У відповідь на «дорожню карту з порятунку Сирії», «ми намалюємо свою дорожню карту і підсумуємо наші жертви праведним Халіфатом за методом пророкування»

Сирія
Друкарня

Сирійська опозиційна коаліція за кордоном (а разом з нею – і деякі бойові угрупування) хоче дійти згоди з представниками злочинного сирійського режиму для обговорення подальшого майбутнього уряду у Сирії. Опозиція збирає делегацію для відправлення її у Москву у кінці цього місяцю для зустрічі, яка відбудеться з 26-го по 29-е число. Метою зустрічі буде підписання договору про створення «дорожньої карти зі збереження Сирії». Резолюції, які будуть прийняті на зустрічі, залишаться у межах рішень, прийнятих на американській конференції «Женева-1».

Як припускається, за три місяці повинно бути досягнуто повне міжнародне і регіональне взаєморозуміння, яке полягатиме у тому, що у Сирію будуть надіслані міжнародні спостерігачі у відповідності з 6-м пунктом резолюції «Женева-1». Ці домовленості пропонують створення інститутів для «перехідного уряду», який торкнеться повноважень президента, прем’єр-міністра, діючої конституції та «військової ради», які будуть розділені порівну між двома сторонами. Будуть реструктуровані служби безпеки, відновлені у посадах дезертири з регулярної армії для ведення боротьби проти організації «Ісламська держава».

О мусульмани Шаму! Невірний Захід разом з міжнародними організаціями і політичними блоками, які хибно заявляють, начебто вони представляють мусульман у Сирії, - усі вони стараються створити політичне рішення методом домовленостей з режимом для виходу з трагічної ситуації в країні, при тому, що якщо б не їх підтримка цього тиранічного режиму усіма силами і способами, то він би нізащо б не встояв перед обличчям благородної революції Шаму. Сьогодні ж ми відчуваємо тільки частину того, що роблять його грішні руки.

Ми запитуємо: хто дав право усім цим рухам вести переговори на крові шахідів, криках і плачі наших дітей? Хіба не Москва з усією нахабністю і зверхністю встала на бік цього злочинного режиму і допомагала йому зброєю, якою режим вбиває нас щодня і ставить на нас військові експерименти, пускаючи нас на забій? Хіба не Москва вбивала мусульман у Чечні та Афганістані? Хіба Москва і її союзники у невірному Заході будуть вдоволені тим, що знайдуть рішення з виходу з кризи, яке буде не в інтересах злочинця Башара і не за рахунок жертв та крові наших шахідів? Навпаки, Москва буде працювати на протязі всього договірного процесу саме для збереження цього режиму, від якого страждають мусульмани у Сирії, переносячи від нього одне лихо за іншим. Вона буде старатися повернути цей режим, який працює на благо ворогів Ісламу. Створення перехідного уряду за рахунок повноважень голови республіки не змінює в реальності нічого. Навпаки, уряд стане таким самим агентурним і зрадницьким, яким є і цей, очолюваний деспотом, подібного до якого ще не бачила історія у його злочинах. На цьому договір не завершується, оскільки його сутність – це боротьба з Ісламом під гаслом боротьби з тероризмом за проханням їх хазяїв з невірного Заходу. Для всіх вже стало ясним, що боротьба з тероризмом насправді є боротьбою з Ісламом і мусульманами, а також з усіма, хто не хоче йти одним шляхом з Америкою і її приспішниками.

О мусульмани Шаму! Аллах ﷻ сказав у Корані:

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ

«Іудеї та християни не будуть вдоволені тобою, поки ти не станеш дотримуватися їх релігії» (2:120).

Хіба ви вдоволені засіданням разом з вашими ворогами і ворогами вашої релігії? Ви дозволите їм вимальовувати для вас ваше майбутнє і ваше життя? Клянусь Аллахом, це – явний програш! Ми в Хізб ут-Тахрір – першопрохідці, які не брешуть своїм людям – ми закликаємо вас встати з нами в один ряд однодумців проти тих, хто укладає договори на крові наших шахідів. Ми кажемо усім, хто будує підступи, що ми напишемо свою дорожню карту самі і підсумуємо свої жертви праведним Халіфатом за методом пророкування, яким вдоволений наш Господь і який приводить у лють наших ворогів. Сказав Всевишній:

قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِير

«Скажи: «Шлях Аллаха – ця прямий шлях». Якщо ж ти станеш потурати їх бажанням після того, як до тебе явилося знання, то Аллах не буде тобі ані Покровителем, ані Помічником» (2:120).


Голова Інформаційного офісу Хізб ут-Тахрір Сирія
Устаз Ахмад Абдульваххаб
14 Рабі уль-авваль 1436 р.х
05.01.2015
№ 221/1436

Головне меню