Хізб ут-Тахрір у Сирії виражає скорботу з приводу втрати одного зі своїх хлопців

Сирія
Друкарня

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَٰنِ الرَّحِيمِ

مِنَ الْمُؤْمِنِينَ رِجَالٌ صَدَقُوا مَا عَاهَدُوا اللَّهَ عَلَيْهِ ۖ فَمِنْهُمْ مَنْ قَضَىٰ نَحْبَهُ وَمِنْهُمْ مَنْ يَنْتَظِرُ ۖ وَمَا بَدَّلُوا تَبْدِيلًا

“Серед віруючих є мужі, які вірні завіту, який вони уклали з Аллахом. Серед них є такі, які вже виконали свої зобов’язання (або померли), і такі, які іще очікують, але ніяк не зрадять своєму завіту” (33:23).

Хізб ут-Тахрір у Сирії виражає скорботу Ісламській Уммі з приводу втрати одного зі своїх хлопців, мужнього носія заклику, який провів своє життя у боротьбі за революцію Умми проти ворогів Аллаха, використовуваних Заходом у якості інструменту проти синів цієї релігії, щоб перешкодити виникненню політичного проекту Ісламу — Халіфату.

Нашого брата звали Мустафа Мансур.

Наш брат — шахід, з волі Аллаха, працював заради виконання однієї задачі — утворення великої фортеці Ісламської Умми — Праведного Халіфату. Ми вітаємо тих, хто помер на цьому шляху і заради здійснення подібної мети. Ми просимо Всевишнього Аллаха, щоб усіх нас у цьому світі він відніс до цієї великої та переможної категорії людей, руками яких буде піднята ця релігія. Ми просимо Аллаха, щоб у Судний День Він зробив нас улюбленцями Посланця ﷺ, про яких він говорив нам, що один шахід із них вартий сорока шахідів із числа сподвижників. Винагорода одного із них дорівнює винагороді сорока сахабів!

Нехай Аллах змилується над тобою, дорогий наш брате Мустафа! Нехай Аллах прийме тебе, надавши милість, і помістить у широкі простори Раю, а родині дарує спокій стосовно твоєї винагороди перед Всевишнім Аллахом. Нам же залишається сказати тільки те, що веде до вдоволення Господа:

إِنَّا لِلَّهِ وَإِنَّا إِلَيْهِ رَاجِعُونَ

Воістину, ми належимо Аллаху, і до Нього ми повернемось» (2:156).


Хізб ут-Тахрір у Сирії
25 Джумада аль-уля 1435 р.х.
26.03.2014

Головне меню