Ця війна насправді з Заходом, який хоче перешкодити встановити Праведний Халіфат

Сирія
Друкарня

О, мусульмани у Сирії! Ваша війна насправді з Заходом, який хоче перешкодити вам встановити Праведний Халіфат і кровопивця Башар у цій порочній війні проти Ісламу та мусульман не більше ніж нацькований собака!

Підсилились напади на мусульман у Сирії з боку Заходу та за допомогою їх лакеїв із правителів мусульман. Мусульмани бачать, що ці злочини відбуваються тільки у країнах мусульман як у Чечні, Іраку, Афганістані, ЦАР, Бірмі... Всевишній говорить про цю тяжку реальність:

وَمَا نَقَمُوا مِنْهُمْ إِلَّا أَنْ يُؤْمِنُوا بِاللَّهِ الْعَزِيزِ الْحَمِيدِ

«Вони мстилися їм тільки за те, що ті увірували в Аллаха Могутнього, Достохвального” (85:8)

Аллах нагадує нам про це в оповіді про тих, хто зібрався біля рву. Вороги Аллаха насмілились проголосити про свою неприховану ворожнечу до Ісламу, назвавши його релігією тероризму, а мусульман терористами, спричиняючи їм же муки і це відбувається тільки лише від їх страху перед славним поверненням мусульман до своєї релігії та їх вимогою джерел їх могутності “Праведної Держави Халіфат”, яким і тільки підсилюється Іслам та його носії та принижується західне невір’я та його носії. Невірний капіталістичний Захід знає, що таке правління Ісламу, його схід даватом та джихадом. Тому він веде цю люту кампанію, яка виявляє ступінь його ненависті до Ісламу, а також від триваючого страху перед поверненням Ісламу до арени життя. Тому монстр у Дамаску в усій цій порочній війні проти Ісламу не більше ніж нацькований собака.

Так, ця реальність, що спричиняє біль, описується для нас у Благородному Корані у сурі “Сузір’я” в оповіді про тих, хто зібрався біля рву, де Аллах Святий та Всевишній розповідає нам про те, що трапилось, як урок, досвід та добру пораду, щоб воно було


هُدًى وَرَحْمَةً لِقَوْمٍ يُؤْمِنُونَ

“як вірне керівництво та милість для віруючих людей” (7:52)

Сказав Всевишній:

قُتِلَ أَصْحَابُ الْأُخْدُودِ * النَّارِ ذَاتِ الْوَقُودِ * إِذْ هُمْ عَلَيْهَا قُعُودٌ

“Нехай згинуть ті, що зібралися біля рву вогняного, що підтримується розтопкою! Ось вони всілися біля нього” (85:4-6)

Нам це нагадує про страшні вбивства і про те, як жахливо це виглядає, те, що сьогодні відбувається у Сирії, коли люди підпадають під бомбардування або тортури, або різанину, або спалення, або поховання живцем, або задуху від хім.зброї, або вбивства від вибухових бочок TNT і того, що слідує за цим, коли частини тіл розкидані лежать скрізь ... так, це нагадує дуже сильно про те, що є зараз з усіма видами вбивства і не вистачить тут місця, щоб згадати усі ті жахи, яких ще не бачило людство. І скільки б не було сказано, не у змозі мова передати відчуття, коли кояться злочини та вбивства, що доводять до страху та паніки, життя в атмосфері, коли загублені отці та матері, діти та дружини, брати та родичі... Сказав Всевишній:

وَهُمْ عَلَى مَا يَفْعَلُونَ بِالْمُؤْمِنِينَ شُهُودٌ

“будучи свідками того, що роблять з віруючими”. (85:7)

Це нагадує нам, що усі злочини проти мусульман були заплановані в основі через їх Іслам, щоб залякати їх та скоїти над ними великий гріх, вони прийшли зі злочинами зверху колишніх злочинів, публічно заявивши про це, бажаючи відштовхнути мусульман у Сирії та в усьому світі від Ісламу, прикриваючись такфіром. Вони хочуть розхитати мусульман зсередини. Тому їх планом стали описані явні злочини для того, щоб зійшли його огидні плоди, після чого відкинули у бік заради цього усі міжнародні закони та мобілізували усіх своїх охоронців, перші із яких це злочинні правителі у мусульманських країнах, їх підлі вельможі та світські вороги Умми... їх зібрали для того, щоб присікти проект ісламської Умми, щоб він не побачив світло. Воістину, ця жорстока агресія втратила усіляке милосердя та людяність і підтверджує істинність слів Всевишнього:


وَمَا نَقَمُوا مِنْهُمْ إِلَّا أَنْ يُؤْمِنُوا بِاللَّهِ الْعَزِيزِ الْحَمِيدِ

“Вони мстилися їм тільки за те, що ті увірували в Аллаха Могутнього, Достохвального” (85:8)

Але насправді ця змова, яку ми спостерігаємо, не більше, ніж поразка Заходу на арені конфлікту цивілізації перед Ісламом і є ознакою наближення перемоги Ісламу. Воістину, цей конфлікт по своїй суті це боротьба істини та брехні, між слідуванням релігії Аллаха та слідуванням за Іблісом, який почався іще з тих часів, як створив Аллах Адама і буде Судного Дня, як про це говорить Коран, як про це говорить Сунна, що це усе одна битва, тому що його природа одна і цілі його незмінні. Це та сама битва, яка описується у хадісі Посланця Аллаха ﷺ, який передає Бухарій:

عَنْ خَبَّابِ بْنِ الْأَرَتِّ، قَالَ: شَكَوْنَا إِلَى رَسُولِ اللَّهِ صَلَّى اللَّهُ عَلَيْهِ وَسَلَّمَ وَهُوَ مُتَوَسِّدٌ بُرْدَةً لَهُ فِي ظِلِّ الْكَعْبَةِ، قُلْنَا: لَهُ أَلَا تَسْتَنْصِرُ لَنَا أَلَا تَدْعُو اللَّهَ لَنَا، قَالَ: «كَانَ الرَّجُلُ فِيمَنْ قَبْلَكُمْ يُحْفَرُ لَهُ فِي الْأَرْضِ فَيُجْعَلُ فِيهِ فَيُجَاءُ بِالْمِنْشَارِ فَيُوضَعُ عَلَى رَأْسِهِ فَيُشَقُّ بِاثْنَتَيْنِ وَمَا يَصُدُّهُ ذَلِكَ عَنْ دِينِهِ، وَيُمْشَطُ بِأَمْشَاطِ الْحَدِيدِ مَا دُونَ لَحْمِهِ مِنْ عَظْمٍ أَوْ عَصَبٍ وَمَا يَصُدُّهُ ذَلِكَ عَنْ دِينِهِ وَاللَّهِ لَيُتِمَّنَّ هَذَا الْأَمْرَ حَتَّى يَسِيرَ الرَّاكِبُ مِنْ صَنْعَاءَ إِلَى حَضْرَمَوْتَ لَا يَخَافُ إِلَّا اللَّهَ أَوِ الذِّئْبَ عَلَى غَنَمِهِ وَلَكِنَّكُمْ تَسْتَعْجِلُونَ

Від Хаббаба бін аль-Арата передається, що він сказав: “Ми поскаржились Посланцю Аллаха, мир йому та милість Аллаха, у той час як він перебував загорнутим у плащ у тіні Кааби,і сказали йому: “Чи не попросиш ти допомоги для нас, чи не звернешся ти до Аллаха за нас?”. Він відповів: “Був чоловік до вас, для якого викопували землю і клали його у неї, потім клали пилу йому на голову та розпилювали її навпіл, але це не було перепоною між ним та його релігією, розривали залізними гребенями кості та органи під його м’ясом, але це не було перепоною між ним та його релігією. Клянусь Аллахом, ця справа буде неодмінно продовжуватись, так що вершник, тримаючи шлях від Санаа до Хадрамаута не буде боятись нікого, окрім Аллаха або вовка за своє стадо, але ви квапитесь”.

Це війна така ж, яку згадав Аллах Святий у сурі “Сузір’я” про тих, хто зібрався біля рову. У цій війні обов’язково повинен бути переможець та переможений. Переможцем буде той, хто боїться Аллаха і це буде найбільшою силою проти ворога, і допомога тільки від Аллаха і усіляке прохання допомоги у Нього. Цю ціну не зможе стерпіти при її виплаті жодний, окрім щирих з Аллахом. Воістину, важливість цієї битви в тому, що вона для Аллаха і заради Аллаха, а тому вона переможна і ціна її найважча. Тому шахада в даному випадку однозначно заради Аллаха Одного.

Сказав Всевишній:

وَاللَّهُ عَلَى كُلِّ شَيْءٍ شَهِيدٌ

«Аллах же – Свідок усілякої речі!» (85:9)

Після цього приводяться аяти, що розповідають про ті події. Але в кінці Аллах говорить про долю невірних:

إِنَّ الَّذِينَ فَتَنُوا الْمُؤْمِنِينَ وَالْمُؤْمِنَاتِ ثُمَّ لَمْ يَتُوبُوا فَلَهُمْ عَذَابُ جَهَنَّمَ وَلَهُمْ عَذَابُ الْحَرِيقِ

«Тим, які піддали спокусі (або спалили у вогні) віруючих чоловіків і жінок і не покаялися, приготовані муки в Гієнні, муки від обпалюючого Полум’я» (85:10)

Що ж стосується віруючих, то говорить Міцний і Сильний:

إِنَّ الَّذِينَ آمَنُوا وَعَمِلُوا الصَّالِحَاتِ لَهُمْ جَنَّاتٌ تَجْرِي مِنْ تَحْتِهَا الْأَنْهَارُ ذَلِكَ الْفَوْزُ الْكَبِيرُ

«Тим же, які увірували і робили праведні діяння, приготовані Райські сади, в яких течуть ріки. Це – великий успіх!» (85:11)

Але що ж стосується цього світу, то ми бачимо аяти Аллаха в цій же сурі, які говорять нам:

إِنَّ بَطْشَ رَبِّكَ لَشَدِيدٌ * إِنَّهُ هُوَ يُبْدِئُ وَيُعِيدُ * وَهُوَ الْغَفُورُ الْوَدُودُ * ذُو الْعَرْشِ الْمَجِيدُ * فَعَّالٌ لِمَا يُرِيدُ * هَلْ أَتَاكَ حَدِيثُ الْجُنُودِ * فِرْعَوْنَ وَثَمُودَ * بَلِ الَّذِينَ كَفَرُوا فِي تَكْذِيبٍ * وَاللَّهُ مِنْ وَرَائِهِمْ مُحِيطٌ * بَلْ هُوَ قُرْآنٌ مَجِيدٌ * فِي لَوْحٍ مَحْفُوظٍ

Воістину, Хватка твого Господа сувора! Воістину, Він починає і повторює (створює творіння у перший раз і відтворює його або починає карати у цьому світі і відновлює покарання в Останньому житті). Він – Прощаючий, Люблячий (або Любимий), Володар Трону, Славний (або Володар Трону славного). Він вершить те, що побажає. Чи дійшла до тебе розповідь про воїнства, про Фараона і самудян? Але невіруючі вважають це брехнею, Аллах же оточує їх ззаду. Так, це – славний Коран у Береженій скрижалі. (85:12-22)

О мусульмани, яких обрав Аллах Всевишній і домівку яких зробив центром Ісламу! Терпіть, адже ви дійсно на істині! Аллах побажав вшанувати саме вас з усіх мусульман, щоб ви стали в авангарді докорінних змін, які очікують мусульмани з перших днів очікувань. Аллах Святий вирішив вшанувати вас тим, щоб ви заплатили високу ціну, але якщо оплата була тільки для Аллаха Одного на шляху встановлення Його шаріату, то ви в цьому є кращими з пізніх мусульман, наступниками кращих мусульман перших поколінь цієї Умми. І якщо мухаджири і ансари були кращими людьми з числа перших мусульман, то ви кращі з числа останніх, які пішли за першими кращим чином, як сказав Всевишній:

وَالسَّابِقُونَ الْأَوَّلُونَ مِنَ الْمُهَاجِرِينَ وَالْأَنْصَارِ وَالَّذِينَ اتَّبَعُوهُمْ بِإِحْسَانٍ رَضِيَ اللَّهُ عَنْهُمْ وَرَضُوا عَنْهُ وَأَعَدَّ لَهُمْ جَنَّاتٍ تَجْرِي تَحْتَهَا الْأَنْهَارُ خَالِدِينَ فِيهَا أَبَدًا ذَلِكَ الْفَوْزُ الْعَظِيمُ

«Аллах вдоволений першими з мухаджирів і ансарів, які випередили інших, і тими, які пішли чітко за ними. Вони також вдоволені Аллахом. Він приготував для них Райські сади, в яких течуть ріки. Вони перебуватимуть там вічно. Це – великий успіх» (9:100)

Хіба не були вони сподвижниками Посланця Аллаха ﷺ, а ми не є його улюбленцями? Хіба не буде нагорода для одного з нас як нагорода для сорока з них і шахід з нас як сорок шахідів з них? Так будьте ж вдоволені вашою нагородою від Аллаха. Воістину, усі види робіт змін на шляху Посланця Аллаха ﷺ з’єдналися воєдино в Сирії. Воістину, країни мусульман готові приєднатися до першої країни з країн мусульман, у якій буде встановлено Державу Праведний Халіфат, так будьте ж цими «послідовниками», щоб досягти могутності в цьому світі і могутності в наступному житті!
Сказав Всевишній:

وَالسَّابِقُونَ السَّابِقُونَ * أُولَئِكَ الْمُقَرَّبُونَ * فِي جَنَّاتِ النَّعِيمِ * ثُلَّةٌ مِنَ الْأَوَّلِينَ* وَقَلِيلٌ مِنَ الْآخِرِينَ

І будуть ті, що випередили їх усіх в добрі, як випередять їх і в Раю. Це будуть наближені, які перебуватимуть в Садах блаженства. Багато з них – із перших поколінь, і лиш небагато – з останніх. (56:10-14)


Хізб ут-Тахрір, вілаят Сирія
5 Джумада аль-уля 1435 р.х.
06.03.2014 р.

http://www.hizb-ut-tahrir.info/info/index.php/contents/entry_34059

Головне меню