Вибух начиненої вибухівкою автівки в «Народному ринку» в Атама (Atima)

Сирія
Друкарня

28 Рамадану 1435 р.х. вибухнув начинений вибухівкою автомобіль у «Народному ринку» у містечку Атама (Atima) північної частини провінції Ідліб поблизу сирійсько-турецького кордону, у результаті чого загинули щонайменш десятеро і близько двадцяти осіб отримали поранення, деяких із них вдалося доставити до польового шпиталю, а інші з більш важкими пораненнями були доставлені до турецьких лікарень неподалік від кордону. Вибух, організатори якого не відомі, також завдав багато збитку будівлям і магазинам. Також вибухнув начинений вибухівкою автомобіль у місті Аазаз на крайній півночі Алеппо поблизу кордону з турецьким містом Келлс. Вибух привів до загибелі п’яти осіб і ще кілька осіб отримали поранення різного степеню важкості. Третій вибух пролунав у сільській місцевості на захід від Алеппо неподалік від 46 полку, що привело до падіння низки шахідів.

О мусульмани країн Шаму – центру дому Ісламу!

Серії вибухів усе іще продовжують переслідувати мусульман у країнах Шаму, де б вони не знаходилися і куди б не прямували, як очевидне послання, адресоване кожному, хто намагається втекти від «діжок смерті», нагадуючи, щоб вбивство наздожене його у будь-якому місці. Подібні вибухи це ніщо інше, як черговий засіб тиску, який практикується ворогами Аллаха проти мусульман у країнах Шаму. Щоб зломити їх волю у прагненні до зміни, і примусити їх підкоритися політичному процесу, хрещеним батьком якого буде злочинний баасістський режим, який тиранствує в країні, розповсюджуючи спустошення, руйнування й порочність, зазіхаючи на святині, вбиваючи старих, жінок і дітей. Цей режим не залишив і клаптику землі не скоївши на ньому злочинів, прагнучи поставити на коліна Умму, яка вирішила не вставати на коліна ані перед ким, окрім Всевишнього Аллаха.

Ані в кого не залишилося сумнівів, що виконавцем усіх цих злочинів є цей злочинний режим – мерзенний ворог цієї Умми. А причина цього одна – зломити волю цієї Умми, яка обрала шлях зміни своїх правителів-зрадників, які пограбували її ресурси, зробивши її хвостом усіх народів після того як вона була кращою Уммою, виведеною для людства. Ці голови правили тим, що суперечить її переконанням і поняттям, які стверджують що рішення (законодавство) належить лише Аллаху, і панування належить лише Шаріату. Всевишній сказав:

وَمَا نَقَمُوا مِنْهُمْ إِلا أَنْ يُؤْمِنُوا بِاللَّهِ الْعَزِيزِ الْحَمِيدِ

«Вони виміщували їм лише за те, що ті увірували в аллаха Могутнього, Хвалимого» (85:8).

Однак куди їм там зломити волю народу, який пізнав шлях до порятунку і визначив своєю метою встановлення Праведного Халіфату за методом пророкування. Халіфату, який поверне справи у своє русло в поверне Умму до кращого положення серед інших народів. У ньому мусульмани житимуть Ісламським життям у затінку Ісламської системи, - і будуть вдоволені цим жителі землі і небес, і воістину, це не важко для Аллаха.

Всевишній сказав:

فِي بِضْعِ سِنِينَ لِلَّهِ الأمْرُ مِنْ قَبْلُ وَمِنْ بَعْدُ وَيَوْمَئِذٍ يَفْرَحُ الْمُؤْمِنُونَ (*) بِنَصْرِ اللَّهِ يَنْصُرُ مَنْ يَشَاءُ وَهُوَ الْعَزِيزُ الرَّحِيمُ

«Через кілька (від трьох до дев’яти) років. Аллах приймав рішення до цього і прийматиме їх після цього. Того дня віруючі зрадіють допомозі Аллаха. Він допомагає, кому побажає. Він Могутній, Милосердний» (30:4-5).

Терпіть же і будьте стійкими і старайтеся, воістину, перемога з терпінням, і воістину, перемога – це час терпіння!


Голова Інформаційного офісу Хізб ут-Тахрір Сирія
Ахмад Абд уль-Ваххаб
Неділя, 29 Рамадан 1435 р.х.
27/07/2014
№ I-SY-204-14-028

Головне меню