Хізб ут-Тахрір, вілаят Сирія, сумує по Абу Садіку

Сирія
Друкарня

مِنَ الْمُؤْمِنِينَ رِجَالٌ صَدَقُوا مَا عَاهَدُوا اللَّهَ عَلَيْهِ فَمِنْهُمْ مَنْ قَضَى نَحْبَهُ وَمِنْهُمْ مَنْ يَنْتَظِرُ وَمَا بَدَّلُوا تَبْدِيلًا

 «Серед віруючих є мужі, які вірні  завіту, який вони уклали з Аллахом. Серед них є такі, які вже виконали свої зобов’язання  (або померли) і такі, які іще очікують, але ніяк не зраджують своєму завіту». (33:23)

Хізб ут-Тахрір, вілаят Сирія, сумує по одному із своїх членів, молодому юнаку із числа щирих носіїв заклику, з волі Аллаха. До самого кінця він віддано працював для встановлення великого проекту Умми, Праведного Халіфату, під прапором Посланця Аллаха ﷺ, єдиним прапором «Орла» без усілякого іншого прапору. Його звали:  

Хассан Садік аш-Шун (Абу Садік)

Блаженство тобі, о, Абу Садік! Нехай ти станеш другом твого Господа. Нехай Він підніме тебе до стягу Свого Пророка та до Свого слова. Воістину, ми просимо Аллаха, щоб Він зробив вигідною твою торгівлю. Ми обіцяємо тобі та твоїм друзям, які випередили тебе, що ми будемо продовжувати ваш шлях до мети з вашим прапором, який ви підняли, до Халіфату, де він буде майоріти високо і під ним ми протягнемо свої руки для присяги Халіфу мусульман і скажемо: «а це рука Абу Садіка разом з нашими руками».  

Нехай помилує тебе Аллах, о, воїне! Яким же скромним був твій нрав, ввічливими манери, близькими до людей. Як не бачили  тебе люди і не розмовляли  з тобою, то завжди починали любити тебе заради Аллаха. Просимо Аллаха Святого та Великого поселити тебе у Нього на піднесеному місці серед шахідів. І ми говоримо тільки те, чим задоволений наш Господь:         

إِنَّا لِلَّهِ وَإِنَّا إِلَيْهِ رَاجِعُونَ

«Воістину, ми належимо Аллаху, і до Нього ми повернемося» (2:156)

Голова Інформаційного офісу Хізб ут-Тахрір Сирія
Хішам аль-Баба
№ I-SY-171-24-026
08 Рабіъ ус-сані 1434 р.х.
08/02/2014

Головне меню