З того часу як Захід знищив Халіфат, почалася різанина мусульман в усіх країнах

Сирія
Друкарня

На пресинг наражається кожна крана, де живуть мусульмани, одна за іншою і по сьогоднішній день. І становище не виправиться, допоки мусульмани не почнуть дотримуватися наказу Аллаха і не проголосять про створення свого Халіфату знову

У цей день, 10 квітня 1948 року, сили ненависті і зла іудейського стада скоїли анти-мусульманську різанину в Дейр Ясіні, яка була описана як «Зла різанина проти людства». У результаті загинуло від 250 до 360 мешканців селища, в тому числі діти, літні люди, жінки і молодь. Ця різанина послугувала важливим фактором переселення палестинців до інших районів Палестини та до сусідніх арабських країн, оскільки вона викликала жах у мирного населення.

Але сьогодні ми знаходимося під правлінням міжнародної системи, яка є покровителем сил зла – країн сходу і заходу на чолі з Америкою. І з ними, не відстаючи, йдуть їх раби – правителі мусульман. Ми почали бачити, чути і жити серед різанини, жахи якої перевищують будь який опис. Це погроми і звірства, які влаштовують тиран Башар, його свита, продажні найманці з Ірану і його партії в Лівані, Ірак і стріли Нурі Малікі, експерти, зброя, вето Росії і змова США, яка вже ані для кого не секрет.

Різанина проти наших братів в Палестини нагадує той жах, що був скоєний злочинними руками іудеїв. Світ зустрів злочини вбивці Башара могильною тишею і безпрецедентною підтримкою цього кровопивці, як приховано, так і явно. Іще до нього його батько, найвидатніший тиран, випередив свого сина у злочинах проти мусульман, чому прикладом різанина у в’язниці Пальміри у червні 1980 року, яка унесла тисячі життів мусульман, або різанина у місті Хама 2 лютого 1982 року, коли за лічені дні було знищено десятки тисяч громадян. І кожний день його правління був сповнений злочинів проти мусульман Сирії і змовами проти них за кордоном. Наче ця родина нечестивців жила тільки для того, щоб вбивати мусульман, наче усі міжнародні організації, їх інститути і ЗМІ створені тільки для того, щоб завдавати удар по Ісламу і мусульманах.

О мусульмани в Сирії, в Шамі!

З того часу, як Захід знищив Халіфат і невтомно веде різанину мусульман у кожній країні, де мешкають мусульмани одна за одною. Їх жорстокість така, що забувався їх попередній злочин, через жорстокість наступного. Їх злочини і змови будуть тривати проти мусульман, допоки мусульмани не підкоряться наказу Аллаха і не почнуть працювати над побудуванням нового Халіфату. Це буде їх кращою відповіддю, якою вдоволений Аллах і Його Посланець ﷺ, після чого мусульмани довіряться своїй релігії, будуть впевнені у собі, у своїй честі, гідності, будуть впевнені за свою безпеку і майно. Лише тоді ми побачимо на власні очі допомогу Аллаха, близьку перемогу і радість віруючих. Ми побачимо перемогу армій Ісламського Халіфату, яка підтверджується словами Аллаха Всевишнього:

قَاتِلُوهُمْ يُعَذِّبْهُمُ اللَّهُ بِأَيْدِيكُمْ وَيُخْزِهِمْ وَيَنْصُرْكُمْ عَلَيْهِمْ وَيَشْفِ صُدُورَ قَوْمٍ مُؤْمِنِينَ * وَيُذْهِبْ غَيْظَ قُلُوبِهِمْ وَيَتُوبُ اللَّهُ عَلَى مَنْ يَشَاءُ وَاللَّهُ عَلِيمٌ حَكِيمٌ * أَمْ حَسِبْتُمْ أَنْ تُتْرَكُوا وَلَمَّا يَعْلَمِ اللَّهُ الَّذِينَ جَاهَدُوا مِنْكُمْ وَلَمْ يَتَّخِذُوا مِنْ دُونِ اللَّهِ وَلَا رَسُولِهِ وَلَا الْمُؤْمِنِينَ وَلِيجَةً وَاللَّهُ خَبِيرٌ بِمَا تَعْمَلُونَ
«Бийтеся з ними. Аллах покарає їх вашими руками, зганьбить їх і обдарує вас перемогою над ними. Він зцілить груди віруючих людей і прибере гнів з їх сердець. Аллах прощає, кого побажає, адже Він – Знаючий, Мудрий. Невже ви гадали, що вас залишать (що ви не будете піддані випробуванню), поки Аллах не розпізнає тих із вас, які билися і не вибирали собі помічників, окрім Аллаха, Його Посланця і віруючих? Воістину, Аллах відає про те, що ви робите» (9:14-16).


Голова Інформаційного офісу Хізб ут-Тахрір у Сирії
Хішам аль-Баба
10 Джумада ас-сані 1435 р.х.
10.04.2014
№ I-SY-179-08-028

Головне меню