Новий альянс хрестоносців під керівництвом Америки проти революції Умми у Шамі слабший за павутиння

Сирія
Друкарня

سَيُهْزَمُ الْجَمْعُ وَيُوَلُّونَ الدُّبُرَ

«Ця група буде розбита, і вони звернуться назад!»  (54:45)

Перед світанком у вівторок 23.09.2014 американські бойові літаки скинули десятки ракет на позиції «ІДІШ», «Джабхат ан-Нусра» і низки інших угрупувань у результаті чого було вбито і поранено безліч повстанців, а також громадських осіб у Сирії. Їх гріх і злочин розділили з ними бойові літаки Саудівської Аравії, Бахрейну, ОАЕ, Катару та Йорданії. Цими ракетними ударами Америка вступає у новий етап протистояння і хоче особисто вирішити сирійське питання, після того як злочинець Башар у союзі з Іраном з його приспішниками не зміг вирішити цю справу і підкорити мусульман у Сирії. Таким чином Обама перехопив у Асада естафету у бомбардуванні сирійського народу для того, щоб не втратити свій вплив на землі і підготувати політичне вирішення питання у тому руслі, у якому вона бажає.

Америка, оголошуючи про боротьбу з «організацією Багдаді», насправді квапиться до збереження свого впливу у Сирії та оберігає свої інтереси за допомогою створення заміни своїх агентів на тих, що були б здатні прийняти правління. Тому Обама учора на прес-конференції сказав про те, що слід «рухатися вперед… для підготування і обладнання сирійської опозиції, яка була б збалансованою заміною ІДІШу та режиму Асада». Обама з усією зарозумілістю заявив, що однією з цілей цієї кампанії є «досягнення політичного рішення, яке буде спрямоване на припинення сирійської кризи назавжди». Його нинішні слова роз’яснюють його попередню заяву: «Будь-яка дія у відношенні ІДІШ потребує часу на реалізацію». Якщо рішення проблеми з «Організацією Багдаді» велося б лише військовими діями, то не велися б розмови про довгострокові та стійкі стратегії.

Це і є Америка і вона не змінюється. Вона діє виключно у своїх інтересах і її більше окрім цього нічого не хвилює. Мусульмани сьогодні несуть найбільші жертви через неї. Це явно проявилося одразу після падіння СССР, коли вона створила новий фронт боротьби і на цей раз це стала боротьба проти мусульман на культурному рівні. У часи Обами кількість вбитих мусульман зросла, особливо у Сирії і навіть перевищила те, що було у часи його попередника, сумнозвісного Джорджа Буша молодшого. Сьогодні Обама усвідомлює степінь своєї ворожнечі і злочинів проти мусульман, тому він наполягав на участі країн регіону у цій битві, щоб показати, що це «битва не лише однієї Америки», як він сказав. Він наказав усім цим країнам офіційно заявити про свою участь. Делегації від цих п’яти арабських країн, які приймали участь у повітряних нальотах на Сирію, прибули негайно у Білий Дім за запрошенням президента Обами на спільне засідання. Це було зроблено для того, щоб полегшити для нього відповідальність за злочини проти мусульман. Участь правителів мусульман у повітряному бомбардуванні є зрадою і вони чітко усвідомлюють, що у результаті цих ударів гинуть десятки мусульман при кожному обстрілі. Вони знають що відбувається у Пакистані, Афганістані, Ємені і досі ми чуємо і бачимо події, які там відбуваються. Усі п’ять арабських країн, які приймають участь у цьому, на чолі з Саудівською Аравією, яка показує себе хранителькою Ісламу, здійснюють таким чином непробачний злочин. А заява національної сирійської опозиції про підтримку і благословення цього акту агресії є насправді заявою про те, що вона як і раніше прихильна до дешевої американської політики. Тим самим вона поводить себе так само, як поводять себе сьогоднішні правителі Іраку. Таким чином ці держави разом з національною коаліцією приєдналися до табору невір’я і виступили проти табору віри. Можна констатувати з усією очевидністю, що союз тимчасових хрестоносців на чолі з Америкою виникнув для того, щоб завадити мусульманам встановити проект великого Праведного Халіфату у Шамі, а для того, щоб прикрити сутність цього союзу, Обама вирішив використати п’ять арабських держав, які, таким чином, стали учасниками міжнародної зради. Ми перестерігаємо мусульман від правителів цих країн, які стверджують начебто вони дбають про революцію у Шамі, у той час як самі ж потопають у крові мусульман, граючи у цьому брудну роль. Вони намагаються купити революцію за політичні гроші і продати її Заходу та США. Ці держави не менш небезпечні для революції ніж Іран. Ці держави встали на бік Заходу та Америки у їх війні проти Ісламу через страх за свої нікчемні трони так само, як цього боїться Америка. Вони не розуміють з причини своєї недалекоглядності, що американський проект «нового Близького Сходу» розколюється і їм цього не уникнути, так само як і не уникнути покарання Аллаха за те, що вони зробили.

Воістину, співучасть деяких правителів мусульман з Америкою в її агресії проти мусульман у Сирії, при тому що Америка відкрито виказує свою ворожість проти Ісламу і його носіїв, є великим гріхом перед Аллахом. Наслідки цього жахливі. Це загрожує успіхом її проекту і зміцненням у країнах мусульман з одночасним ударом по проекту Ісламу, який полягає у встановленні ісламського Халіфату за методом пророкування, якому зобов’язав нас Аллах. Беручи участь разом з Америкою вони є її армією та шпигунами. В усьому цьому для мусульман ніколи не буде блага, як ми вже казали.

О правдиві, терплячі мусульман у Сирії, країні Шаму! Америка досі програє у своїй боротьбі проти Ісламу, з яким вона б’ється під виглядом боротьби з тероризмом. Хоча Обама з перших днів приходу до влади проголосив, що він проти будь-якого вторгнення його країни у збройні конфлікти на землі. Це сталося у результаті величезних людських та технічних втрат, які понесла Америка в Афганістані та Іраку, через що міжнародне положення США похитнулося. У результаті цих війн з’явилися економічні кризи, які стали ще одним клином, вбитим у міжнародну позицію США, як першої держави світу до такого степеню, що Обама сказав про це, що це був «найсильніший удар по нашій економіці з часів Великої депресії». Далі у конфлікті культур, який стався від цих війн, Іслам виходить переможцем і досі. Те, що було приховано спочатку, стало явним зараз. Агресія Заходу проти мусульман стала очевидною і вона висловлюється в тому, що він перешкоджає їм встановити державу праведного Халіфату. Америка використовує фіктивний халіфат Багдаді і жахливу різанину, яку чинить його організація від імені Ісламу, щоб дискредитувати саму ідею Халіфату серед мусульман. Таким чином вона створює атмосферу, у якій могла б створити новий союз хрестоносців проти Ісламу і мусульман, а також завербувати правителів-зрадників у мусульманських країнах, які стали б служити Америці і заходу. Це далеко не перша коаліція проти Ісламу і мусульман. Їй передували хрестові походи, а після них навали татар. Але Умма змогла це подолати. Усі вони зникли, а вона вийшла переможцем…Цей новий альянс, з волі Аллаха, спіткає те, що спіткало подібні до нього у минулому і це буде відносно скоро.

إِنَّا لَنَنْصُرُ رُسُلَنَا وَالَّذِينَ آمَنُوا فِي الْحَيَاةِ الدُّنْيَا وَيَوْمَ يَقُومُ الْأَشْهَادُ

«Воістину, Ми надамо допомогу Нашим посланцям і віруючим у мирському житті і того дня, коли постануть свідки.» (40:51)

О терплячі правдиві мусульмани у Сирії, країні Шаму! Ми нагадуємо вам, що мусульмани не бувають переможені від того, що їх мало або від того, що вони слабкі, а програють від слабкості віри і роздробленості між собою. Для нас кращий приклад у Посланці Аллаха ﷺ і його сподвижниках, які у часи негараздів завжди сподівалися лише на Аллаха Єдиного! Воістину, у нашому нинішньому положенні достатньо прохати щирих людей у відношенні до Аллаха, Його Посланця ﷺ, релігії, Умми прохати їх об’єднатися з нами у наказі Аллаха Єдиного для того, щоб заслужити Його допомогу для нас. Перемога належить лише Одному Аллаху. Він – Сильний і здатний на усіляку річ. Він – Багатий і Той, хто дає перемогу. Він дає владу кому побажає. Ніколи не буде перемоги, поки належним чином не будуть виконані деякі неодмінні умови, які виконував Посланець Аллаха ﷺ. Вже були прецеденти коли мусульмани були вражені своєю чисельністю у битві при Хунейні і Аллах зробив так, що вони звернулися у втечу або у битві при Ухуді, коли частина війська ослухалася наказу Пророка ﷺ від чого остаточна перемога вислизнула з їх рук.

Ми звертаємося до щирих бійців різних угрупувань! Рейдові удари альянсу хрестоносців слугують підтримкою для режиму Асада у Сирії і одночасно слугують для виконання плану Америки з нав’язування політичного рішення, якого вона хоче. Тому ви повинні об’єднати ваші ряди і спрямувати свої удари проти режиму для того, щоб усунути його перш ніж Америка досягне своєї мети. Хрестоносці та режим Асада бажають, щоб ви розкидали свої зусилля по різних напрямах там і тут у боротьбі між собою. Змилуйтеся над самими собою, над своїми батьками, матерями, дітьми, жінками, довіртеся релігії Аллаха і вийдіть на прямий шлях Аллаха, який є найкоротшим шляхом і найближчим до Аллаха Всевишнього! Те, з чим прийшов шаріат – чисте і позбавлене пороку та саме з надією на шаріат мусульмани в Сирії та в інших ісламських землях очікують на зміни у найближчому майбутньому. Сказав Всевишній:

وَأَنَّ هَذَا صِرَاطِي مُسْتَقِيمًا فَاتَّبِعُوهُ وَلَا تَتَّبِعُوا السُّبُلَ فَتَفَرَّقَ بِكُمْ عَنْ سَبِيلِهِ ذَلِكُمْ وَصَّاكُمْ بِهِ لَعَلَّكُمْ تَتَّقُونَ

«Таким є Мій прямий шлях. Слідуйте ним і не слідуйте іншими шляхами, оскільки вони зіб’ють вас із Його шляху. Він заповідав вам це, - можливо ви злякаєтеся» (6:153)


Хізб ут-Тахрір Сирія
29 Зуль-када 1435 р.х.
24.09.2014

Головне меню