Звернення Хізб ут-Тахрір до володарів знань та володарів сили

Сирія
Друкарня

Звернення Хізб ут-Тахрір
О володарі знань, о володарі сили, о наш народ у Шамі:
Підтримайте проект Халіфату і хай не зупинить вас засудження засуджувачів

Ані для кого не секрет те, що відбувається з мусульманами на Сході і на Заході, зі вбивств, насилля, знищення, привласнення і розграбування багатств Умми, з в’язниць, депортації та переселень, особливо те, що відбувається сьогодні у центрі країн Шаму у Сирії. Причиною цих трагедій та злочинів є системи безбожних, розроблені невірними колонізаторами. Невірні встановили над цими системами їх нікчемних, відданих їм правителів, які охороняють ці системи та піддають мусульман жорстокому поводженню. Вони грабують ресурси Умми, протистоять поверненню Ісламу до влади і борються з цим, борються зі щирими вченими, присвяченими та проповідниками, які взяли на себе завдання повернення правління за Ісламом. Ми бачимо сьогодні маси мусульман у Шамі, які піднялися для зміни, вимагають повернення Халіфату і правління за шаріатом Всевишнього Аллаха в усіх сферах життя, що сильно налякало ворогів Аллаха, у результаті чого вороги Аллаха об’єдналися та накинулися на революцію Шаму, вбивством, руйнуванням, вигнанням та позбавленням житла. Всевишній Аллах повідомив на у Своїй книзі:

وَلا يَزَالُونَ يُقَاتِلُونَكُمْ حَتَّى يَرُدُّوكُمْ عَنْ دِينِكُمْ إِنِ اسْتَطَاعُوا

«…Вони не припинять битися з вами, поки не відвернуть вас від вашої релігії, якщо тільки зможуть…». (02:217)

Коли вороги Аллаха зазнали провалу перед стійкістю та рішучістю народу Шаму, вони стали намагатися купити їх політичними грошима, розпалювати ворожнечу і нацьковувати одних проти одних моджахедів. Також вони висувають нових лідерів, створених їх руками, щоб заволодіти революцією Шаму, а потім змінити її курс, як це сталося в Єгипті, Тунісі, Лівії та Ємені. Тому ми, ваші брати з Хізб ут-Тахрір, коли відчуваємо безпосередню загрозу для революції Шаму, звертаємося до володарів знань і сили, до моджахедів і до всього нашого народу в Шамі:

Шановні брати, володарі знань!

Всевишній Аллах каже:

إِنَّمَا يَخْشَى اللَّهَ مِنْ عِبَادِهِ الْعُلَمَاءُ 

Воістину, бояться Аллаха серед Його рабів лише володарі знання. (35:28)

قُلْ هَلْ يَسْتَوِي الَّذِينَ يَعْلَمُونَ وَالَّذِينَ لا يَعْلَمُونَ إِنَّمَا يَتَذَكَّرُ أُولُو الأَلْبَابِ

Скажи: «Невже рівні ті, які знають і ті, які не знають?» Воістину, поминають повчання лише володарі розуму. (39:09)

Також Пророк, хай благословить його Аллах і привітає, сказав: «воістину, володарі знання є спадкоємцями пророків». Хадіс передали Абу Давуд та Тірмізій.

Брати, воістину, Аллах відособив вас тим, чого не мають багато людей, а саме знанням. І воістину, Аллах спитає вас за ці знання у День Воскресіння, і воістину, це великий аманат довірений вам, особливо у ці часи, коли наша Умма відчуває ці труднощі і потребує тих, хто спрямує її на правильний шлях. На шлях, яким Умма досягне вдоволення Аллаха встановленням Його закону і влади на землі і допоможуть нашим братам у Шамі досягти того, чого вони прагнуть, а саме до відновлення праведного Халіфату і до здійснення цим самим обіцянки Всевишнього Аллаха:

وَعَدَ اللَّهُ الَّذِينَ آمَنُوا مِنْكُمْ وَعَمِلُوا الصَّالِحَاتِ لَيَسْتَخْلِفَنَّهُمْ فِي الْأَرْضِ كَمَا اسْتَخْلَفَ الَّذِينَ مِنْ قَبْلِهِمْ وَلَيُمَكِّنَنَّ لَهُمْ دِينَهُمُ الَّذِي ارْتَضَى لَهُمْ وَلَيُبَدِّلَنَّهُمْ مِنْ بَعْدِ خَوْفِهِمْ أَمْناً يَعْبُدُونَنِي لا يُشْرِكُونَ بِي شَيْئاً وَمَنْ كَفَرَ بَعْدَ ذَلِكَ فَأُولَئِكَ هُمُ الْفَاسِقُونَ

Аллах обіцяв тим із вас, які увірували і робили праведні діяння, що Він неодмінно зробить їх намісниками на землі, подібно до того, як Він зробив намісниками тих, хто був до них. Він неодмінно обдарує їх можливістю сповідувати їх релігію, яку Він схвалив для них і змінить їх страх на безпеку. Вони поклоняються Мені і не долучають співтоваришів до Мене. Ті ж, які після цього відмовляться увірувати, є нечестивцями. (24:55)

А також до здійснення обіцянки Посланця Аллаха, хай благословить його Аллах і привітає: «Пророкування триватиме стільки, скільки побажає Аллах. Потім,коли побажає Аллах, воно припиниться. Потім настане період Халіфату, основаного на методі пророкування. Він також триватиме стільки, скільки побажає Аллах. Потім, коли побажає Аллах, він припиниться. Потім настане період несправедливих правителів, який також триватиме стільки, скільки побажає Аллах. Потім, коли побажає Аллах, він припиниться. Потім настане період правління зла і насилля, який триватиме стільки, скільки побажає Аллах. Потім, коли побажає Аллах, він припиниться. Потім знову настане період Халіфату, основаного на методі пророкування». Передає Ахмад.

Шановні брати, ми закликаємо вас зайняти свої істинні позиції, зразкові, для наслідування, щирі, стійкі та праведні позиції, не боячись на шляху Аллаха жодних засуджувань, ви повинні приймати життєво важливі питання для Умми, працювати для відновлення Халіфату і спрямувати Умму до цього. Ви повинні бути для Умми реальним істинним прикладом, показавши свою стійкість на істині, і жертвувати за усе дороге та цінне. Необхідно працювати вдень і вночі, щоб об’єднати моджахедів навколо стягу Посланця Аллаха, мир йому і благословення Аллаха, і навколо чіткого, ясного, докладного та кристалізованого проекту, проекту праведного Халіфату, який вже давно підготований вашими братами в Хізб ут-Тахрір.

Що ж стосується наших братів володарів сили, віруючих, захисників на землі Шаму,
то Всемогутній Аллах говорить:

يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا إِنْ تَنْصُرُوا اللَّهَ يَنْصُرْكُمْ وَيُثَبِّتْ أَقْدَامَكُمْ

О ті, які увірували! Якщо ви допоможете Аллаху, то й Він допоможе вам і зміцнить ваші стопи. (47:07)

Допомога Аллаху можлива за допомогою Його шаріату, працею для встановлення праведного Халіфату і прихильністю до законів шаріату. А брудні політичні гроші були і залишаються слугувати для того, щоб утворити баланс між опозицією та режимом, поки Америка не знайде підходящу альтернативу Башарові. Допомога Америки не для мусульман, і зовсім не через те, що вона любить народ Шаму і його революцію, і положення нашого фронту само каже про це, наявність зради, зупинки, капітуляції та поступки не дивлячись на наявність зброї та щирих мужів.

Тому ми закликаємо вас відмовитися від цих брудних політичних грошей, які беруть участь у руйнуванні, у вбивстві та позбавленні житла нашої Умми. Не будьте інструментом в руках невірного Заходу, в руках його місцевих агентів та рабів, щоб вони не змогли пожинати плоди вашого джихаду і не замінили одного агента іншим. Ви одні хто має можливість і силу змінити реальність, так використайте ж те, що ви маєте для здійснення проекту, яким будуть вдоволені Аллах і Його Посланець, хай благословить його Аллах і привітає, який принесе щастя для вас і вашого народу в обох світах, проект праведного Халіфату, підготованого Хізб ут-Тахрір. І тоді ви набудете велику славу й честь у цьому світі та у наступному, і яка ж велика ця слава наступного життя.

Наш терплячий та віруючий народ у Шамі!

Пророк, хай благословить його Аллах і привітає,  сказав: «Краща земля Аллаха — це Шам, у ньому кращі Його творіння та раби». Також він ﷺ, сказав: «Якщо зіпсується народ Шаму, то немає в вас блага». Всевишній Аллах відособив вас, о жителі Шаму, тим, що поселив вас на цій благословенній землі і відособив благом у цій Уммі. І ваша наполегливість та терплячка у відношенні цих міжнародних змов проти вас, а також ваша наполегливість до встановлення Халіфату поставила західні країни на чолі з Америкою у безвихідне положення, у результаті чого вони не можуть викрасти вашу революцію. Усі ці касетні бомби, вбивства, варварські та жорстокі погроми лише для того, щоб  ви не поклонялися Аллаху і догоджали режимові альтернативному Башарові, подібно до змодельованих Заходом режимів у Єгипті, Тунісі і… будьте терплячими, знайте, що ви не одні, з вами Аллах і Його вам достатньо, також з вами уся ісламська Умма, усі разом з вами, від заходу до сходу вимагають Халіфат. Ви підняли стяг Посланця Аллаха, хай благословить його Аллах і привітає, підняли його високо, так не погоджуйтеся ж ані на яку заміну і зупиніть кожного, хто хоче продати вашу революцію й жертви задешево. Відкиньте і відсічіть усіх, хто продає вашу долю і маніпулює нею, ви здатні на це, ви можете це. Всевишній Аллах каже:

وَلا تَهِنُوا وَلا تَحْزَنُوا وَأَنْتُمُ الأَعْلَوْنَ إِنْ كُنْتُمْ مُؤْمِنِينَ

Не слабшайте і не сумуйте, у той час як ви будете на висоті, якщо ви дійсно є віруючими. (03:139)

І ми закликаємо усіх прийняти політичний регламент, під заголовком «Регламент політичної партії Хізб ут-Тахрір, звернений до нашого народу в Шамі: уперед до усунення тиранічного режиму та встановлення праведного Халіфату».

Ми просимо у Всевишнього Аллаха, Вседержителя, Всемогутнього слави Ісламу та мусульман.


03 Рамадан 1435
01/07/2014
Хізб ут-Тахрір Вілаят Сирія

Головне меню