За лінією Дейтона у Палестині… навчання американцями «поміркованої опозиції»

Сирія
Друкарня

Служіння та залежність від американського пана проти повсталого народу не втримають народ від здійснення поставлених цілей

Після чисельних розмов американських та західних політиків про навчання «сирійської поміркованої опозиції», разом з повторюваними проханнями з боку опозиції до своїх хазяїв про озброєння та координацію, у нас з’явилося повне право спитати: дане навчання (тренування) зі зброєю? Або ж це навчання відданості, служінню та зраді жертв народу Шаму і крові його мучеників?! З якого часу Америка прагне зберегти нашу кров, честь та інтереси, у той час як вона – мати злочинів на своїй власній території, що ж тоді казати про наші землі?! Як може тривати ця справа, коли революціонери Шаму проголосили: «Америка! Невже твоя ненависть не наситилася нашої крові?!».

Тому ми кажемо тим, хто закликає до цього підготування або мовчки приймає його: хіба ви забули «Лоуренса Аравійського»?! Або, можливо, забули злочини Дейтона (прим.перекладача: Кіт Дейтон, генерал армії США, спостерігач за військовим підготуванням сил національної безпеки Палестинської автономії на Західному березі), і підготованих та навчених ним злочинців, які чинять над мусульманами Палестини різного роду гніт та знущання, які перевершують злочинність «Ізраїлю»?! Дійшло до того, що затримання з боку «Ізраїлю» стало більш переважним за потрапляння до їх брудних рук, навчених цією людиною! Чи ви згодні, щоб наше становище було подібне до того, хто вийшов з болота, очистився та надушився парфумами, а потім кинув себе у нове болото?! Покажіть нам хоча б одне місце, куди б вступила Америка, не несучи за собою спустошення, кровопролиття та руїну!!! Хіба перетворився Афганістан, Ірак, Ємен Пакистан, Сомалі або будь-яке інше місце на сади та рясні блага, або ж усюди страждання, стогони, крики, кров та частини тіл? Що з вами, як ви міркуєте?!

Цей «дружній вогонь» вбиває курдів в Айн-ель-Араб (Кобані)…і хто понесе відповідальність, і взагалі, відповість за горе і страждання людей?! А до цього, цілеспрямоване знищення щирих революціонерів з різноманітних груп та загонів під приводом боротьби з «тероризмом» та організацією «ІДІШ»!! Й інша американська п’єса з «наявністю інформації» про організацію Хорасана (Афганістану) у землях Шаму, яке у якості виправдання, готового до іще більших злочинів проти Ісламу і мусульман…так хто ж зажадає звіт з Америки за те, що чинять її руки проти Ісламської Умми?! І чи працює Америка над підготуванням цієї «поміркованої опозиції», щоб вона була «янголом милосердя», або ж буде її важелем, який будуватиме змови за наказом свого американського пана, як про це і заявили американські політики власними язиками, а не висловлюваннями когось іншого?!

О мусульмани гордого Шаму!

Всемогутній Аллах постановив цю справу у своїй великій Книзі, характеризуючи природу конфлікту між нами і Заходом як конфлікт між єрессю та вірою…немає у цій боротьбі зустріч та зближень. Чи розумієте ви? Всевишній Аллах сказав:

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلا نَصِيرٍ ١٢٠

«Іудеї та християни не будуть вдоволені тобою, поки ти не станеш дотримуватися їх релігії. Скажи: «Шлях Аллаха це прямий шлях». Якщо ж ти станеш потурати їх бажанням після того, як до тебе явилося знання, то Аллах не буде тобі ані Покровителем, ані Помічником» (2:120).

А також сказав:

يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا لا تَتَّخِذُوا الْيَهُودَ وَالنَّصَارَى أَوْلِيَاءَ بَعْضُهُمْ أَوْلِيَاءُ بَعْضٍ وَمَنْ يَتَوَلَّهُمْ مِنْكُمْ فَإِنَّهُ مِنْهُمْ إِنَّ اللَّهَ لا يَهْدِي الْقَوْمَ الظَّالِمِينَ ٥١

«О ті, які увірували! Не вважайте іудеїв та християн своїми помічниками та друзями, то він сам є одним із них. Воістину, Аллах не веде прямим шляхом несправедливих людей» (5:51).

Ми в Хізб ут-Тахрір Сирія попереджаємо тих, хто кладе свою руку разом з рукою Америки та її злочинними прибічниками (арабськими правителями), ми попереджаємо їх про гнів Жорстокого Месника, а потім про гнів революційного народу Шаму, який поніс величезні жертви, щоб покласти кінець руїнам тирана за допомогою справедливого Ісламу! А не за допомогою гніту опозиції, над підготуванням якої працює Америка, щоб та стала покірним та дешевим інструментом, який вона використовує після зміщення голови режиму і збереження брудного коріння правління з усіма його злочинними відділеннями: силами безпеки та армії.

Шам є землею богобоязливих віруючих, які, проливаючи свою чисту кров, передали нам цю благословенну землю. А тому народ Шаму не погодиться ані з половинними, ані з будь-якими іншими косметичними рішеннями. І навіть не погодиться ані з чим іншим, окрім як усунення режиму з усіма його атрибутами, опорами та злочинністю, щоб встановити на його руїнах справедливий та милостивий Іслам у державі, яку наказав нам встановити Посланець Аллаха ﷺ. Щоб системою правління у ньому був Халіфат – це і є обіцянка Аллаха та добра звістка Його Посланця ﷺ. І хто може бути правдивіше за Аллаха і Його Посланця у мові?

Всевишній Аллах сказав:

وَعَدَ اللَّهُ الَّذِينَ آمَنُوا مِنْكُمْ وَعَمِلُوا الصَّالِحَاتِ لَيَسْتَخْلِفَنَّهُمْ فِي الأرْضِ كَمَا اسْتَخْلَفَ الَّذِينَ مِنْ قَبْلِهِمْ وَلَيُمَكِّنَنَّ لَهُمْ دِينَهُمُ الَّذِي ارْتَضَى لَهُمْ وَلَيُبَدِّلَنَّهُمْ مِنْ بَعْدِ خَوْفِهِمْ أَمْنًا يَعْبُدُونَنِي لا يُشْرِكُونَ بِي شَيْئًا وَمَنْ كَفَرَ بَعْدَ ذَلِكَ فَأُولَئِكَ هُمُ الْفَاسِقُونَ ٥٥

«Аллах обіцяв тим із вас, які увірували і робили праведні діяння, що Він неодмінно зробить їх намісниками на землі, подібно до того, як Він зробив намісниками тих, хто був до них. Він неодмінно обдарує їх можливістю сповідувати їх релігію, яку Він схвалив їх них, і змінить їх страх на безпеку. Вони поклоняються Мені і не долучають співтовришів до Мене. Ті ж, які після цього відмовляться увірувати, є нечестивцями» (24:55).


Устаз Ахмад Абдульваххаб
Співробітник прес-служби Хізб ут-Тахрір Сирія
29 Зуль-када 1434 р.х.
05/10/2013
№ I-SY-151-20-026

Головне меню