О, мусульмани Сирії: зупиніть американську змову «Женева-2»

Сирія
Друкарня

О, мусульмани Сирії: зупиніть американську змову «Женева-2», націлену проти вас, відмовтеся від її маріонеткової національної конференції як ви відмовились від її маріонетки Башара, і заявіть, що ваш проект націлений на змінення до побудови Праведного Халіфату

Учора 31.01.2014 завершився перший раунд конференції «Женева-2», присвяченої спеціально Сирії. Перший раунд тривав тиждень і тепер другий раунд  переговорів «принципово» призначений на 10.02.2014. Лахар Брахімі відзначив, що цей перший раунд мав «дуже скромний початок… але вже можливо будувати на його основі» пошук вирішення положення сирійської кризи, яка триває вже майже три роки. Після чого Брахімі додав: «розрив між сторонами все так же великий… але я помітив, що є точки зіткнення, так що можливо навіть їх більше ніж обидві сторони думають», які ґрунтуються на десяти пунктах, зокрема: «обидві сторони знають, що вони повинні встановити положення для перехідного уряду», пов’язаного з «національним діалогом та поверненню до конституції та виборів» і «відкинути насильство, екстремізм та тероризм». Але обидва боки, використовуючи його слова, спростовують один одного. Луі Сафій, прес-секретар від опозиційної делегації, заявив, що єдина можливість до прогресу - це примусити режим вести переговори у рамках женевської конференції», відзначивши як важливе, що режим «не хоче політичного рішення і не хоче вживати ніяких кроків до вирішення кризи». У той час як Муаллем описав опозицію як «незрілу» та «непримириму ні в чому, нібито ми прийшли, щоб за одну годину усе здати та піти». У ЗМІ вже згадувалось про провал конференції через жорсткі позиції та взаємну віддаленість сторін… Дуже рано судити, але ясно, що роль підозрілих та продажних ЗМІ полягає в тому, щоб увести увагу людей від істини конференції у бік дрібниць.
     
Воістину, той, хто спостерігає за переслідуваними цілями конференції, бачить, що усі вони є цілями Америки, саме тому було обрано рішення провести конференцію, щоб вона слідувала рішенням, прийнятими Америкою. Істина цієї справи у тому, що поїзд американського рішення вже поїхав і його подорож буде тривати доти, доки Америка не завершить встановлення цього рішення на усій землі. Ця подорож буде супроводжуватись біллю та трагедією разом з тим, що буде надано тиск на опозицію, щоб примусити її зайняти потрібне положення за допомогою агента Башара, коли він використовує бомбардування, блокади, мор голодом, масові вбивства та експлуатацію населення. Так буде, доки опозиція не буде визнана з деякими основними деталями для цього положення. Разом з тим, доки тривав перший тиждень переговорів, загинуло біля 1900 людей, хоча протиріччя, які виникли між опозицією та режимом, були пов’язані іще тільки з колишніми цілями. А колишніми темами, що тягнулися, були «боротьба з тероризмом», на якій наполягає режим та «встановлення перехідного уряду», на якому наполягає опозиція, і усе по замовленню Америки, щоб Америка підготувала підґрунтя для реалізації свого проекту у повній мірі встановленням перехідного уряду, як вона це зробила в Іраку, запровадивши перехідний секстанський уряд. Після чого будуть утворені внутрішні війська, «діючі» на території, за зразком міжнародних сил «ISAF»  в Афганістані, для підтримки реорганізованої національної армії, яку буде спонсувати Америка, яка буде лояльна до Америки на кшталт секстанських армій. І, отримавши політичне правління, національну армію та державні важелі, Америка, прикриваючись конференцією та її обличчям, почне боротьбу з прибічниками ісламського проекту, які закликають та працюють для утворення Праведного Халіфату, як наказав Аллах Сильний та Всемогутній. Удар по цьому проекту схвалений усіма сторонами, як режимом, так і опозицією, які вважаються двома боками однієї робочої сили.

Воістину, для того, хто добре розуміє ситуацію, ясно, що Америка є найбільшою силою на цій конференції, вона була представлена міністром закордонних справ Керрі разом з делегацією на чолі з послом Фордом, який стоїть за підготовкою цієї конференції і роботою по її успішному завершенню. Також був присутнім американець Джеффрі Фельтман, заступник генерального секретаря ООН, який є одним із стовпів зовнішньої політики США, а також був помічником колишнього держсекретаря Америки Клінтон. Також Америкою використовується секретаріат ООН як один із інструментів для досягнення своїх інтересів. Росія займає позицію, вигідну для Америки, як і Сирійський режим, який вона утворила, як і сирійська опозиція, яка бореться проти тероризму в угоду їй. Тому позаду цієї конференції була велика змова проти мусульман та зрада по відношенню до Аллаха та Його релігії. Особливо важливими є цілі цієї конференції, які були схвалені та піднесені опозицією, а саме це удар по політичному Ісламу заради встановлення світської невірної країни, щоб вона стала маріонетковою у руках Америки, повністю якою вона є при Башарі Кровопивці і була при його вбивці батьку.

О, щирі, терплячі, які терплять, мусульмани у Сирії, Шамі, центрі землі Ісламу! Воістину, Америка відкладала цю конференцію «Женева-2» протягом трьох років, дозволяючи Башару коїти найбільш тяжкі злочини проти людей, тому що ви проголосили про своє рішення на користь ісламського проекту.  І ось Америка сьогодні перш ніж почати змову, зібрала на міжнародній арені конференцію, щоб почати її. Після цього вона накаже своєму агенту, вашому ворогу Башару збільшити злочинність проти вас, щоб ви схилились та прийняли проект Америки по встановленню світського невірного правління, яке буде працювати на неї. Вона використовує нав’язану вам опозиційну коаліцію, яка не представляє вас ніяким чином, для того, щоб вдарити по ісламському проекту. Чи приймете ви таке? Якщо вона наказала своєму агенту Башару вдарити по вам, то вона так само накаже своєму новому агенту Ахмаду Джарбу  вдарити по вашому ісламському проекту. Воістину, цей факт нагадує нам хадіс Посланця Аллаха ﷺ, який описується ним, нібито він живе серед нас, коли він говорив:                           

حتى يصير الناس إلى فسطاطين: فسطاط إيمان لا نفاق فيه، وفسطاط نفاق لا إيمان فيه

 «Доки не стануть люди двома таборами: табір віри, в якому нема лицемірства та табір лицемірства, в якому нема віри».  

Воістину, шаріат вимагає від нас бути проти невірного американського проекту, щоб конференція «Женева-2» пала повністю і бути тільки лише з ісламським проектом. І, воістину, Хізб ут-Тахрір – це авангард на шляху заклику по встановленню Праведного Халіфату, авангард, люди якого не брешуть. Цей авангард закликає, слідуючи шляху Посланця Аллаха ﷺ, до встановлення шаріату Аллаха, у заклику до володарів сили серед щирих віруючих, де б вони не були, щоб проголосити з усієї сили та з усієї щирістю свою позицію проти «Женева-2» та її наслідків, щоб об’єднати їх на одній меті, а саме на допомозі їх релігії для встановлення Держави Праведного Халіфату. Це єдина правильна відповідь, яка вдовольняє Аллаха Славного, міняє положення мусульман корінним чином так, що на землі мусульман не залишиться ніякого сліду від невір’я.    
 
Аллах, звернувшись в загалом до усіх володарів правління мухаджирам із Мекки та володарям сили та допомоги із числа жителів Медини, сказав: 

الَّذِينَ آمَنُوا وَهَاجَرُوا وَجَاهَدُوا فِي سَبِيلِ اللَّهِ بِأَمْوَالِهِمْ وَأَنْفُسِهِمْ أَعْظَمُ دَرَجَةً عِنْدَ اللَّهِ وَأُولَئِكَ هُمُ الْفَائِزُونَ * يُبَشِّرُهُمْ رَبُّهُمْ بِرَحْمَةٍ مِنْهُ وَرِضْوَانٍ وَجَنَّاتٍ لَهُمْ فِيهَا نَعِيمٌ مُقِيمٌ * خَالِدِينَ فِيهَا أَبَدًا إِنَّ اللَّهَ عِنْدَهُ أَجْرٌ عَظِيمٌ

«Ті, які увірували, робили переселення та билися на шляху Аллаха своїм майном та своїми душами, вище перед Ним. Вони є тими, хто набув успіху. Господь обрадує їх звісткою про Свою милість, Своє вдоволення, в яких їм уготовано вічне блаженство. Вони пребудуть в них вічно. Воістину, Аллах нагороджує великою нагородою». (9:20-22)   

Також сказав Всевишній:

وَالسَّابِقُونَ الْأَوَّلُونَ مِنَ الْمُهَاجِرِينَ وَالْأَنْصَارِ وَالَّذِينَ اتَّبَعُوهُمْ بِإِحْسَانٍ رَضِيَ اللَّهُ عَنْهُمْ وَرَضُوا عَنْهُ وَأَعَدَّ لَهُمْ جَنَّاتٍ تَجْرِي تَحْتَهَا الْأَنْهَارُ خَالِدِينَ فِيهَا أَبَدًا ذَلِكَ الْفَوْزُ الْعَظِيمُ

«Аллах задоволений першими із мухаджирів та ансарів, які випередили решту інших, і тими, які послідували строго за ними. Вони також задоволені Аллахом. Він приготував для них Райські сади, в яких течуть річки. Вони пребудуть там вічно. Це – великий успіх». (9:100)
 

Хізб ут-Тахрір, вілаят Сирія
01  Рабіъ ус-сані 1435 р.х.
01.02.2014 р.

 

http://www.hizb-ut-tahrir.info/info/index.php/contents/entry_32998

 

Головне меню