Прес-реліз про трагічне питання табору аз-Затарій для сирійських біженців у Йордані

Сирія
Друкарня

Хіба не настав час мусульманам скинути і змінити тиранів усіх чотирьох країн Шаму, і знов повернути Шам ядром ісламського Халіфату?!

Верховна комісія ООН зі справ біженців зробила заяву у неділю 06.04.2014, що зіткнення між йорданською поліцією і біженцями призвели до десятків поранених, до спалення дев’яти наметів, п’яти караванів і що один із сирійських біженців, у якого стріляли в суботу охоронці табору біженців аз-Затарій на півночі Йорданії, помер від поранень. Спалахнули зіткнення в ніч на суботу після того, як поліція провела рутинний обшук йорданського автомобілю, який виїжджав із табору Затарій. Після того як стало зрозуміло, що водій автомобілю «намагався вивезти родину сирійських біженців з табору», сили безпеки заарештували і посадили усіх людей, які знаходилися в салоні автомобілю. Це викликало гнів родичів родини сирійських біженців. Так говориться у заяві комісії. У заяві також говориться, що «сотні або навіть тисячі біженців спрямувалися до поліцейського відділку і закидали камінням сили безпеки». Міліція викликала підмогу і розігнала учасників заворушення, використовуючи сльозогінний газ.

О мусульмани благословенної революції Шаму! Знайте, що злі сили з правителів мусульман тиранів об’єдналися проти нас з усіх сторін так, що не залишилося жодного з цих злочинців, який не вищирив зуби і не скоїв злочини проти мусульманських народів. Немовби ці правителі усі стали Башаром, вони не відрізняються нічим від нього, окрім того, що їх народи усе іще бояться їх та їх репресій. У той час як ми в Шамі, вже більше трьох років назад проголосили і сказали «Смерть, але не приниження». Як Умма, яку Аллах вшанував Ісламом може мовчати у відповідь на усі ці приниження з боку цих паразитів, які не могли б цього робити, якщо б не згода і мовчанка народу, які вони бачать у відповідь!

Хіба не настав час мусульманам усунути і змінити тиранів усіх чотирьох кран Шаму, і знов повернути Шам ядром ісламського Халіфату?! Чи не час працювати на праведному шляху, щоб ввести народ Шаму загалом з цієї великої в’язниці, піти у бік реального змінення і встановити верховенство закону Аллаха побудуванням ісламського Халіфату, який покладе кінець усім тиранам на сході і заході, які б’ють на однією об’єднаною рукою?!

О люди Шаму! Проголосіть його яскравим, ясним, як це зробив ваш благородний Посланець, мир йому і благословення Аллаха, і тоді не будуть будуватися табори ув’язнення на ваших землях, а буде істина, справедливість і гідне життя для всіх.

وَاللَّهُ غَالِبٌ عَلَى أَمْرِهِ وَلَكِنَّ أَكْثَرَ النَّاسِ لا يَعْلَمُونَ
«…Аллах владний вершити Свої справи, однак більшість людей не відає про це». (12:21)


Голова Інформаційного офісу Хізб ут-Тахрір Сирія
Хішам аль-Баба
Джумада ас-сані 1435 р.х.
06/04/2014
№ I-SY-178-08-028

Головне меню