Друга політична заява Хізб ут-Тахрір для народу Шаму

Сирія
Друкарня

Друга політична заява Хізб ут-Тахрір для народу Шаму є докорінним рішенням на міжнародну змову проти революції у Шамі, кульмінації її жертв і допомоги цій революції

Хізб ут-Тахрір/вілаят Сирія оприлюднив другу політичну заяву для жителів Шаму, віруючих, що стоять на сторожі, під назвою «Разом із нами до усунення тирану Шаму і встановлення правління Ісламу у «Халіфаті за методом пророкування». Метою цього звернення є намір міцно прив’язати цю революцію у Шамі до верві Аллаха, щоб ця революція покінчила з шайтанами, які переслідують її: Америка, Європа, Росія та Китай. Вони намагаються зв’язати її, плетуть проти неї підступи як робили це раніше «і їх замисли виявляться безуспішними».

Вони та їх агенти зайняли позицію разом з тираном Шаму і стали продовжувати його існування своїм майном, зброєю, своїми чоловіками для вбивств синів Умми, стали руйнувати їх волю, піднесеність і гідність. Вони приголомшені тим, що мужі цієї революції міцно тримаються своєї релігії як герої, у яких навіть діти вже чоловіки, жінки їх із піднятими головами, що ісламська Умма стоїть разом із народом Шаму у його революції проти тирану… Для цього вийшла наша політична заява, щоб підтвердити великий обов’язок Халіфату, оскільки немає надії, немає життя і немає майбутнього для Умми окрім як у встановленні Халіфату і підтвердженні його, з волі Аллаха, як би не збільшилися лиха і не посилилися забобони.

У початку заяви говориться: «Ми звертаємося з цією заявою до нашого стійкого народу у Шамі, після трьох довгих років  їх благословенної революції, оскільки можливо ця заява освітить для них шлях до порятунку і допоможе їм досягти своєї мети, не дивлячись на вбивства, страждання, пригноблення, облоги, голод і позбавлення житла…». Після цього у цій політичній заяві розкривається істина того, що відбувається на землях Шаму, у словах: «Воістину, конфлікт у Сирії здебільшого є політичним, конфліктом культур, який відбувається між двома сторонами: перша – це Америка, за якою йдуть у цьому Європа, Росія, агенти і їх послідовники, і друга – це Умма, яка зосередилася у народі Шаму…Перша сторона квапиться зі старанністю запобігти встановленню Халіфату на землі Шаму і хоче створити у ньому світський режим як раніше, який підноситиме хвалу Америці і Заходу…Друга сторона квапиться зі старанністю до встановлення Халіфату на землі Шаму – центрі землі Ісламу з наступним приєднанням до нього інших країн мусульман, у якому буде правити ісламська система, яка підноситиме хвалу Аллахові Сильному і Могутньому».

О мусульмани у благословенній революції Шаму! Воістину, основа в революції це докорінні зміни, які видовбають деспотичний режим і приведуть правильну, хорошу систему, у якій буде правда і гідність. Ця революція стверджувально довела, що вона об’єднується заради Аллаха, її очільником є Посланець Аллаха, хай благословить його Аллах і привітає та відкинула гасла, які суперечать гаслам праведних халіфів, тому дана заява зокрема говорить наступне:« Нашу повагу викликають у цьому місці слова наших людей у Шамі, що вони встали на цю благородну революцію для того, щоб пройти її до кінця, зірвати її плоди і насолодитися її благами…вони спалили свої човни, вичерпали усі свої ресурси і їх ворог встав перед ними, за морем, за їх спинами і немає їм виходу окрім як спрямуватися енергійно до своєї мети... але якщо почати зміни не знаючи до чого прийдеш, то це обов’язково горе і шкодування, на подобу до «тієї жінки, яка розпустила своє прядиво після того, як скріпила нитки». Завершується ця політична заява шаріатським зверненням, яким вдоволений Аллах і  вдоволений Його Посланець, хай благословить його Аллах і привітає, наступною роковою крапкою, щоб ця революція досягла перемоги, якщо побажає Аллах, де говориться що: «будуть вжиті певні ключові кроки, які обов’язково слід здійснити, які приведуть нас, з волі Аллаха, до того що ми хочемо: падіння режиму тиранії і встановлення ісламського правління у Дамаску та Шамі:

1. Відкрите оприлюднення усім, що наш проект це Халіфат за методом пророкування
2. Відкрита заява, що національна рада, опозиційна коаліція, генеральний штаб не представляють революцію ніяким чином
3. Припинення будь-яких зв’язків з боку щирих політиків і військових з усіма західними державами та їх агентами
4. Повне зречення брудних політичних грошей
5. Розцінювати усілякого, хто став проти цього нашого проекту Халіфату як зрадника у відношенні до Аллаха, Його Посланця (хай благословить його Аллах і привітає) і віруючих.
6. Щирі люди повинні відкинути своє управління, пов’язане із закордоном і замінити його новими чистими лідерами.
7. Закликаємо лідерів повстанців і володарів сили надати допомогу Хізб ут-Тахрір і його керівництву. Також закликаємо людей чиє рішення є вагомим, суддів, учених і представників громадськості підтримати Хізб і його керівництво з правдивістю та щирістю… - тому як він несе ясний проект для держави, проект, який відповідає Книзі Аллаха і Сунні Його Пророка, хай благословить його Аллах і привітає, тому що Хізб є найбільш спроможним у справі розкриття змов, які виношуються проти мусульман, а також має досвід у державній політиці – йти за керівництвом зі стійкістю для встановлення цього великого проекту, проекту Ісламської Держави Праведний Халіфат, як це зробили роди Аус та Хазрадж, коли присягнули Посланцеві Аллаха, хай благословить його Аллах і привітає, присягою у тому, що будуть воювати і нададуть допомогу, і вшанував їх Аллах та згуртував їх серця, і встановив Ісламську державу їх руками, після того як вони були роздроблені, воювали між собою одна група проти іншої, після того як вони були зв’язані іудеями домовленостями і уставами, у той час як іудеї, які мешкали серед них, були їх ворогами і ненавиділи їх».

О бійці революції у Шамі! Ви усвідомили і не маєте більше сумніву, що Захід на чолі з Америкою не проґавить жодного брудного способу для того, щоб спотворити наш проект, нашу працю, нашу репутацію; ЗМІ очорняють нас і кожного нашого активіста, так що почали брехати на Хізб ут-Тахрір усіма доступними для них засобами і широкою кампанією приниження, щоб дискредитувати несення заклику щирих людей, які продали свої життя і те, що у них є у цьому житті Аллахові Всевишньому. Захід не знає, що наш проект, який ми несемо,  є божественним проектом, даним Господом небес і землі, Господом Америки, Європи, Господом людей, Який обіцяв нам перемогу, зміцнення на землі, й немає нам сили, окрім як від Нього Святого, Який сказав:

 إِن تَنصُرُ‌وا اللَّـهَ يَنصُرْ‌كُمْ

«Якщо ви допоможете Аллаху, той  Він допоможе вам» (47:7)

Ми цим проектом допоможемо Йому і Він Сильний та Мудрий допоможе нам без усілякого сумніву.

وَاللَّهُ غَالِبٌ عَلَى أَمْرِهِ وَلَكِنَّ أَكْثَرَ النَّاسِ لَا يَعْلَمُونَ

«Аллах владний вершити Свої справи, однак більшість людей не відає про це» (12:21)

Тому ми звертаємося до вас у кінці цієї заяви зі словами «Так ми бачимо кроки дій, без яких неможливо досягти встановлення Держави Халіфату  Шамі. Сказав Аллах Всевишній:

قُلْ هَذِهِ سَبِيلِي أَدْعُو إِلَى اللَّهِ عَلَى بَصِيرَةٍ أَنَا وَمَنِ اتَّبَعَنِي وَسُبْحَانَ اللَّهِ وَمَا أَنَا مِنَ الْمُشْرِكِينَ

«Скажи: «Таким є мій шлях. Я і мої послідовники закликаємо до Аллаха згідно з переконанням. Пречистий Аллах, і я не є одним з багатобожників» (12:108)

Зверніть увагу, що ми в Хізб ут-Тахрір готуємося до цього дуже довгий час і здатні за допомоги Аллаха Всевишнього мобілізувати допомогу і підтримку для Держави Халіфат, підтримку, яка буде надходити з усіх ісламських країн у певному вигляді і формі…мусульмани усього світу пильно спостерігають за тим, що відбувається у Шамі, центрі землі Ісламу, з нетерплячкою очікують цих вирішальних моментів, які змінять усю глобальну історію, готові йти на усі жертви для того, щоб надати велику допомогу».

يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُواْ اسْتَجِيبُواْ لِلّهِ وَلِلرَّسُولِ إِذَا دَعَاكُم لِمَا يُحْيِيكُمْ وَاعْلَمُواْ أَنَّ اللّهَ يَحُولُ بَيْنَ الْمَرْءِ وَقَلْبِهِ وَأَنَّهُ إِلَيْهِ تُحْشَرُونَ

«О ті, які увірували! Відповідайте Аллаху і Посланцю, коли він закликає вас до того, що дарує вам життя. Знайте, що Аллах –між людиною і її серцем (може завадити людині домогтися того, що вона бажає), і що ви будете зібрані до Нього.» (8:24)

Голова Інформаційного офісу Хізб ут-Тахрір Сирія
Хішам аль-Баба
25 Раджаб 1435 р.х.
24/05/2014
№ I-SY-189-10-28

Головне меню