Участь Хізб ут-Тахрір Сирії у Всесвітній конференції Хізб ут-Тахрір «Рятувальне коло» в Судані

Сирія
Друкарня

Участь Хізб ут-Тахрір Сирії у Всесвітній конференції Хізб ут-Тахрір «Рятувальне коло» в Судані підкреслила єдність Ісламської Умми, її силу і сміливість проекту Халіфат

На Всесвітній конференції, організованій Хізб ут-Тахрір Судану під назвою «Рятувальне коло: правдивий ісламський погляд відносно правильного рішення проблем Судану в обхід невдач Арабської весни», яка відбулася у залі Дружби в Хартумі о суботі 4 Раджабу 1435х./03.05.2014, де партією було представлено правдивий ісламський погляд в обхід невдач арабської весни в Єгипті, Тунісі, Ємені та інших постреволюційних країнах. Усі ці країни потонули у вихрах західної гри, у той час як революція Шаму вирізнилася величністю та енергією, оскільки ця революція сильніше і більше. Саме об її скелі розбиваються усі мрії Америки і її прихвоснів. І надії Умми пов’язані з нею…вона змусила битися серця, внаслідок чого потягнула до себе свідомі розуми, і саме з нею прийде допомога до усієї цієї Умми, з волі Аллаха!

Перше слово, яким було відкрито конференцію, було надано аміру Хізб ут-Тахрір, шейху Ата ібн Халілю Абу ар-Рашта, хай береже його Аллах. Чудовими словами і сильними зворотами він розповів про силу цієї партії, ясність її проекту і високий тон. Аудиторія прослухала промову охоче і з захопленням, і, клянусь Аллахом, очі наповнювалися сльозами від слів аміра, коли він нагадував присутнім про велич держави Халіфат і славу Судану у затінку його правління. Після цього декотрі присутні прокоментували: «Тепер ми дізналися про міць вашої партії, масштаби і її серйозну організованість». І промови, виголошені після цього з Єгипту, Тунісу, Ємену і Судану, були уособленням сили Хізб ут-Тахрір у прийнятті інтересів Умми, щоб взяти її за руку до благородної безпеки і берегів щирості. Завершальним словом була промова Центрального медіа-офісу Хізб ут-Тахрір під назвою: «Рятувальне коло: погляд на основі великої Ісламської ідеології».

Промову Сирії і революції Шаму, яку було виголошено головою Медіа-офісу Хізб ут-Тахрір Сирії, інженером Хішамом аль-Баба, присутні чекали також із нетерпінням. Це вилилося у їх вигуки і такбіри, якими вони хотіли підкреслити, що вони разом з Ісламською революцією прохають Всевишнього Аллаха вести її (революцію) до встановлення Праведного Халіфату і зробити Шам центром будинку Ісламу! своїй промові представник Сирії сказав: «Хізб ут-Тахрір у своєму правдивому і щирому заклику до відновлення Ісламського образу шляхом встановлення Праведного Халіфату вплинув на революціонерів і їх вимога у поверненні Халіфату значно зросла, особливо через те, що партія чітко знає Шаріатський шлях до побудування Ісламського Халіфату без плутанини і незрозумілостей. Хізб ут-Тахрір упевнений, що Шаріат Аллаха неможливо виконати окрім як Шаріатським шляхом, яким Посланець Аллаха ﷺ виконав його у першій Ісламській державі. Прибічники халіфату вже бачать плоди своїх зусиль, хоч шлях іще не завершений. Вимога до виконання Шаріату Аллаха і встановлення Ісламського Халіфату стала вимогою всього народу і вимогою багатьох батальйонів і загонів… Хізб ут-Тахрір зв’язується з цими силами і працює для набуття їх довір’я і прийняття керівництва над ними, як і вимагає від них допомоги…», Всевишній сказав:

هُوَ الَّذِي أَرْسَلَ رَسُولَهُ بِالْهُدَى وَدِينِ الْحَقِّ لِيُظْهِرَهُ عَلَى الدِّينِ كُلِّهِ وَلَوْ كَرِهَ الْمُشْرِكُونَ

«Він Той, Хто відправив Свого Посланця з вірним керівництвом та істинною релігією, щоб піднести її над усіма іншими релігіями, навіть якщо це ненависне багатобожникам» (9:33).


Голова Інформаційного офісу Хізб ут-Тахрір Сирія
Хішам аль-Баба
07 Раджабу 1435 р.х.
06/05/2014
№ I-SY-183-10-28

Головне меню