Джарба йде услід плану Америки крок у крок

Сирія
Друкарня

Джарба йде услід плану Америки крок у крок і говорить за допомогою неї, роблячи пропозицію передати головування урядовій делегації Сирії Фаруку аш-Шара і розширенні делегації від опозиції

Ось так, ні краплі не соромлячись, без найменшої поваги до крові мусульман розмовляє Джарба за допомогою Америки, пропонуючи головування  аш-Шара для урядової делегації, тому що в Америки немає заміни кровопивці Башару з тих, хто ввіряє їй свої справи, тому вона шукає для аш-Шара місце в уряді Сирії, яке після її агента кровопивці Башара, а відомо що аш-Шара це вкорінений агент Америки.

Так за покійного Хафіза Асада, аш-Шара починаючи з 1984 року до самого 2005 був міністром внутрішніх справ, а також супутником встановлення диктатури, був випускником американської школи, а потім, після 2005 року був заступником тирана Башара... ланки одного ланцюга! Після цього очевидним для всіх приходить Джарба, який очевидно увійшов в американський клуб агентів дуже швидко, щоб стверджувати, що його друг серед інших агентів Фарук аш-Шара не забарвив свої руки кров'ю, хоча усі вони, починаючи з Башара, потім до аш-Шара, до Муалема тощо...усі вони стовпи злочинного режиму, який дивиться на віруючого вкрай безвідповідально. Не дивлячись на це, Джарба продовжив нерозважливість у своїй помилці після того, як міністр закордонних справ Єгипту Набіль Фагмі 09.02.014 р. зажадав, щоб головою урядової делегації на “Женева-2” був Фарук аш-Шара! Після чого він не задовольняється цією дурницею, а навіть повторює її як вчить Америка, тим, що хоче розширити делегацію від опозиції, так щоб Америка охопила її цілком, тому що ті, хто захоче взяти участь у делегації, стане робітником Америки, як це сталося коли Америка розширила опозицію включивши у неї членів світського блоку Мішеля Кіло з демократичного форуму, після чого правління коаліцією було передане блоку.

Воістину, вимога Джарби — це проголошення зради проти розірваного на шматки і безпритульного народу, проти опору, який не припиняється і досі, для різних видів диких вбивств від рук тирана і його варти... і у час усього цього Джарба показує себе як представника народу, народу який увесь цей час терпів і сподівався на Господа у своїх стражданнях, випустив рідкісних героїв, які встали з прямою спиною перед змовами Америки і всього світу… Після цього Джарба плазує перед Америкою, головою злочинності у Сирії, принижено і слухняно! Воістину, ця дешева вистава не обдурить мусульман Сирії, які стали бачити в обличчі Джарби друге обличчя кровопивці Башара у служінні Америці. Революція в Шамі сказала, що не буде більше повернення до минулого світського режиму, чого б це не коштувало. Воістину, Джарба не буде краще ніж Башар і коаліція не буде краще ніж партія БААС. Воістину, Шам не прийме більше нічого, окрім Ісламського Халіфату за методом пророкування, як правління яке буде основною заміною. І воістину, Аллах Один Єдиний, Хто допоможе цій сироті-революції.

Сказав Всевишній:

وَسَيَعْلَمُ الَّذِينَ ظَلَمُوا أَيَّ مُنْقَلَبٍ يَنْقَلِبُونَ
«А ті, які чинять несправедливо, скоро дізнаються, куди вони повернуться.» (26:227)

Голова Інформаційного офісу Хізб ут-Тахрір Сирія
Хішам аль-Баба
№ I-SY-172-04-028
09 Рабиъ ус-сани 1435 г.х.
09/02/2014

 

Головне меню