Турне Інформаційного офісу по передмістю Ідлібу

Сирія
Друкарня

Турне Інформаційного офісу по передмістю Ідлібу і проведенні ним заходи виявили згуртованість Умми навколо проекту Халіфату, не дивлячись на її побоювання перед ворогами

Інформаційний офіс Хізб ут-Тахрір у Сирії здійснив турне у глибини провінції Ідліб, яка простирається через велику кількість сіл, селищ та міст. Голова Інформаційного офісу, а також його члени провели чимало семінарів, зачитували лекції і виголошували промови та проповіді, які привернули увагу людей до проекту хізб ут-Тахрір, втілюваного у Халіфаті. Дана робота викликала дискусії та дебати з приводу «Другого політичного звернення», оприлюдненого Хізб ут-Тахрір у Сирії. Розмова з людьми і серед них проходила на вулицях та площах. Загалом люди погодилися з відмовою від Коаліції, її допомоги, символів та планів, і відкиненні кожного, хто простягає руки (має контакти) до Заходу і ворогів революції. Також люди згодні були з тим, що немає виходу і порятунку для Умми, окрім як з Ісламом як системою правління, втілюваною зі встановленням Халіфату у Сирії у якості ядра, який охопить увесь мусульманський світ, з волі Аллаха.

Також Інформаційний офіс Хізб ут-Тахрір у Сирії прийняв гостя – нашого брата Ісмаїла аль-Вахвах – інформаційного представника Хізб ут-Тахрір в Австралії у цьому турне, що надало більшого впливу і насиченості інформаційній діяльності у передмісті Ідліб. Шейх Ісмаїл та інженер Хішам аль-Баба провели низку семінарів у кількох містах, серед яких Джорджаназ (Jarjanaz) - під заголовком «Міжнародні змови проти благословенної революції Шаму»; Тельмініс (Talmenes) - під заголовком: «Разом заради усунення тирана Шаму і встановлення правління Ісламу!»; Дейр Шаркій (Aldier Alsharki) – під заголовком: «Революція Шаму між прагненнями Умми та планами Заходу». Кожна з них охарактеризувалася згуртуванням людей навколо братів з Хізб ут-Тахрір та їх конструктивного діалогу з ними в атмосфері любові та вдячності, і навіть більше того, старійшини селищ прийняли їх у своїх оселях, вшанували і підтвердили свою любов до Халіфату і до кампанії по його проекту. Пан Мухаммад Муса і пан Мунір Насир – члени Інформаційного офісу Хізб ут-Тахрір – виголосили кілька промов у різноманітних мечетях цих міст, які справили гарний вплив для заклику і Хізбу.

У містечку Бара (Al-Bara), передмістя м.Эріха, пан Ісмаїл аль-Вахвах та пан Мухаммад Муса взяли участь у семінарі під назвою: «Боротьба за Сирію», - який був відмітним, привернув увагу висококласним виступом і конструктивним діалогом. А у Кафр Набль (Kafr Nabl), де революційний рух набирає силу, пан Ісмаїл аль-Вахвах і Хішам аль-Баба виголосили промову на семінарі у мечеті «Аль-Акаба» під назвою «Революція Шаму і рятівне коло», на якому було роз’яснено політичне звернення Хізб ут-Тахрір і був заклик до об’єднання повстанців під політичним керівництвом. Заходи завершилися розширеним семінаром під назвою «Революція Шаму і зіткнення бажань» у стійкому місті Маррет-ен-Нууман, де взяли участь пан Ісмаїл аль-Вахвах, інженер Хішам аль-Баба. І для кожного, хто любить повстанців, цей семінар ознаменувався гарним результатом: як висловлювання ідей та дискусії навколо нього. Був популярним консенсус у відношенні неминучості перемоги революції Шаму і встановлення Халіфату на його землях, скільки б не вимагалося на те жертв і скільки б не було змов проти нього. Заключною молитвою кожного і покликом до Аллаха було прохання про надання перемоги Ісламській Уммі за допомогою благословенної революції Шаму.


Голова Інформаційного офісу Хізб ут-Тахрір Сирія
Хішам аль-Баба
13 Шабану 1435 р.х.
11/06/2014
№ I-SY-191-10-028

Головне меню