Хаді аль-Бахра офіційно отримав місце агента свого попередника Ахмада аль-Джарби

Сирія
Друкарня

Національна коаліція сирійських опозиційних та революційних сил проголосила у середу, 07.09.2014 року, що на виборах, які відбулися всередині цієї коаліції, аль-Бахра був обраний новим лідером цієї коаліції, змінивши Ахмеда Джарбу.

Призначення Хаді Бахра головою коаліції є оновленням ролі, яку провалив його попередник Ахмед Джарба і не справився з роллю агента, стверджуючи що Сирія – демократична громадянська держава, оскільки провалив боротьбу з ісламською орієнтацією Сирійської революції, також це призначення – удар по ісламських рухах під приводом боротьби з тероризмом.

Благословенна революція Шаму довела, що вона протистояла тим, хто будує підступи навколо неї, де Національна коаліція, продукт Америки зазнали провалу і змогли загнуздати революцію, їх нездатність проявилася на двох фронтах, на політичному та на військовому. Оскільки коаліція вже більше двох років з початку благословенної революції Шаму, не змогла переконати навіть простолюдинів, що вона є представником революції, або що вона здатна дати конструктивні рішення. Усі знають, що роллю коаліції є просування американського проекту, і що вона є альтернативою злочинцеві Башару в агентстві. Усі знають, що ця коаліція представляє лише її пані, Америку, яка створила цю коаліцію, і квапиться вітати Хаді Бахра на посаді голови коаліції, на додаток до всього цього, розділення і розкол на групи у результаті боротьби за удавані посади, які призначені для забезпечення лояльності. Це те, що відбувається на політичному рівні. Положення ж на військовому рівні таке, що коаліція зазнала краху нездатністю об’єднати моджахедів під своє командування, не дивлячись на усі витрачені гроші для придбання лояльності моджахедів і не дивлячись на увесь тиск, здійснюваний на них, таких як запобігання доставки якісної зброї. І стало ясно для усіх моджахедів, що битися на боці коаліції – це зрада Аллаха, Його Посланця ﷺ та крові шахідів, крові, яка була віддана лише для того, щоб слово Аллаха було вищим і слово невірних було нижчим, шляхом створення праведного Халіфату, про який повідомив Посланець Аллаха, мир йому і благословення Аллаха, у хадісі переданому Ахмадом у його Муснаді: «і потім буде Халіфат на основі методі пророкування…». Який поверне нам славу та гідність, і їм напишемо ми історію іще раз.

О мусульмани в благословенній землі Шаму!

На ваших очах розбиваються усі змови і ваша революція виявляє кожного агента та спільника ворога. І цій благословенній революції залишилося тільки вручити лідерство тому, хто приведе її у безпечне місце, врятувати і зберегти від хитрувань змовників. Хоча Хізб ут-Тахрір повний рішучості продовжувати працювати вдень і вночі, поки не встановиться праведний Халіфат на основі методу пророкування, так вставайте ж разом з ним і працюйте для встановлення цього великого фарду, з яким мусульмани набудуть славу і виконають релігію Всевишнього Аллаха.

وَيَوْمَئِذٍ يَفْرَحُ الْمُؤْمِنُونَ * بِنَصْرِ اللَّهِ يَنْصُرُ مَنْ يَشَاءُ وَهُوَ الْعَزِيزُ الرَّحِيمُ

…Того дня віруючі зрадіють допомозі Аллаха. Він допомагає, кому побажає. Він Могутній, Милосердний». (30:4-5)


Голова Інформаційного офісу Хізб ут-Тахрір Сирія
Хішам аль-Баба
13 Рамадан 1435 р.х.
11/07/2014
№ I-SY-201-14-28

Головне меню