Повідомлення про смерть одного зі своїх братів Махмуда Халіла Махмуда

Сирія
Друкарня

مِنَ الْمُؤْمِنِينَ رِجَالٌ صَدَقُوا مَا عَاهَدُوا اللَّهَ عَلَيْهِ فَمِنْهُمْ مَنْ قَضَى نَحْبَهُ وَمِنْهُمْ مَنْ يَنْتَظِرُ وَمَا بَدَّلُوا تَبْدِيلا

«Серед віруючих є мужі, які вірні завіту, який вони уклали з Аллахом. Серед них є такі, хто вже виконав свої зобов'язання і такі, хто ще очікує, але ніяк не зраджують своєму завіту» (33:22).

Махмуд Халіл Махмуд (Абу Халіл)Хізб ут-Тахрір вілаяту Сирія сумує через смерть одного зі своїх братів Махмуда Халіла Махмуда (Абу Халіл), який помер від отриманих поранень у результаті обстрілу силами звірячого режиму району Масакін Ханано, спрямованого виключно на мирних жителів. Його було поранено учора, у вівторок 10/12/2013, прямим потраплянням у нього снаряду у той момент, коли він виконував свій обов'язок по несенню заклику. Ми кинулися до нього у надії, що цей довірений, правдивий, люблячий заклик і його носіїв юнак, якого любив кожний, хто зустрів його, що він не залишить нас. Однак труднощі лікування всередині через політику цього злочинного режиму і проамериканських та світових держав, які однозначно підтримують його, а потім переведення пораненого юнака в Туреччину, де він і помер, відправившись у інший світ. А тому, наші вітання Абу Халілу, який залишив цей тлінний світ і перейшов у світ вічний. Просимо Всевишнього Аллаха вселити в його сім'ю і його батьків терпіння і стійкість, і щоб він з'явився до них у День суду заступником з волі Аллаха.

Ми, о Абу Халіл, усім серцем полюбили тебе, і як сумно для нас розлука з тобою, але нас втішає, що ти доблесний безстрашний герой, який твердо стояв на шляху Посланця Аллаха ﷺ, у чому для тебе, з дозволу Аллаха, приготовано добро поверх добра. І ми не говоримо нічого, окрім того, чим вдоволений наш Господь, Всевишній сказав:

وَلَنَبْلُوَنَّكُمْ بِشَيْءٍ مِنَ الْخَوْفِ وَالْجُوعِ وَنَقْصٍ مِنَ الأمْوَالِ وَالأنْفُسِ وَالثَّمَرَاتِ وَبَشِّرِ الصَّابِرِينَ * الَّذِينَ إِذَا أَصَابَتْهُمْ مُصِيبَةٌ قَالُوا إِنَّا لِلَّهِ وَإِنَّا إِلَيْهِ رَاجِعُونَ

«Ми обов'язково випробуємо вас долею страху, голоду, втратою майна, людей і плодів.  Обрадуй же терплячих, які, коли їх спіткає лихо, говорять: «Воістину, ми належимо Аллаху і до Нього повернемося» (2:155,156).


Голова Інформаційного офісу Хізб ут-Тахрір Сирія
Хішам аль-Баба
№ I-SY-159-24-026
Середа, 08 Сафар 1435 р.х.
11/12/2013

Головне меню