Щоб врятувати себе від неминучого злої долі, кривавий деспот Башшар заходився атакувати прибічників ісламського проекту

Сирія
Друкарня

 بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ

17/04/2013 з приводу евакуації французьких військ у Сирії у 1946 році , офіційний телеканал «Сирійські новини», що знаходиться безпосередньо під контролем спецслужб, передав інтерв’ю з кривавим деспотом Башшаром, перекрутивши факти з перших же його слів догори ногами. Це вкотре підтвердило його хворобливий психологічний стан та повторення його брехливих заяв. Безпорадно розвалившись у кріслі, у своєму інтерв’ю він намагався знайти такі слова, які врятували б його від неминучого злого року (зловісної розправи над ним). Проте йому не вдалося нічого знайти, окрім того, щоб влаштувати атаку на прибічників ісламського проекту, заявивши: «Ми ведемо війну проти сил, які звинувачують у невір’ї (такфірі)».  При цьому, як завжди, вдався до роздування, заявивши: «Аль-Каїда є головним елементом у Сирії на сьогодні». Також попередив Захід, заявивши: «..Захід раніше вже заплатив високу ціну за допомогу «Аль-Каїді». Зараз він робить те ж саме у Сирії, у Лівії та у решті інших країн. США та європейські держави дорого платять за це».

Хто зверне увагу на промову цього останнього брехуна, той помітить, що він хоче зняти з себе зашморг блокади, вдаючись до демонстрації загального знаменника поміж ним та Заходом, а саме: споконвічну війну з Ісламом як з божественною релігією. Бо в Ісламі є законотворчість та управління, а також всеохоплюючий образ життя, заснований на вірі у Всевишнього Аллаха. Тому у своїй промові він застерігає від того, щоб усі країни близькосхідного регіону підпадуть під вплив та зміняться, якщо до влади у Сирії прийдуть ісламісти, які «об’єднані ідеологією релігійного екстремізму», що вони звільняться від залежності та західного колоніалізму, що у мусульман з’явиться об’єднуюча держава – Халіфат. Раніше він вже заявляв Заходу, що він є останнім притулком світськості у регіоні».

Глибоко помиляється той, хто вважає, що Башшар одноосібно винищує сирійський народ. Якщо б він не знаходився за пазухою в Америки, яка наказує йому робити це у її інтересах (зокрема, для того, щоб утворити проамериканський режим, який прийде замість нього, і буде продовжувати американську політику), то він не насмілився бна це. Його роль закінчиться тоді, коли Америка знайде заміну для нього. Ця заміна повинна відповідати висунутим вимогам, а саме: він повинен погодитися з уходом Башшара без суду та слідства та бути проамериканським у політиці. Це і є головний консенсус поміж ними у проголошуваних позиціях. Як Америка закликає до діалогу та мирному переходу влади, так і Башшар закликає до цього. Вона закликає до формування перехідного уряду, що складається із коаліційної опозиції та членів його уряду, на руках яких іще не висохла невинна кров сирійців. Він погоджується з цим. Вона закликає не озброювати опозицію під приводом побоювання того, що зброя може потрапити до рук ісламських фундаменталістів. Він підтримує це у своїх інтересах. Вона робить акцент на роздуванні загрози Аль-Каїди, і він вчиняє так само. Вона не вважає зовнішню опозицію своєю особистою, навпаки, у ній беруть участь європейські країни. Вона вимагає уходу  Башшару без усякого суду. Вона закликає зберегти злочинні служби безпеки без усіляких змін та обмежитися лише зміною деяких осіб, що були викриті,  у випадку зміни президента.   Вона відкрито піддала сумнівам факт використання тираном хімічної зброї проти мусульман. Вона задіяла свої країни-сателіти у регіоні, такі як Іран, Єгипет, Ірак, Ліван … Вона використала ООН та ЛАД (Лігу арабських держав) через призначення делегатів, щоб приховати його злочини та діяти у рамках свого плану по врегулюванню кризи. Найостанніший із них Брахімі зараз прохає призначити його із посланця ЛАД у посланця ООН лише для того, щоб використати свою проамериканську місію після того, як позиція арабських країн стала проти Башшара, схилившись у бік інтересів європейських держав.  Вона у координації з Росією погоджується вважати Женевську комюніке основою для врегулювання, і мовчки схвалює те, що Росія постачає зброю для тирана…

Мовчанка міжнародної спільноти стосовно злочинів, які коїть кривавий деспот Башшар, вкрай ясно показує, що ця міжнародна спільнота знаходиться у змові по винищенню мусульман. І найяскравішим свідченням цієї міжнародної змови та підступу слугує те, що цей вбивця як і раніше виходить у світ у якості президента, а не як військовий злочинець. Правильні дії повинні бути скеровані на позбавлення від режиму Башшара та звільнення від цієї злісної міжнародної спільноти. Це може бути досягнуто лише шляхом встановлення вагомої держави, яка здатна об’єднати мусульман у регіоні і не підкорятися несправедливому міжнародному праву, яке було вигадане на початку для реалізації інтересів супердержав за рахунок інших слабких країн. Усе це можна здійснити лише шляхом встановлення ісламської держави – Халіфат. Це і є той самий ісламський проект, про який попереджає кривавий деспот. Це і є той самий проект, який вселяє страх у серця західних  супердержав. Лише цим можна здійснити справжню зміну у Сирії. Лише цим можна захистити право невинної крові, яка пролилась, і зберегти релігію.
   
О, мусульмани у благословенному Шамі! Ви повинні розуміти, що ця війна – це війна заходу проти Ісламу, у першу чергу. Всевишній Аллах предопределив, щоб найнижча тварина – Башшар був отруйним наконечником стріли, яку Захід скеровує проти вас. Можливо, з волі Аллаха, мусульмани Сирії нині є надією ісламської Умми у втіленні закону Аллаха спочатку, а потім у встановленні ісламської держави – Халіфат – на ваших землях. Першою, що вимагається від вас по шаріату, дією для здійснення цієї більшої частини – це об’єднання своєї мети на встановлення Праведного Халіфату – благої звістки Посланця Аллаха ﷺ і згуртування своєї роботи на слідування методу Посланця Аллаха ﷺ, якому він слідував при встановленні першої ісламської держави у Медині. Необхідно, щоб озброєні бригади свої зусилля скерували на цю справу та вимагали допомоги у володарів сили із числа щирих мусульманських синів у сирійській армії, так само як у рядах дисидентів, так і у рядах військовослужбовців, щоб надати підтримку встановленню другої ісламської держави. І ця робота повинна бути організована та вивчена на рівні бажаної зміни, щоб запобігти усім зовнішнім втручанням, як західного, так і арабського, особливо із сусідніх країн, які отримують накази з боку Заходу з метою зриву благословенної ісламської революції. Хізб ут-Тахрір, який посвятив себе цій роботі більше півсторіччя тому назад, закликає вас до  цього великого проекту, для якого він підготував конституцію та кадрів. Хізб ут-Тахрір не розглядає цю справу як користь та портфелі, навпаки, тільки як на шаріатське постановлення, яке повинно бути втілене у життя. Це  зовсім не пошук власних крісел, а вручення влади тому, хто може керувати тим, що ниспослав Аллах згідно божественному зводу законів (шаріат) за методом Посланця Аллаха ﷺ. Всевишній Аллах говорить:


يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا اسْتَجِيبُوا لِلَّهِ وَلِلرَّسُولِ إِذَا دَعَاكُمْ لِمَا يُحْيِيكُمْ وَاعْلَمُوا أَنَّ اللَّهَ يَحُولُ بَيْنَ الْمَرْءِ وَقَلْبِهِ وَأَنَّهُ إِلَيْهِ تُحْشَرُونَ (٢٤) وَاتَّقُوا فِتْنَةً لا تُصِيبَنَّ الَّذِينَ ظَلَمُوا مِنْكُمْ خَاصَّةً وَاعْلَمُوا أَنَّ اللَّهَ شَدِيدُ الْعِقَابِ (٢٥) وَاذْكُرُوا إِذْ أَنْتُمْ قَلِيلٌ مُسْتَضْعَفُونَ فِي الأرْضِ تَخَافُونَ أَنْ يَتَخَطَّفَكُمُ النَّاسُ فَآوَاكُمْ وَأَيَّدَكُمْ بِنَصْرِهِ وَرَزَقَكُمْ مِنَ الطَّيِّبَاتِ لَعَلَّكُمْ تَشْكُرُونَ (٢٦) يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا لا تَخُونُوا اللَّهَ وَالرَّسُولَ وَتَخُونُوا أَمَانَاتِكُمْ وَأَنْتُمْ تَعْلَمُونَ
«О ті, які увірували! Відповідайте Аллаху та Посланцю, коли він закликає вас до того, що дарує вам життя. Знайте, що Аллах опиняється між людиною та її серцем (може завадити людини досягти того, що їй потрібно) і що ви будете зібрані до Нього. Бійтеся спокуси,яка вразить не лише тих із вас, хто був несправедливим. І знайте, що Аллах суворий у покаранні.  Пам’ятайте, що ви були малочисленні і вважались слабкими на землі. Ви побоювались, що люди схоплять вас, але Він надав вам притулок, підкріпив вас Своєю допомогою на наділив вас благами, щоб и були благодатними. О, ті, які увірували» Не зраджуйте Аллаха та Посланця та не замахуйтесь на ввірене вам майно свідомо».   (8:24-27).

Хізб ут-Тахрір                        
Сирія                                    
09 Джумада ас-Сания 1434 р.х.
19/04/2013

Головне меню