План де Містури – це план Америки з виснаження революції та спроба привести ісламські угрупування до міжусобиці

Сирія
Друкарня

План де Містури – це план Америки з виснаження революції та спроба привести ісламські угрупування до міжусобиці замість того, щоб усунути Башара. Коаліція у цьому йде за де Містурою крок у крок

28.02.2015 р. де Містура відвідав Дамаск вже вчетверте, починаючи з останніх чисел вересня – з того моменту, як він зайнявся впровадженням плану, узгодженого зі злочинцем Башаром, з виконання своєї ініціативи всього лише у двох кварталах міста, але коаліція відкинула цей план, адже він був занадто обмежений. Після цього виступив Ходжа, голова коаліції, і заявив з величезним нахабством, що коаліція погодиться на план де Містури, якщо він включатиме у себе також і місто Алеппо. Таким чином коаліція пішла шляхом, яким йшов де Містура, визнаючи, що вирішення проблеми може бути тільки за узгодженням з Башаром Асадом, оскільки цей план націлений зрештою на те, щоб запустити процес переговорів між коаліцією та злочинним режимом, щоб знайти сирійській проблемі політичне рішення. Режим відомий своєю віроломністю і тим, що він не стримує обіцянок, а тому дана ініціатива створена для обману повстанців, щоб вони визнали режим законним згідно з пунктами, прийнятими на двох конференціях у Женеві.

Позиція, яку займає коаліція, є підробкою. Вона закликає берегти райони, постраждалі від війни, тільки для того, щоб заручитися підтримкою народу і стати його очільником, щоб потім привести усіх до американського вирішення проблеми. Цим самим коаліція доводить, що вона прийняла американський план, розроблений на конференції «Женева-1» - прийняла план Америки, висловлений в ініціативі де Містури. З цього стає зрозумілим, що коаліція є продуктом, створеним США.

Що ж стосується самої ініціативи, то слід нагадати про те, що, за наявною інформацією, ідеї, які вона несе, були розроблені американськими дослідницькими центрами, а потім були схвалені американською адміністрацією після того, як вона порахувала, що дана ініціатива відповідає інтересам Америки. Після цього де Містура був уповноважений на її впровадження під виглядом ініціативи ООН. Де Містура – це людина, поставлена Америкою, як і ті, хто був до нього: Кофі Аннан, Лахдар Брахімі. На цю посаду його поставив заступник генерального секретаря ООН Пан Гі Муна з політичних питань Джеффрі Фелтман, який раніше був помічником держсекретаря США Хілларі Клінтон з близькосхідних справ, перш ніж почати працювати в ООН. Це не перша посада де Містури у служінні інтересам Америки. Раніше він очолював делегацію ООН в Афганістані у 2010 та 2011рр., а також в Іраку у 2007 та 2009рр. Також він був особистим представником генерального секретаря ООН в Лівані з 2001 по 2004 рр. Він, як міжнародний посланець, не відрізняється від інших посланців, які служили і служать на благо американської політики у регіоні, подібно до Джамала ібн Умара, який веде схожу гру у Ємені, і Бернардіно Леону в Лівії, більше того, він – найбільш нахабний серед них.

Серйозна небезпека цієї ініціативи полягає в тому, що вона прагне розчленувати озброєну опозицію, щоб угрупування повстанців почали відокремлюватися одне від одного. Сирійський режим сильно страждає від нестачі військової сили після масових втрат серед солдатів та найманців. Те, що режим веде заклик резервістів, ясно вказує на його потребу у живій силі. Де Містура хоче вивести його з цього глухого куту… Окрім того, злочинець Башар тримає при собі окремі армійські частини для гарантування «безпеки» у Дамаску і не пускає їх у бій, окрім як за гострої необхідності. Вони – його особисті охоронці і є його останнім захистом, і якщо йому доведеться тікати до іншого району, то вони повинні будуть його захищати. У планах де Містури – врятувати його від цієї долі. Іще одна небезпека, яка криється у цій ініціативі, полягає в тому, що вона ґрунтується на резолюціях, прийнятих у Женеві, і йде шляхом їх виконання. Ця ініціатива потребує часу, щоб достигли її плоди, що пов’язано із завершенням навчання повстанців з боку ЦРУ – усе одно, в Туреччині або в Саудівській Аравії. І тому на протязі цього часу Америка буде заклопотана нацьковуванням угрупувань повстанців одне на одного, щоб утворилися з них дві ворогуючі сторони (або навіть більше). Так повинно тривати, поки не буде знайдено заміну Башару. Америка не хоче усунення Башара, допоки не буде знайдено йому заміну, яка посяде його місце. Америка працює над розколом рядів повстанців, щоб вони вбивали одне одного, після чого вона стане помічником однієї групи з них проти іншої у їх міжусобній боротьбі, яка повинна буде вестися замість того, щоб повстанці спільно діяли у напрямку усунення Башара. Цим самим ініціатива слугує Америці тим, що розколює ряди повстанців і хоче зробити так, щоб революція, піднята людьми проти Башара і його режиму, переросла у міжусобицю серед повстанських угрупувань.

О мусульмани Шаму! Ці міжнародні посланці є головами усілякого руху ООН для обслуговування інтересів США всюди – починаючи від пустелі Марокко і до самого Ємену, Лівії, Іраку, Афганістану та Сирії. Вам потрібно усвідомити, що вони є ворогами, які вдягнули маски, відкинути їх пропозиції та розцінювати кожного, хто з ними співпрацює, як їх агента, ворога Ісламу та зрадника Умми. Неможна дати їм завершити свої місії. Слід відкинути їх і привселюдно проголосити Америку явним ворогом Ісламу. Слід розцінювати Америку як ворога, викривати її і розкривати її агентів на очах у всіх. Не будуйте міст для американського ворога, щоб він по ньому приніс свій проект, і не дозволяйте подібного коаліції. Цей американський проект був відкинутий повстанцями, особливо в Алеппо, коли 18.11.2012 близько 24 угрупувань Алеппо зібралися разом, щоб відкинути даний проект, назвавши його «проектом змови». Не дайте Америці виконати його над вами, щоб ваша революція і ваші жертви не виявилися даремними. Підійміть свої голоси разом з повстанцями Алеппо та інших областей, які відмовилися від цього проекту і стали розцінювати кожного, хто співпрацює з цим проектом, зрадником Аллаха, Його Посланця ﷺ та віруючих. Будьте стійкими на тому, заради чого ви вийшли: усунення режиму з усіма його стовпами і символіками та встановлення правління Ісламу замість нього. З волі Аллаха, ви здатні завадити цьому режиму і завадити тим, хто торгує з ним вашим болем і стражданнями. Ви зможете це зробити, якщо будете стійкими і будете покладатися на Аллаха, Святий Він і Великий, а також якщо будете об’єднуватися навколо того, чим Він вдоволений, і відкинете все, що шкодить вашій революції, особливо – міжусобицю та брудні гроші! Наважтеся стати воїнами Аллаха, спрямуйтеся до Його вдоволення тим, що будете підносити цю релігію методом встановлення праведного Халіфату, у якому ви отримаєте міць від Аллаха і спрямуєте її заради Нього.

Сказав Всевишній:

شَرَعَ لَكُمْ مِنَ الدِّينِ مَا وَصَّى بِهِ نُوحًا وَالَّذِي أَوْحَيْنَا إِلَيْكَ وَمَا وَصَّيْنَا بِهِ إِبْرَاهِيمَ وَمُوسَى وَعِيسَى أَنْ أَقِيمُوا الدِّينَ وَلَا تَتَفَرَّقُوا فِيهِ كَبُرَ عَلَى الْمُشْرِكِينَ مَا تَدْعُوهُمْ إِلَيْهِ اللَّهُ يَجْتَبِي إِلَيْهِ مَنْ يَشَاءُ وَيَهْدِي إِلَيْهِ مَنْ يُنِيبُ

«Він узаконив для вас в релігії те, що заповідав Нуху (Ною) та Ісі (Іісусу): «Сповідуйте релігію і не розходьтеся у думках відносно неї». Тяжко для багатобожників те, до чого ти їх закликаєш. Аллах обирає для Себе того, кого побажає, і спрямовує до Себе того, хто звертається до Нього» (42:13).


Хізб ут-Тахрір Вілаят Сирія
10 Джумада аля-уля 1436 р.х.
01.03.2015 р.

Головне меню