Центральне розвідувальне управління США (ЦРУ) прийняло на себе справу підготування та озброєння нових агентів з числа добровольців і представників загонів опозиції

Сирія
Друкарня

Американська газета «Вашингтон Пост» (Washington Post) передає, що «адміністрація президента Барака Обами здійснює останні підготування для того, щоб ЦРУ прийняло на себе діяльність із озброєння та підготування сирійських «поміркованих» бойовиків».

Існує американська тенденція до відведення Центральному розвідувальному управлінню США головної ролі у Сирійському питанні за допомогою підтримки поміркованої озброєної опозиції. У справжній час ЦРУ навчає близько 400 сирійських бойовиків і планує навчити ще більше. А також Міністерство оборони США планує окремий спеціальний проект із навчання «поміркованих» сирійців.

Ось так, з усією пихатістю, без сорому і будь-яких побоювань за наслідки заявляється про участь ЦРУ в озброєнні та навчанні сирійських «поміркованих» бійців! Це знамените агентство має погану репутацію у вербовці агентів та зрадників і у скоєнні вбивств. І все це вказує на слабкість політичного керівництва (і особливо – зовнішньополітичного відомства) Америки і на його нездатність знайти надійних агентів, що підштовхнуло його покласти цю задачу на ЦРУ і, таким чином, забезпечити лояльність цих угрупувань у відношенні до себе. Що ж стосується озброєння, то воно постачається не заради усунення злочинного режиму, а для боротьби з Ісламом під приводом боротьби з тероризмом, яку веде Америка у співпраці з горе-правителями у мусульманських країнах, а також для того, щоб покласти кінець проекту Умми та її надіям на встановлення Праведного Халіфату за методом пророкування у благословенних землях Шаму! І в той самий час ця програма розрахована на розпалювання полум’я ворожнечі всередині самих мусульман…Цей проект ставить за мету підготування військових угрупувань агентами, які працюють в інтересах успішного просування американського плану у регіоні, мета якого полягає в утворенні громадянської демократичної держави, яка відділяє релігію від життя і забезпечує гарантії непотрапляння небезпечного озброєння, спрямованого маріонетковим угрупуванням, у щирі руки, що працюють для усунення злочинного агента Америки Башара і встановлення у Сирії законів Аллаха – усунення злочинця, якого Америка іще довго збиралася тримати в ролі жаху для мусульман у країнах Шаму, сіючи хаос і зберігаючи американські інтереси у регіоні.

О мусульмани країн Шаму!

Після цих прямих заяв і відкритих планів ми сміливо, за допомогою Всевишнього Аллаха, можемо сказати: будь-яка згода на допомогу і входження у тренувальні табори, які готує Америка при сприянні регіональних маріонеток, є гіршою зрадою і злочином! Це означатиме даремно пролиту кров шахідів, які не проливали своєї крові ані для чого, окрім як заради звеличування слова Аллаха! Це означатиме нікчемність жертв цієї Умми, які вона принесла у цій благословенній революції!

الَّذِينَ يَتَّخِذُونَ الْكَافِرِينَ أَوْلِيَاءَ مِنْ دُونِ الْمُؤْمِنِينَ أَيَبْتَغُونَ عِنْدَهُمُ الْعِزَّةَ فَإِنَّ الْعِزَّةَ لِلَّهِ جَمِيعًا ١٣٩

«Ті, які беруть своїми помічниками і друзями невіруючих замість віруючих. Невже вони хочуть набути могутність з ними, якщо могутність цілком притаманна Аллаху?» (4:139).

Бережіться ж потрапляння у цю бридку хитрість! Розірвіть усі нитки, які пов’язують вас із основою усіх зол – Америкою. Воістину, це та нитка, яка обів’є ваші шиї так, що ви і не відчуєте цього. І схопіться за міцну верв Аллаха, у якій – ваш порятунок у цьому житті і наступному!

هَذَا بَلاغٌ لِلنَّاسِ وَلِيُنْذَرُوا بِهِ وَلِيَعْلَمُوا أَنَّمَا هُوَ إِلَهٌ وَاحِدٌ وَلِيَذَّكَّرَ أُولُو الألْبَابِ ٥٢

«Це послання до людства. Нехай їх перестерігають ним, і нехай вони знають, що Він – Єдиний Бог, і нехай замисляться ті, хто володіє розумом» (14:52).


Голова Інформаційного офісу Хізб ут-Тахрір Сирія
Устаз Ахмад Абдульваххаб
№ I-SY-216/1436
27 Мухаррам 1436 р.х.
20.11.2014

Головне меню