Європейський союз проголошує війну сирійському народові

Сирія
Друкарня

У контексті війни проти Ісламу Європейський союз:

Проголошує війну безкровному мусульманському сирійському народові, і об’єднується з сирійським режимом вбивства

Країни ЄС не обмежилися тим, що допомагають тирану Башару і його соратникам у відповідності з політикою США, але вони іще і почали переслідувати мусульманські общини у Франції і Великобританії… навіть Австрія заявила 04.05.2014, що хочуть видати закон, який дозволяє забирати австрійське громадянство у сирійців, які підтримують революцію у Сирії…

Європейські політики забули позиції ісламської Османської держави у відношенні до християн Європи, які жили у безпеці під затінком ісламської держави, і яким халіфи та  султани забезпечували усі їх права. Один із таких прикладів – султан Мухаммед аль-Фатіх, який з повагою поставився до немусульман у Стамбулі після того, як відкрив його, він захищав їх і створив для них їх приватні релігійні суди, призначив священників з їх релігії суддями і платив їм зарплатню. Немусульмани жили під затінком ісламської держави Халіфат у безпеці і спокої, не дивлячись на те, що вони не вірили в Іслам, їх ніхто не примушував приймати Іслам. У той час як Європа хоче того, щоб мусульмани дотримувалися її демократії, яка відокремлює релігію від життя, вона змушує мусульман погодитися з капіталізмом і його брудними розпусними цінностями, такими як одностатеві шлюби чи перелюбство та інші тяжкі злочини в Ісламі.

Це безперечно те, що капіталістична ідеологія зазнає такого провалу у забезпеченні щастя людям і вирішенні їх проблеми, а також у запобіганні міжнародних конфліктів, ця культура принесла людству біди і руйнівні війни, яким не було подоби в історії, вона згубила життя мільйонів невинних людей. Вона встала поряд із тиранічними режимами проти їх народів, повсталих проти пригноблення в Тунісі, Лівії і Ємені. Тепер вона об’єдналася зі злочинцем сторіччя – Башаром, бере участь у запобіганні ввезення зброї до мусульман-повстанців і мовчить про постачання величезної кількості зброї Росією, Китаєм та Іраном злочинцеві Башару. Вона мовчить проти кримінальної відповідальності Ірану, який вбиває мирних жителів у Сирії, у той же час обвинувачує у злочині тих, хто допомагає пригнобленим і приймає закони про переслідування усіх, хто підтримує революцію і відбирає у них громадянство. Істину сказав Всевишній Аллах:

وَمَا نَقَمُوا مِنْهُمْ إِلا أَنْ يُؤْمِنُوا بِاللَّهِ الْعَزِيزِ الْحَمِيدِ

Вони виміщали їм лише за те, що ті увірували в Аллаха Могутнього, Достохвалимого (85:08)

Оскільки це питання пов’язане з боротьбою проти Ісламу, тому не відрізняються позиції європейських опозиційних партій від позиції їх урядів, у їх інтригах і змовах проти Ісламу і мусульман, вони рівні і нічим не відрізняються.

О мусульмани, о сини революції Шаму, які знаходяться у Європейському Союзі: політики Європи у відношенні до вас не залишили жодного сумніву у тому, щоб ви могли думати про них добре. Ось вони підіймають ґвалт про зіткнення в Україні і у Південному Судані, але чомусь підтримують вбивцю Башара у Сирії, де щодня гинуть десятки і сотні мучеників чоловіків, жінок і дітей, а вони спостерігають за цим.

Ми звідси, із Сирії, звертаємося до самозваних представників мусульманських общин у Європі: побійтеся Аллаха і будьте з істиною, проголосіть про вашу незгоду з цими рішеннями, спрямованими на розбрат і розділення мусульман в Європі і добити їх у Сирії. Будьте разом із мусульманськими общинами і відкиньте політику Європи проти народу Сирії у сирійців, які мешкають в Європі. Щоб вони знали, що у мусульман є сила, якщо вони підкоряються Аллаху і вірні Йому, і що мусульмани, які володіють силою і славою, врятують їх від тиранів, як врятував себе і тих, хто пішов за Мусою (Моїсеєм) від фараона і його солдатів. Всевишній Аллах говорить:


وَإِذْ فَرَقْنَا بِكُمُ الْبَحْرَ فَأَنْجَيْنَاكُمْ وَأَغْرَقْنَا آلَ فِرْعَوْنَ وَأَنْتُمْ تَنْظُرُونَ
Ось Ми розверзнули для вас море, врятували вас і потопили рід Фараона, тоді як ви спостерігали за цим. (02:50)

﴾إِنَّ فِي هَذَا لَبَلَاغًا لِقَوْمٍ عَابِدِينَ﴿
Воістину, у цьому послання для тих, хто поклоняється. (21:106)


Голова Інформаційного офісу Хізб ут-Тахрір Сирія
Хішам аль-Баба
09 Раджаб 1435 р.х.
08/05/2014
№ I-SY-151-10-28

Головне меню