Заявлені президентські вибори у Сирії є кроком хитрого американського плану

Сирія
Друкарня

С іменем Аллаха Милостивого Милосердного!

Заявлені президентські вибори у Сирії є кроком хитрого американського плану, якому необхідно протистояти Ісламським законодавчим (рішучим) кроком

 На тлі трагічної злісної війни, яку веде м’ясник-Башар проти мусульман Сирії (а вони складають більшість жителів країни), і який розділив їх на дві частини: біженці та переселенці, які знаходяться поза його контролем; та інші – залякані, які більше схожі на полонених у підконтрольних йому областях… На тлі примусової загрожуючої атмосфери безпеки, яка цілком відображає природу диктатури і її хибні звички…злочинний режим Сирії 03.06.2014 провів президентські вибори у підконтрольних йому областях. Це, не дивлячись на те, що про них було сказано, що це «перші альтернативні вибори у Сирії через ось вже півсторіччя». Однак, кандидатами на них не пішли за виключенням двох, лояльних до цих виборів. І найменше, що можна сказати про кожного з них, що кожний з них «позичений козел». А проголошені результати у 88,7% були готові раніше і не мають нічого спільного зі справжніми результатами.

Ці вибори відбулися на тлі шуму та проблем викликаних тим, що Башар продовжує залишатися законним президентом, і що він залишається сильним та підтримуваним, і що трагічна ситуація з його присутністю триватиме на протязі багатьох років…У світлі міжнародної заборони (американської) про запобігання постачанням якісної зброї для опозиції під приводом небезпеки потрапляння її до рук ісламістів, які прагнуть встановити Халіфат. Вони намагаються здійснити це примушенням людей схилитися перед американським рішенням, основаним на:

Перше: пріоритеті утворення внутрішньої боротьби за регіональної підтримки та планування США, спрямованого проти ісламістів, які прагнуть до встановлення держави Халіфат;

Друге: підвищенні статусу Коаліції Джарба перед народом безліччю обіцянок для нього, надаючи йому якісну зброю для встановлення балансу з армією тирана. Це було явно і без утруднення підтверджене міністром оборони Асадом Мустафа у коаліційному уряді місяць тому: «Деякі арабські столиці, і зокрема Перської затоки, взяли на себе ініціативу зв’язатися з американською адміністрацією і багато говорили з нею про важливість підтримки Вільної армії (Джейш аль-хур) якісним озброєнням…». Усе це щоб зобразити коаліцію як рятівника від армії тирана, як переддвер’я для прийняття народом Сирії коаліції у якості альтернативи Башарові.

Третє: звільненні Америкою Башара від влади і передачі її тому, на кому відбудеться домовленість, за умови, що правління буде світським, демократичним, плюралістичним.
Таким чином, американський план спрямований на утворення чвар всередині країни, що послаблює фронт мусульман всередині Сирії іще більше на користь Америки. Також її рішення розглядає співпрацю зі злочинцем Башаром як з існуючим партнером, насильно виключаючи Ісламське рішення, втілюване у встановленні Ісламської держави Халіфат, і введенні невірного світського правління, а також передачі влади новим американським агентам, які посядуть місце її старого агента Башара. Примітно, що усе це, що ми згадали, буде організоване під наглядом Америки крок за кроком, щоб нічого не вислизнуло з її рук.

О мусульмани-прикордонники (мурабітун) у Сирії благословенного Шаму!

Америка йде конкретним планом, встановленим американськими політичними чортами, вона поетапно наполягає на його реалізації крок за кроком, приховуючи небезпеку того, що вона вимагає. Також і регіональні країни та країни Перської затоки зокрема бояться Халіфату і тих, хто старається задля його встановлення. Тому вони паралельно з американськими рухами влаштовують свою лінію боротьби з Ісламськими угрупуваннями… Відповідно, мусульманам у Сирії, в особливості щирим озброєним загонам необхідно проявляти повну обачність до того, що вимагають від них ці країни затоки, і  протистояти цим хитрим крокам американського плану чітким Ісламським проектом, до якого спрямовує нас книга Аллаха і Сунна Його Посланця ﷺ:

По-перше: відштовхуватися у своїх діях від чистої релігійної основи, прагнучи до вдоволення лише одного Аллаха, навіть якщо це викличе гнів усіх людей.

По-друге: об’єднати свої зусилля у допомогу правдивим старанним братам на шляху встановлення Ісламської держави – держави Праведного Халіфату, як об’єдналися Ансари для допомоги Посланцеві Аллаха ﷺ у встановленні першої Ісламської держави в Осяйній Медині.

По-третє: протистояти злочинам режиму шляхом об’єднання своїх рядів для справи Аллаха без чвар всередині себе:

وَأَطِيعُوا اللَّهَ وَرَسُولَهُ وَلا تَنَازَعُوا فَتَفْشَلُوا وَتَذْهَبَ رِيحُكُمْ وَاصْبِرُوا إِنَّ اللَّهَ مَعَ الصَّابِرِينَ

«Підкоряйтеся Аллаху та Його Посланцеві і не сперечайтеся, а не то ви падете духом і позбавитеся сил. Будьте терплячими, адже Аллах із терплячими» (8:46).

І стерегтися боротьби між собою, як того планує Обама, і завжди прагнути до розробки способів, щоб вселяти страх у серця ворогів Ісламу і мусульман.

По-четверте: вважати будь яке простягання руки за межі Сирії і прохання про допомогу там - самогубством, та іще і яким самогубством! Адже це подібно до прохання про допомогу у проклятого Сатани! Необхідно бути впевненим, що перемога не прийде, окрім як із твердою хваткою за верв Великого і Мудрого Аллаха, оскільки перемога не приходить окрім як від одного Аллаха, як і не приходить окрім як до небагатьох нечисленних, котрі міцно тримаються за Його накази.

І п’яте: щоб їх дії йшли у відповідності з Ісламським політичним проектом, щоби привести Іслам до правління і влади, а не до досягнення ісламістами престолів правління, залишивши Іслам позаду себе!

О мусульмани-прикордонники (мурабітун) у Сирії благословенного Шаму!

Знайте що усе, що ми згадали, хвала Аллаху, можна здійснити у Сирії! І це саме те, що дійсно хвилює Захід і змушує його та його маріонеткові режими у мусульманських країнах мобілізуватися, і не приймає нічого, окрім як негайного удару по ісламському проекту, який непокоїть його у Сирії. Америка бачить, що найголовнішим інструментом, який вона може використати щоби вдарити по цьому проекту – це використання самих мусульман для здійснення її плану за рахунок Ісламського проекту. Знайте що істина, з волі Аллаха, неминуче залишиться переможцем, і що мусульмани перед двома таборами, як про це сказав Посланець Аллаха: «Табір віри (іману), у якому немає лицемірства, і табір лицемірства, у якому немає віри». Хай же знають це мусульмани, і хай будуть упевнені, що немає їм порятунку ані в цьому, ані в наступному життях, окрім як повним дотриманням книги Аллаха і Сунни Посланця Аллаха ﷺ без найменшого відхилення від них. Вивів Хакім у «Мустадрак» від Ібн Аббаса (р.а.), що Посланець Аллаха ﷺ вернувся з проповіддю до людей у прощальному паломництві, і сказав: «…О люди! Я залишив вам (або серед вас) те, за що якщо ви станете міцно триматися, то ніколи не зіб’єтеся. Це Книга Аллаха і Сунна Його Пророка ﷺ».


Хізб ут-Тахрір
07 Шабану 1435 х.
Вілаят Сирія 05/06/2014

Головне меню