Америка продовжує командувати змовою проти Ісламу та мусульман у Сирії

Сирія
Друкарня

Америка продовжує командувати змовою проти Ісламу та мусульман у Сирії серед білого дня, а члени національної коаліції ідуть позаду неї як глухонімі, які не думають

Займаючи позицію захисника сирійського злочинного режиму, міністр закордонних справ Америки Джон Керрі заявив в ексклюзивному інтерв’ю  «CNN» вночі о середі 05.02.2014 р.: «Я опишу положення у Сирії таким, що Асад не виграв, але і не програв також», після чого додав: «Справедливо додати, що Асад навіть покращив своє положення у деякому ступені». У тому ж ключі по захисту злочинного сирійського режиму, приблизно тиждень назад, зробив заяву заступник міністра закордонних справ Ірану Аббас Аракчі, що Іран отримав перший платіж у розмірі 550 млн. доларів із замороженого рахунку для Тегерану у рамках ядерної співпраці, досягнутої у Женеві. Воістину, ця передачі мільярдів доларів у якості допомоги для Ірану, щоб він подолав економічні проблеми, пов’язані з дотацією ним сирійського режиму, а також для продовження його допомоги кровопивці Сирії.
 
Політика Сирії проявляє себе перед Америкою, як сказав Керрі у своїй заяві «великою проблемою і відрізняється великою складністю» і американська політика у Сирії ходить по колу, як бик навколо ручного млину, не знаючи дороги до користі для своїх інтересів, які розчавила сандалями революція Шаму, окрім як збільшувати вбивства. Це тому, що прибічники Ісламського Халіфату у Шамі знаходяться у положенні, в якому не може зміцнитися Америка, її впроваджені агенти та штучна опозиційна коаліція, для того, щоб простромити революцію або придушити її у Женеві. А новини тотального знищення бочками TNT тільки доповнюють конференцію «Женева-2».      

О, мусульмани Сирії! Ось вона Америка доводить своє «слабоумство», яке підтверджується через її обіцянки за допомогою коаліції, військової ради, різних опозицій там і тут, а також за допомогою тих, хто погодились на засідання разом зі злочинцем сторіччя на «Женева-2» та тих, хто вірить в обіцянки дядька Сема, організатора хрестових походів проти Афганістану та Іраку. Воістину, Америка дала час для кровопивці Башара, більше того, вона не припиняла стояти за його спиною у вбивстві, різанині та знищенні нас та нашої країни. І ось він Іран, рештка рештки брехні, який брехливо називає себе «віссю опору та протиборства». Міністр закордонних справ Ірану Мухаммад Джавад Заріф, запізно сказав у своїй небезпечній та такої, що шокує, промові, бажаючи наблизитися до Америки та її пасербиці «ізраїля», що Холокост проти іудеїв був «трагедію та дикістю, які не повинні ніколи повторитися». Ми питаємо: «Так що ж ти скажеш про Сирію, про справжній Холокост, подібному до якого не бачила сучасна історія? Що ти скажеш про Холокост, який проводиться шляхом скидання бочок TNT на голови людей, якими були вбиті тисячі громадянських, серед яких діти та жінки? Хіба цей Холокост не був створений Іраном, яке Керрі вважає покращенням положення Башара, агента та близького друга Америки?».
 
О, правдиві, терплячі мусульмани у Сирії, у Шамі центрі землі Ісламу! Воістину, міжнародна змова проти вас взяла такий жорстокий та кривавий напрям, тому що Іслам – це правління тим, що ниспослав Аллах.  Іслам – це Халіфат, який на вашій землі та й вашому небі. Тому неодмінно треба вийти із цього лиха, від якого позбавить тільки Аллах. Іслам об’єднує військові сили з однією метою на землі в єдиний стрій, як любить Аллах, для допомоги світам побудовою Халіфату. Цей завершений проект має усі необхідні елементи, потрібні для Сирії. Хізб ут-Тахрір закликає вас до встановлення Праведного Халіфату у Сирії, тому що воістину Халіфат єдина столиця для вас у цій смуті, а тому простягніть руки та укладіть домовленість з Аллахом на кращу справу і зрадійте тому, що у Аллаха.    
 
Сказав Всевишній:

وَلَا يَحْسَبَنَّ الَّذِينَ كَفَرُوا أَنَّمَا نُمْلِي لَهُمْ خَيْرٌ لِأَنْفُسِهِمْ إِنَّمَا نُمْلِي لَهُمْ لِيَزْدَادُوا إِثْمًا وَلَهُمْ عَذَابٌ مُهِينٌ ، مَا كَانَ اللَّهُ لِيَذَرَ الْمُؤْمِنِينَ عَلَى مَا أَنْتُمْ عَلَيْهِ حَتَّى يَمِيزَ الْخَبِيثَ مِنَ الطَّيِّبِ وَمَا كَانَ اللَّهُ لِيُطْلِعَكُمْ عَلَى الْغَيْبِ وَلَكِنَّ اللَّهَ يَجْتَبِي مِنْ رُسُلِهِ مَنْ يَشَاءُ فَآمِنُوا بِاللَّهِ وَرُسُلِهِ وَإِنْ تُؤْمِنُوا وَتَتَّقُوا فَلَكُمْ أَجْرٌ عَظِيمٌ

«Нехай невіруючі не думають, що надана Нами відстрочка є благом для них.  Ми надаємо їм відстрочку для того, щоб вони примножили свої гріхи. Їм уготовані принизливі муки. Аллах не залишить віруючих у тому положенні, в якому ви перебуваєте, доки не відрізнить поганого від благого. Аллах не відкриє вам сокровенне знання, проте Аллах обирає серед вас Своїх посланців того, кого побажає. Увіруйте ж в Аллаха та Його посланців, адже якщо ви увіруєте та будете богобоязливими, то отримаєте велику нагороду». (3:178-179)
 

Голова Інформаційного офіса Хізб ут-Тахрір Сирія
Хішам аль-Баба
№ I-SY-170-04-28
07 Рабіъ ус-сані 1435 р.х.
07/02/2014

Головне меню