Джарба торгує нашою кров’ю для вдоволення Америки, щоб стати агентом, який замінить Башара

Сирія
Друкарня

Голова опозиційної сирійської коаліції Ахмад Джарба сказав для каналу «Аль-Арабія» під час свого візиту в США, що опозиція є третьою дорогою після режиму і екстремістських сил, представлених у конфлікті у Сирії, закликаючи до того, щоб між опозицією і США були побудовані стратегічні відносини для утвердження цього третього варіанту, описуючи коаліційні сили як помірковану силу, яка увірувала в демократію. Джарба розповів також про глибину відносин, які зв’язують його з держсекретарем Джоном Керрі. Джарба заявив, що він склав для Барака Обами список поміркованих військових угрупувань, які підтримують коаліцію і приймають демократичне рішення сирійської проблеми.

О мусульмани в революції з річок чистої крові на благословенній землі!

У той час, коли триває план вбивств і руйнувань всередині Сирії, голова сирійської коаліції поспішає до свого американського хазяїна, прохаючи у нього підтримки, щоб той простягнув йому руку допомоги. Він прохає про допомогу в ката, його очі не бачать мовчання американської адміністрації з приводу різанини, яку вчиняє Башар, з приводу надходження зброї для нього з усіх кінців світу, щоб він продовжував вбивати мусульман. О якщо б він тільки міг відкрити свої очі на те, що робить Америка з мусульманами, більше того, якщо б він побачив своє обличчя істинного змовника, коли прилетів до свого американського хазяїна, несучи – за його власним визнанням – списки, у яких є «радикали» з ісламським проектом і «помірковані» зі світським демократичним проектом. Після цього він наче говорить: «Он ті, хто закликає до Ісламу, щирі люди, які відкинули невірну демократію і захотіли Ісламську державу Халіфат»!

Воістину, революція Шаму, яка розкриває сутності людей, не буде зупинена жодним із тих, хто її зраджує і відтягує її завершення, тим самим проливаючи кров жителів Шаму. На голови таких падуть ця кров і ці жертви, і вони будуть засуджені ними. Ця революція прийме лише тих, хто був щирим, правдивим, працював для виживання Умми, закликаючи її до слідування шляхом, на який вказує Господь, до встановлення законів Господа на землі тим, щоб звести Другий праведний Халіфат за методом пророкування, яким будуть вдоволені мешканці небес і землі.

وَقُلِ اعْمَلُوا فَسَيَرَى اللَّهُ عَمَلَكُمْ وَرَسُولُهُ وَالْمُؤْمِنُونَ وَسَتُرَدُّونَ إِلَى عَالِمِ الْغَيْبِ وَالشَّهَادَةِ فَيُنَبِّئُكُمْ بِمَا كُنْتُمْ تَعْمَلُونَ

«Скажи: «Працюйте і побачать ваші діяння Аллах, Його Посланець і віруючі. Ви постанете перед Тим, Хто відає приховане і явне, і Він повідає вам про те, що ви чинили»» (9:105).


Голова Інформаційного офісу Хізб ут-Тахрір Сирія
Хішам аль-Баба
14 Раджаб 1435 р.х.
13/05/2014 р.
№ I-SY-185-10-28

Головне меню