Занепалий режим, одягнений в сором і приниження, не відверне нападу євреїв на землі Шама

Сирія
Друкарня

Цьому запобіжить тільки армія Халіфату за методом пророкування, над поверненням якої працюють щирі мужі з числа синів Шаму

У неділю 07.12.2014 «ізраїльські» ВПС провели бомбардування військових об’єктів у передмісті Дімас і поблизу міжнародного аеропорту Дамаску. І одразу ж той, хто «у війнах – страус», поспішив до подачі термінової скарги у Раду Безпеки ООН із засудженням цієї атаки! Атаки євреїв на землі Шаму не є чимось новим. Як і відсутність реакції з боку режиму «протистояння», вбраного у ганьбу і сором, не є чимось новим. Проте, ми хотіли б повернутися до цього і відзначити у цій новині наступне:

По-перше: За цими ударами стоїть прагнення покінчити з рештою сирійського озброєння, яке погрожує безпеці євреїв, і це відбувається після того, як Америка покінчила з сирійською хімічною зброєю під приводом захисту громадського населення, особливо враховуючи те, що ця зброя може потрапити до надійних рук, які бояться Аллаха і які спрямують цю зброю на викоренення сіоністської структури.

По-друге: Ці атаки розкривають тривогу невірних (не дивлячись на їх приналежність до різних націй) з приводу того, що революція Шаму приведе до корінної зміни ситуації у регіоні, яка спрямує хід історії по-новому. Саме тому ми бачимо ВПС євреїв, союзу хрестоносців і тирана, як вони йдуть одним шляхом, завдаючи збитків землям Шаму з метою залякування людей і гальмування їх істинного проекту, примушуючи народ схилитися перед американським рішенням і перешкоджаючи завершенню їх благословенної революції виникненням держави, яка знесе тиранів і деспотів та визволить Єрусалим від нечисті євреїв та від їх скверни.

По-третє: Всевишній Аллах дуже точно описав євреїв, і цей опис повинен бути у пам’яті в кожного. Він сказав:

لأنْتُمْ أَشَدُّ رَهْبَةً فِي صُدُورِهِمْ مِنَ اللَّهِ ذَلِكَ بِأَنَّهُمْ قَوْمٌ لا يَفْقَهُونَ ١٣ لا يُقَاتِلُونَكُمْ جَمِيعًا إِلا فِي قُرًى مُحَصَّنَةٍ أَوْ مِنْ وَرَاءِ جُدُرٍ بَأْسُهُمْ بَيْنَهُمْ شَدِيدٌ تَحْسَبُهُمْ جَمِيعًا وَقُلُوبُهُمْ شَتَّى ذَلِكَ بِأَنَّهُمْ قَوْمٌ لا يَعْقِلُونَ ١٤

«Воістину, вони бояться вас у серцях сильніше за Аллаха, оскільки вони є людьми нерозуміючими. Вони не стануть битися з вами разом, хіба що у зміцнених поселеннях або із-за стін. Між собою у них жорстока ворожнеча. Ти вважаєш, що вони єдині, але серця їх розрізнені. Це тому, що вони є людьми нерозуміючими» (59:13, 14).

Отже, вони занадто боягузливі для того, щоб вистояти хоча б годину перед обличчям армії мусульман, коли повернеться їх держава. І першою лінією оборони, яка захищає євреїв, є ці правителі-маріонетки, які принижуються перед своїми хазяями у Білому домі, Лондоні і Парижі. А якщо б Умма залишилася обличчям до обличчя з цими євреями-окупантами, то вони неодмінно втекли б геть туди, звідки прийшли!

По-четверте: Господом цієї революції є Великий, Всесильний Аллах, її ватажком – Мухаммад ﷺ, а її учасниками – народ Шаму. А за ними стоїть Ісламська Умма, яка прагне знов стати кращою з общин, виведеною серед людей, і вона одержить перемогу, з волі Аллаха, не дивлячись на ненависть заздрісників, невдах та пліткарів. Однак для досягнення цього неодмінно потрібні зусилля, віддача і жертви… Неодмінно повинно бути присутнє повне усвідомлення того, які змови замислюються проти нас… Неодмінно необхідно відкинути усіляких бридких особистостей (на кшталт де Містури і подібних до нього) з числа тих, хто намагається «заморозити» бойові дії у такому форматі, який задовольнить бажання злочинного режиму і врятує його, а також виконає інтереси Америки, яка очолює кампанію проти великого ісламського проекту, уособлюваного в Халіфаті за методом пророкування. Обов’язково повинна бути тверда впевненість у тому, що наше позбавлення – лише в наших руках, а не в руках наших ворогів. Для цього обов’язково необхідно згуртувати ряди, позначити правильний шлях і спрямувати зусилля у бік голови змії у Дамаску замість розтрати зусиль на побічні битви, як того бажають наші корисливі «покровителі». Неодмінно необхідно згуртуватися навколо свідомого, щирого ісламського політичного проекту, запропонованого вам провідником, який не обманює своїх послідовників. Неодмінно потрібне правильне розуміння наступних слів Всевишнього:

يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا إِنْ تَنْصُرُوا اللَّهَ يَنْصُرْكُمْ وَيُثَبِّتْ أَقْدَامَكُمْ ٧

«О ті, які увірували! Якщо ви допоможете Аллаху, то й Він допоможе вам і зміцнить ваші стопи» (47:7).

Терпіння і стійкість, о народ Шаму! Перемога Аллаха неодмінно прийде, однак для цього необхідні жертви. Всевишній сказав:

وَلَيَنْصُرَنَّ اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ ٤٠

«Аллах неодмінно допомагає тому, хто допомагає Йому. Воістину, Аллах – Всесильний, Могутній» (22:40).


Голова Інформаційного офісу Хізб ут-Тахрір Сирія
Устаз Ахмад Абдульваххаб
16 Сафару 1436 р.х.
08.12.2014

Головне меню