Ініціатива де Містури – це міжнародна змова на чолі з Америкою проти мусульман Сирії

Сирія
Друкарня

І немає можливості її перемогти, окрім як за допомогою праведного Халіфату, основаного за методом пророкування, який дасть силу Ісламові і його носіям і принизить невір’я та його носіїв

Новий посланець ООН Стаффан де Містура почав своє турне від Стамбулу до Газіантепу, щоб викликати прихильність політиків і військових з числа сирійської опозиції до свого плану із заморожування бойових дій у Сирії загалом, і в Алеппо – особливо, зосередившись на ньому як на точці відліку за початком заморожування конфлікту, щоб зробити цей регіон «вільним від конфлікту», впустити в обложені райони гуманітарну допомогу, прокласти шлях до мирних переговорів між повстанцями і режимом та почати процес «національного перемир’я».

Де Містура планує відвідати низку лідерів озброєних угрупувань в Алеппо, щоб заручитися їх попереднім схваленням свого плану із заморожування бойових дій у місті. Варто зазначити, що план де Містури приводиться у дію у відповідності з резолюціями ООН за номерами 2170 та 2178, які відносяться до заходів по боротьбі з тероризмом і до заходів із зупинки притоку іноземних бойовиків у регіон, що є наріжним каменем у прагненнях ООН.

Де Містура пропонує у своєму хитрому і небезпечному плані ґрунтуватися на позиціях конференції «Женева-1», тобто на рішеннях, прийнятих США. Ці рішення США полягають у передачі правління американським агентам, і неважливо, будуть вони з числа представників діючого режиму або з числа членів опозиції, або з цих двох сторін у змішаному порядку. Неважливо, будуть це політики, військові або співробітники служб безпеки, які стверджують, що на їх руках немає крові мусульман. Хитрість цього плану полягає в тому, що він закликає до заморожування конфлікту, тобто спрямований на проголошення перемир’я, щоб зберегти режим Асада, більше того – щоб непрямо визнати цей режим співучасником у переговорних процесах і партнером у побудуванні нової Сирії.

asad-de-mistura

Таким чином, Захід хоче нейтралізувати конфлікт, щоб потім почати боротьбу проти щирих мусульман Сирії під приводом боротьби з тероризмом і вигнання іноземних бойовиків, користуючись тим, що «ІГІЛ» чинить злодіяння від ім’я Ісламу і Халіфату. Де Містура хоче дискредитувати бійців Ісламу, і саме в цьому і полягає його план. Цей американський план насправді являє собою рішення по заміні старого американського агента на нового…Якщо він вдасться, то революція буде програна, її дух буде втрачений і її благословення зникне. Буде допущено відхилення від її початкової мети – від усунення режиму і встановлення праведної держави Халіфат, якою будуть керувати халіфи, такі як Абу Бакр, Умар, Усман, Алі, Умар ібн Абд аль-Азіз, хай Аллах буде вдоволений ними усіма. Саме такий Халіфат обіцяв нам Посланець Аллаха ﷺ.

О мусульмани в Сирії, у Шамі – центрі землі Ісламу!

Як мусульманин може об’єднатися разом з ворогом Ісламу і мусульман – Америкою в обличчі де Містури – реалізувати його плани і йти разом з ним? Як мусульманин може бути спадкоємцем Башара Асада у його агентурній роботі, вважаючи, що краще бути інструментом в руках Америки проти ісламського проекту у Шамі?!

Найнебезпечніше у цьому для мусульман – навіть не міжнародна змова, не ворожість Америки, не злочинність сирійського режиму, дикого і нелюдського…Найбільша небезпека полягає в тому, щоб мусульмани не втратили свого шаріатського бачення рішення проблеми. Це рішення існує, і воно – перед їх очами. І всіляке інше рішення, яке менше цього, приречене на провал, на те, що Америка все ж зможе провести необхідні їй зміни за її методом. Немає іншого рішення нашої проблеми, окрім як в обіцяному праведному Халіфаті. Що ж стосується зміни за методом Пророка ﷺ, то вона має наступний вигляд:

Мусульмани Шаму повинні бути силою, яка діє заради Аллаха, бути правдивими з Посланцем Аллаха ﷺ і допомагати Хізбу, який працює для правої справи – встановлення праведного Халіфату. Вони повинні стати ансарами, подібними до минулих ансарів, які надали підтримку і отримали успіх в обох світах – великий успіх…Аллах Сильний і Могутній надає допомогу пророкам і віруючим як у цьому світі, так і у світі наступному.

إِنَّا لَنَنْصُرُ رُسُلَنَا وَالَّذِينَ آمَنُوا فِي الْحَيَاةِ الدُّنْيَا وَيَوْمَ يَقُومُ الْأَشْهَادُ

«Воістину, Ми надамо допомогу Нашим посланцям і віруючим у мирському житті і того дня, коли постануть свідки» (40:51).


Хізб ут-Тахрір Сирія
17 Сафару 1436 р.х.
09.12.2014 р.

Головне меню