, то нема для вас слави без Ісламу, такими були ваші пращури, Посланець Аллаха ﷺ та його сподвижники, нехай буде задоволений ними усіма Аллах. Так беріть же з них приклад, як цього вимагає від нас Всемогутній Аллах, у своїх словах:


لَقَدْ كَانَ لَكُمْ فِي رَسُولِ اللَّهِ أُسْوَةٌ حَسَنَةٌ لِمَنْ كَانَ يَرْجُو اللَّهَ وَالْيَوْمَ الآخِرَ وَذَكَرَ اللَّهَ كَثِيرًا
 «У Посланці Аллаха був для вас чудовий приклад для вас, для тих, хто сподівається на Аллаха і Останній день і багато поминає Аллаха» (33:21).

А також у Його словах про Ібрахіма і тих, хто був з ним:

قَدْ كَانَتْ لَكُمْ أُسْوَةٌ حَسَنَةٌ فِي إِبْرَاهِيمَ وَالَّذِينَ مَعَهُ إِذْ قَالُوا لِقَوْمِهِمْ إِنَّا بُرَآءُ مِنْكُمْ وَمِمَّا تَعْبُدُونَ مِنْ دُونِ اللَّهِ كَفَرْنَا بِكُمْ وَبَدَا بَيْنَنَا وَبَيْنَكُمُ الْعَدَاوَةُ وَالْبَغْضَاءُ أَبَدًا حَتَّى تُؤْمِنُوا بِاللَّهِ وَحْدَهُ
«Чудовим прикладом для вас був Ібрахім (Авраам) і ті, хто був з ним. Вони сказали своєму народу: «Ми зрікаємося від вас та тих, кому ви поклоняєтесь  замість Аллаха. Ми відкидаємо вас, і поміж нами та вами встановилась ворожнеча та ненависть навіки, доки ви не увіруєте в одного Аллаха …» (60:4).

Це заклик вашого Посланця Аллаха ﷺ, і заклик його діда Ібрахіма, мир йому, і тих, хто був з ним, а ми, чи дійсно з ними?

Хізб ут-Тахрір                    
Сирія
08 Джумада аль-Уля 1434 р.х.
20.03.2013

 

Головне меню