Призначення італійця Стеффана де Містура спецпредставником ООН по Сирії

Сирія
Друкарня

Призначення італійця Стеффана де Містура спецпредставником ООН по Сирії – це продовження того підступу проти революції Шаму і тієї змови зі злочинним режимом Асада, які вів Брахімі

У четвер 10.07.2014 генеральний секретар ООН Пан Гі Мун заявив про призначення Стеффана де Містура, екс-заступника міністра закордонних справ Італії новим спецпредставником ООН по Сирії. На цьому посту він змінив Лахдара Брахімі, колишнього представника ООН арабського походження. Пан Гі Мун підкреслив, що «провів широкі консультації», у тому числі і з сирійською владою перед призначенням де Містура на цю посаду. Він закликав Дамаск та країн-учасників Ради Безпеки ООН допомогти йому добитися успіху у справі, покласти кінець насиллю та порушенню прав людини, а також сприяти йому у політичному урегулюванні цієї «кризи». Він сказав, що екс-заступник міністра закордонних справ Єгипту Ремзі Азідін, який нині очолює представництво Ліги Арабських держав у Вені, допоможе де Містурі справитися з його місією.

Росія не приховала свою задоволеність призначенням де Містурою і побажала йому успіхів у його місії. Американська влада в обличчі держсекретаря Джона Керрі також привітала його готовність продовжити місію з припинення насилля у Сирії і прокласти тропу до політичного переходу, який у відповідності з Женевським Коммюніке, приведе до створення інклюзивного уряду». Керрі звернув увагу де Містури на «відмінну працю» його попередника Лахдара Брахімі, кажучи: «Ми припускаємо переговори. На наш погляд, це стане найкращим способом урегулювати усі сторони кризи і припинити конфлікти на постійній основі». Усе це співпало з «вибором» Хаді аль-Бахра, колишнього очільника переговірної делегації в Женеві, новим головою Національної коаліції замість Ахмада аль-Джарба. Раніше аль-Бахра неодноразово підтверджував у своїх зверненнях до наддержав необхідність того, щоб світ побачив, як опозиція візьме на себе ініціативу боротьби з екстремізмом та радикалізмом у Сирії!».

Як кажуть: «текст можна зрозуміти за його заголовком». Дане призначення є американським призначенням. Його зі схваленням зустріли проамериканський маріонетковий злочинний режим Сирії і російська влада. Слова Керрі тільки підтверджують те, що ми писали раніше, а саме, що Америка вважає Женевське комюніке основою американського проекту урегулювання сирійської проблеми, що сьогодні вона готує ґрунт і сприятливі умови для розпалювання міжусобного конфлікту, а потім використати це в реалізації свого рішення під приводом боротьби з тероризмом. Якщо звернути увагу на ці призначення, враховуючи політичну кон’юктуру та зміни в регіоні, можна помітити, що це ніщо інше, як зміна персон і брудний обмін ролей у межах американських контурів та наказів згідно з її баченням рішення. І вдень, і вночі Америка будує підступи проти революції Шаму, щоб довершити почату Брахімі змову і ширше відкрити шлях для таємних та відкритих переговорів між зовнішньою опозицією та злочинним режимом Асада. Де перші та другі однакові у своїй злочинності. Адже для них кров мусульман і жертви палих героїв (шахідів) всього лише предмет торгу.

Варто зазначити, що де Містурі передувало виконувати подібну роль і він має великий  досвід у розробці підступів проти Ісламу і мусульман. У 2007 році він займав посаду спецпредставника генсека ООН в Іраку, у 2010 році – в Афганістані. Немовби однією з умов покладення цієї місії на нього є те, щоб він служив інтересам Америки та Заходу, навіть за рахунок пролиття чистої крові мусульман і вбивства невинних мусульман. І в цій змові їм потурають і беруть участь інші держави світу шляхом участі в ООН та Раді Безпеки.
О стійкі мусульмани на героїчній землі Шаму! Перемога вже близько з дозволу Аллаха!

Рішення сьогоднішнього положення вашої революції залежить від вас, а не від ворогів, однаково чи є вони уродженцем, представником, інструментом або агентом. Ви ж не забули підступи попередніх представників та спецпредставників: ад-Дабі, Аннан Мод, Брахімі та інші. Відкиньте геть і нового спецпредставника, який нічого вам не несе, окрім отрути, щоб провалити вашу революцію. Продовжте свою революцію, яку почали заради Аллаха, щоб усунути режим з усіма його персонами та службами. Не приймайте жодних пропозицій окрім ісламського правління у затінку Халіфату за методом пророкування. Аллах з вами і не дозволить вашим старанням піти марно.

Хізб ут-Тахрір був, є і продовжить бути надійним та щирим наставником цієї благородної умми. Ми в Хізб ут-Тахрір прокреслюємо шлях до визволення і пояснюємо, які дії необхідно вживати, щоб вона зраділа плодам своїх пожертв та старань її синів. Аллах переможно вершить свої справи, однак більшість людей не відають про це.

Всевишній Аллах говорить:

وَقَدْ مَكَرُوا مَكْرَهُمْ وَعِندَ اللَّهِ مَكْرُهُمْ وَإِن كَانَ مَكْرُهُمْ لِتَزُولَ مِنْهُ الْجِبَالُ

«Вони будували свої підступи, але їх підступи в Аллаха. Навіть якщо їх підступи є такими, що можуть зсунути гори» (14:46).

وَإِذْ يَمْكُرُ بِكَ الَّذِينَ كَفَرُواْ لِيُثْبِتُوكَ أَوْ يَقْتُلُوكَ أَوْ يُخْرِجُوكَ وَيَمْكُرُونَ وَيَمْكُرُ اللّهُ وَاللّهُ خَيْرُ الْمَاكِرِينَ

«Оскільки хитрують проти себе ті, які не вірують, щоб затримати тебе або вбити, або вигнати. Вони хитрують і хитрує Аллах. Але ж Аллах – кращий з хитрунів!» (8:30)


Хізб ут-Тахрір вілаят Сирія
Рамадан 1435
12/07/2004

Головне меню