«Товариство сирійської батьківщини», про створення якого проголосив Муаз Хатіб, - це нова ланка в ланцюжку змов проти благословенної революції Шаму

Сирія
Друкарня

01.01.2015р. колишній голова Національної сирійської світської опозиційної коаліції Ахмад Муаз Хатіб заявив про створення нового політичного руху під назвою «Товариство сирійської батьківщини» без того, щоб розповісти у будь-яких подробицях про цей рух або про його членів. Він закликав до «політичних переговорів», до проведення ініціатив і конференцій, до того, щоб для революції у Сирії було знайдено політичне рішення. До числа таких звернень відносяться і його слова про те, що «(конференція) «Женева-1» становить собою майданчик для усілякого політичного процесу, який здатний привести до створення перехідного процесу в Сирії, щоб врятувати її».

О мусульмани Шаму, центру землі Ісламу! Муаз Хатіб цією заявою розкриває для нас те, що він буде пішкою у брудній політичній грі, яку Америка і її союзники проводять над мусульманами Сирії руками де Містури, скликуючи різноманітні ініціативи, як, наприклад, нещодавня ініціативна зустріч, проведена в Росії. Відомо, що Америка бажає знову повернути на минулі позиції злочинний сирійський режим і відновити його функціонування.

Муаз Хатіб не розкриває подробиць цього «товариства». Проте, з самої назви «Товариство сирійської батьківщини» видно, що воно зведене на думках патріотизму, які суперечать Ісламові. Таким чином, він замінює те, що краще, тим, що гірше. Мусульмани кинули патріотизм собі під ноги. Як раз саме патріотизм розірвав їх країну на частини. Мусульмани проголосили цю революцію «революцією для Аллаха», а її ватажком – Посланця Аллаха ﷺ.  Муаз Хатіб відзначає, що рішення, ухвалені на конференції «Женева-1» є основою для будь-якого варіанту зі збереження Сирії. Він намагається вирішити проблему у межах американського проекту за рахунок ісламського проекту, виконання якого вимагають мусульмани Шаму. Своїм щебетом «Чи зійде сонце з Москви?» і своїм нещодавнім візитом туди він тільки підтвердив, що жодним чином не виступає у ролі представника мусульман. Скоріш за все, Муаз Хатіб був обраний раніше головою національної коаліції через те, що є сирійцем, шейхом, що він був п’ятничним проповідником у мечеті Омейядів, у якій вів проповіді в інтересах режиму. Він зіграв свою роль у відношенні Ісламу і мусульман. І здається, його час вже добіг кінця.

О мусульмани благого Шаму! Аллах Всевишній дарував цій Уммі революцію у Шамі, яка закликала до Умми, знищивши оплоти Сайкс-Піко, після чого вона голосно заявила: «Вона (революція) – для Аллаха, вона – для Аллаха»! Воістину, Умма прагне до допомоги Аллаха Святого. Так будьте ж гідні кращої думки про вас з боку Умми й усуньте режим тирана Башара, встановіть праведний Халіфат за методом пророкування і піднесіть прапор Посланця Аллаха ﷺ! Будьте на передових позиціях у цьому опорі, як цього хоче для вас Аллах, і не дозволяйте нікому танцювати на ваших ранах і одночасно говорити, що він хоче для вас порятунку, як це робить Муаз Хатіб. Немає в його заклику для вас нічого, окрім приниження, компромісів і пропозиції здатися вашим ворогам, зберігши тирана, з яким усе одно буде з часом покінчено. Сказав Аллах Всевишній:

وَلاَ تَهِنُوا وَلاَ تَحْزَنُوا وَأَنتُمُ الأَعْلَوْنَ إِن كُنتُم مُّؤْمِنِينَ * إِن يَمْسَسْكُمْ قَرْحٌ فَقَدْ مَسَّ الْقَوْمَ قَرْحٌ مِّثْلُهُ وَتِلْكَ الأَيَّامُ نُدَاوِلُهَا بَيْنَ النَّاسِ وَلِيَعْلَمَ اللَّهُ الَّذِينَ آمَنُواْ وَيَتَّخِذَ مِنكُمْ شُهَدَاء وَاللَّهُ لاَ يُحِبُّ الظَّالِمِينَ

«Не слабшайте і не сумуйте, у той час як ви будете на висоті, якщо ви дійсно є віруючими. Якщо вам нанесено рану, то адже подібну рану вже було нанесено і тим людям. Ми чергуємо дні (щастя і нещастя) для людей, щоб Аллах упізнав тих, хто увірував і обрав серед вас палих мучеників, адже Аллах не любить беззаконників» (3:139, 140).


Голова Інформаційного офісу Хізб ут-Тахрір Сирія
Устаз Ахмад Абдульваххаб
11 Рабі уль-авваль 1436 р.х.
02.01.2014
№ 220/1436

Головне меню